kaydirigubbakcemile3 bende böyle oldum kıs.eve gidip gidip anlatıyodum.camilerden çıkmazdım.anne ordaki eşyalardan sana getireyim mi diyordum kaydirigubbakcemile3ben küçükken camileri allah zannederdim. hatta öyle bir şey ki birinde bana bişey olmuştu(ne olduğunu hatırlamıyorum) Annee! bana cami amca böyle böyle yaptı demiştim. onlar da hiç anlamamışlardı tabi ne olduğunu kaydirigubbakcemile3
çok şeker ya..ben küçükken yanaktan öpünce hiçbişi olmaz ama dudaktan öpüncee çocuk olur sanıyordum
Neden olduğunu hatırlamıyorum ama sanırım kuzenimle (kız) evcilik oynamıştık ardından bir kaç gün geçti benim çay içerken midem bulandı ve hamile olduğumu sandım(hani filimlerde görürüdük ya midesi bulanan kadın hamile oluyordu hep) birkaç günü kendime zehir etmiştim, büyük planlar kurup başımın çaresine nasıl bakabileceğimi hesaplamıştım..
bende baklavanın içindeki cevizleri hep kıyma zannederdim naniknanik taaaa ki antepfıstıklı baklavanın içindeki kıymanın yeşil olduğunu farkedene kadar :tomato: sırnaşık şeyklava:
ben küçükken oyuncaklarımın gece canlandığını zannederdim, o yüzden hep uyuyo numarası yapardım ama bi türlü onları canlı yakalayamazdım :çok üzgünüm:
yazilanlarin hepsini okudum öldüm gülmekten.bende mavi gözlülerin benim kahverengi gördügüm seyleri mavi görüyorlar zannederdim.birde televizyondakilerin beni gördüklerini zannederdim ve televizyon karsisinda odun gibi otururdum mazallah yanlis bi sey yapipta rezil olmak var.:roflol::roflol:
ben kücükken simsek cakinca cikan isigi flas sanardim Allah resminizi cekiyor sanip poz verirdim hasa
çok komik yaa:roflol:küçükken evde yalnız kalmak istediğimde gidip annemlerin odasındaki yüklüğe saklanırdım. gamyoncuiremsu e tabii ben orada olabildiğime göre, diğer zamanlarda da başkaları var sanır, tek başıma dolap olan odada uyuyamaz, korkardım :1no2: hatta odaya girip dolabı açarken de korkardım, hani içeride başkası varsa diye. tabii bizim ev otogar ya sanki kaydirigubbakcemile3 , çocuk aklı...
ben de anneme kardeş isterim diye tutturmuştum.sora nasıl oluyo ben nasıl oldum dedim. o da biz seni sudan tuttuk demişti:bbo:.ben de salak kafam işte hergün banyoya girer gizli gizli küveti doldurur kardeş beklerdim:roflol:.ya eşiminki daha da vahim garibime seni ağaçtan topladık demişler.yere düştün biz de tuttuk demişler.o da iyiki sırt üstü düşmüşüm yüzüstü düşsem ölürdüm heralde dimi demiş:roflol:
bizim komşunun kızı da annesinin dügün fotolarına bakıp burda ben neden yokumm beni neden götürmedinizz diye aglamıştı
bende harçlıklarımı yastığımın altına koyardım.kaydirigubbakcemile2 gece annem alırmış bende fareler yedi sanar sürekli fare öldürmeye çalışırdım kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?