Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bir erkekle yanyana yatıldıgında yani cocukken ama hiçbirseyi düşünemiyoruz yaa bilmedigimden aynı yatakta yanyana yatanın hamile kalacanı sanıodm ck saçma dimi:) annem oysaki hiç biizim gözümüzü korkutmazdı yanii ama dediim gibi böle düşünürken ckck kçktm:)))

ben küçükken hayatımızdaki herşeyin bir ağacı var sanardım.

yani mesela iplikten kumaş yapıldığını nerden biliyim,kumaş ağacı var sanardım,

birde büyük yumurtalar oluyor ya başka hayvanların,onu tavuklar uğraşıp yapıyor sanardım bizim köydeki tavuk yumurtlardı ağırda,çıkarmazdım dışarı büyük yumurtlasın diye,erken yumurtlayıp kalktığındada kovalardım niye erken kalktın kocaman yumurtamız olcaktı derdim laelaelaelaelae

bir de ben 1.sınıftayken bir arkadaşım ölmüştü,

ama bize x kişi denizde boğuldu diye anlatılmıştı,bende boğulmanın dolaylı olarak ölüm olduğunu düşünmediğim için o hep denizde balıklarla yüzüyor artık orda yaşıycak sanmıştım ama gerçeği öğrendiğimde çok ağladım:gitme:

birde ben küçükken annem beni kuran kursuna yollamıştı,orda karınca duasını falan görmüştüm,karınca görünce o duayı okumak gerekiyo sanıyordum sürekli o duayı ezberlemeye çalışıyordum sırnaşık şey

kücükken kar yagdinda hep yukardan ekmek düsüyo saniyodum babama diyodumki, baba allah bize ekmek mi atiyo diyodum diyesırnaşık şey

ben kücükken evlendikten sonra insanlarin cocuklari oluyo karninda kendiliginden olusuyor saniyodum :dance: ilk okulda cinsel egitim görmüstük ama cocuk aklim iste sadece almanlarin iliskiye girdigini saniyordum sırnaşık şey taa ki bi arkadasimin bana sende öyle oldun iste annenler de yapti demesiyle gercegi ögrenene kadar tabii o zamanlar cok zoruma gitmisti bu olay kaydirigubbakcemile3

ben küçükken camileri allah zannederdim. hatta öyle bir şey ki birinde bana bişey olmuştu(ne olduğunu hatırlamıyorum) Annee! bana cami amca böyle böyle yaptı demiştim. onlar da hiç anlamamışlardı tabi ne olduğunu kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bende böyle oldum kıs.eve gidip gidip anlatıyodum.camilerden çıkmazdım.anne ordaki eşyalardan sana getireyim mi diyordum kaydirigubbakcemile3

ben küçükken gökyüzünü de deniz sanıyordum. neden sular aşağı dökülmüyor diye düşünüp duruyordum.

ben küçükken yanaktan öpünce hiçbişi olmaz ama dudaktan öpüncee çocuk olur sanıyordum

süper yaaa

bende baklavanın içindeki cevizleri hep kıyma zannederdim naniknanik taaaa ki antepfıstıklı baklavanın içindeki kıymanın yeşil olduğunu farkedene kadar :tomato: sırnaşık şey klava:

:lepi: on numara yahuu alkisalkisalkis:roflol:a.s

ben de televizyonu bi ara öyle zannediyordum. hatta birinde öyle bişi denk geldi ki ben bunla konuşmaya başlamıştım. verdiği cevaplar da sorularımı karşılayabilcek türdendi. ama sonra değişik şeyler söylemeye başlayınca konuşmadığını anlamıştımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok komik yaa:roflol:

süper yaa.
bana da biz seni cingenlerden aldık derlerdi. ben de her gün o cingenlerden kaçardım ve saklanırdımmdelikafadulden (bizim sokaktan her gün at arabasıyla çingeneler geçerdi)

bende harçlıklarımı yastığımın altına koyardım.kaydirigubbakcemile2 gece annem alırmış bende fareler yedi sanar sürekli fare öldürmeye çalışırdım kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

yazık yaaasırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…