Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya demekki insan herşeyi aynı sanıyor cocukken algılamamıdır nedir yazılanlarn hepsi bndede mevcuttu nerdeyse.mesela karınca duasıı:) sonra gökyüzünü deniz sanmak:))) sonrraa baklavann içinde bende kıyma var die yemezdmm :)))))

bende küçükken kadayıf tatlısının iplikten yapıldığını sanardım düşünür dururdum bu annem niye ipliklerle tatlı yapmış diyegamyoncuiremsubide allah sizi görür derdi annem bize yaramazlık yapmayın yaramazlık yapınca allah nerde isen çık ortaya saklanma derdimsırnaşık şey

Filmleri gerçek zannedip ağlamalar,korkunç filmlerde köşeden filmdeki karakterin çıkmasından korkarak şarkı söylemeler,18 yaşına gelince bir sürü sevgilim olacak sanırdım.Niye ise oldu mu derseniz, hayır.Birde bir zamanlar topuklu lastik ayakkabılar vardı biz hiç lastik giymemiştik yeni taşındığımız yerde çoğu çocukta vardı çok popüler zannedip bize de alın diye tutturmuştuk

Son düzenleme:
küçükken Rosalinda manyağıydım. Rosalinda niye bitti diye ağlamıştım. sonra da kendim onunkilere benzer kıyafetler giyip (güya o olmuştum) odamda röportaj yapmıştım kaydirigubbakcemile3

Ben sanatçıların wcye falan gittiğini bilmezdim duyduğumda yıkılmıştım neden acaba fisfisfis

Ben küçükken birisi bana sen uyurken derini Allah baba değiştiyor demişlerdi
Bende gece beklerdim bütün derim soyulacak yerine yenisi gelecek diye
Çocuklara bişey söylerken dikkatli olmak lazım galiba :roflol:

lise 3 mü yuhhhhakannehirakannehir

aa bide ben ilişkiyle çocuğun arasındaki alakayı kuramadım uzun zaman.. yaşım nerdeyse 9-10 ve ilişkiyi canı isteyen yaşar, çocuğu da allah isteyene verir zannederdim.. 4. sınıftaydım ikisinin bağlantılı olduğunu anladığımda.. ortaokula başladığımda insanlar çocuk sayısı kadar ilişki yaşar zannedip, çocuğu olmayanları birbirini sevmez zannederdim..
tööbe yaa..

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Annem banyodan ciktiktan sonra babamin soyledigi, 'Sihhatler olsun'
lafini 'Saatler olsun' diye anlardim. Bunun da, 'Banyoda amma cok
kaldin' gibi bir sey demek oldugunu sanip babamin anneme kizdigini
dusunurdum. Annemin buna karsin niye sadece, Sagol' dedigini
merakederdim. 'Ne kibar kadin, derdim

Kurban Bayrami'nda toplanan derilerden ucak yapildigini sanirdim.
Ucaklarin dis yuzeyinin bu derilerle kaplandigi icin Turk Hava
Kurumu'nun topladigini dusunuyordum.

bunları bende böyle düşünürdüm
Ve gerçekden sıhhatler olsunu çözmem baya bir zaman almıştı:roflol:

yaa ben de hep geceleri ağlardım gizli gizli.. 3 çocuktan tek evlatlık olan benim diye.. beni o yüzden aşağılıyo annem derdim.. (halbuki yaramazlığın bini bir para) ve hep gerçek anne babamı düşünüp ağlardımm...

aaaaaaa erol evgin kel miymiş??? hala çocukmuşum ben yahu..
2 dakka öncesine kadar kendi saçı sanıyordum.. ağlayabilirim şu an ama erol abiye değil, kendi saflığıma kaydirigubbakcemile2

ya aklıma geldi,
ben bide annesi olmayanlar ana okuluna gider sanıyodum.. sen ana okuluna gidiyomusun diye soranlara niye gideyim benim annem var ya işte derdim..
hamile olmayı da çok güzel olmak sanardım, hep karnıma yastık koyup accayip güzel olmaya çalışırdım, ne alakaysa?
aslanla kaplanı da karı koca sanıyodum.. bu sanmam kısa zaman öncesine kadar da devam etti... delikafadulden

hamile kadınlara pişmaniye dendiğini sanırdım ne alaka bilmiyorum da:kedi:

çizgi filmlerdeki gibi havada yürüyebilceemi sadece farkettiğim zaman aşşağıya düşcemi sanar hep koltuğa çıkar yürümeye başlardım koltuğun sonunda hep düşerdim tabi ((( hani çizgifilm lerde olurduya bşyerdeb aşşağı düşceği yerde düşmez havada yürürlerdi havada olduunu farkettikleri zaman düşerlerdi :) ben onu hiç yapamadım :))))))))))))

ben de onu yapmayı çok isterdim ama senin gibi hiç yapamadım şu yer çekimi denen zımbırtı yüzünden mafoldumben

ben de onu yapmayı çok isterdim ama senin gibi hiç yapamadım şu yer çekimi denen zımbırtı yüzünden mafoldumben

iyii ya tek değilmişim :))))))))koltukta yürürken hep havaya bakarak yürürdümki farketmiyim die :)))) ama hiç olamadıııııı :))))))))))))))))))))))

bende ilk regl olduğum zaman çok mutlu olmuştum.oldum kurtuldum diye düşünüyordum
meğerse her ay olunuyormuş:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…