Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hahhaha aynen canım ya, benim çocukluğum Şişli'de geçti, ben de görürdüm o kargo arabalarını ve beni kaçıracaklar sanıp korkardım sırnaşık şey

Bir de annem bizi bir okula götürürdü, bahçesinde tavşanlar vardı. Hadi addayaa gidelim diyerek götürürdü. Ben de oranın adı addaa sanırdım :roflol:

Bir de anneme çocuk nasıl olur dediğimizde ilaçla olur demişti. İlaç nerde dediğimizde buzdolabının üzerinde alamam derdi delikafadulden Benim dedem rahmetli, ananemi hep sıkıştırırdım ablamda küçük teyze istiyoruz diye, ananem de kocam mı var yapayım derdi bize delikafadulden

Bir de banyo yaparken kameralarla görüntülendiğimi düşünür köşelere kapanarak yıkanmaya çalışırdım.laelaelaelaelae

ben küçükken annemle pazara giderdik
ordaki satıcılar bağırırdı almayanı dövüyolar derlerdi bende anneme anne bişey almayacaksan ordan geçme almayanı dövüyolarmış demişim
gerçekten dövüyolar sanıyodum heralde

Bende baklavanın içindeki fıstıkları kıyma sanıyordum,ama çok benzetiyorum hala :)
Ve Edison'u Ediz Hun ile karıştırıp,Ediz Hun'un ampulü felan bulduğunu sanıyodum.Hatta adam pekte yaşlı değil demekki ampül kısa süredir var diye düşünürdüm kaydirigubbakcemile3

ben küçükken saçlarım belime kadardı ve annem saçlarımı hep at kuyruğu yapar örerdi.o kadar eşit ayırırdı ki sayarak ayırıyor ne kadar yoruluyor diye üzülürdüm.

ben kucukken asgari ucretin askerlere verilen para oldugunu sanirdimkaydirigubbakcemile3

canımı yakan seylerı hıc unutamıyacagım zannederdım boshayallersmile

ben kucukken ben gozlerimi kapayınca hickimse bişey goremiyo zannedirdim hatta kızınca gozlerimi kapardım hiçbişey goremiyceksiniz derdim:ecrin_bebek:

ben kucukken asgari ucretin askerlere verilen para oldugunu sanirdimkaydirigubbakcemile3

benden bitane daha varmış bende öle düşünürdüm hatta yanlış yazdıklarını bile düşündüğüm olmuştu okuma yazmayı söktüğüm zaman askari olması gerektiğini sanıyodum

Ben küçükken ay ve yıldızların ve de çerçeveli fotoğraftaki kişinin bizleri takip ettiğini sanardım...sempatiksalakcinni

Ben kucukken,oyuncak bebegimin saclarini kesmistim daha duzgun uzasin diye....hala kelkaydirigubbakcemile3

Öpüşülünce çocuk olduğunu sanırdım ve ben bi ortamdan çıkınca ordakiler donuyo sanırdım sadece benim olduğum ve gördüğüm kısımda hayat canlı başka bi ortama geçtiğimde görmediğimde donduklarını heykel gibi kaldıklarını düşünüyodumkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bende 23 nisan doğumluyum ya okula başlayana kadar o kadar insan benim doğumgünümü kutluyor sanıyordum pehhh olsun 3- yıl çok pis megaloman takıldım haaahaay

Birde ben küçükken televizyondakilerin de bizi gördüğünü sanar ve el sallardım gıcık olduklarıma dil çıkarırdım daha düzgün oturur kendime çeki düzen verirdimkaydirigubbakcemile3 vee kumandayı ısırınca televizyonun içine girceğimizi sanırdım ısırmıştım hatta kumandayıda ortalığa bırakim annem beni kurtarır çıkmak isteyince diye düşünmüştümkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy bende noel baba yılbaşında hane şu yılbaşı için çoraplar vardır yaa kocamann... bizde onlar yok diye hediye bırakmadığını düşünürdümm... hep derdim anneme bizde alalım bizede gelip içine hediye bıraksınnkaydirigubbakcemile3

Yeğenime annem bakmıştı baya bir süre, yeğenim 2-3 yaşlarındayken 4. katta yaşadığımız için annem balkona çıkar da düşer diye bi taktik bulmuştu kendi aklınca oraya çıkma karıncanın gözü sana bakıyor derdi ay garibim ne sanırsa onu ödü kopardı karınca ne kadar ki gözünü nerden görecen. Birde vücudundaki benleri gösterim bu ben derdim yeğenime o da hayır bu ben diğeri sen derdi 2 beni gösterip.

ahhhh ben sersem ben,,aile albümüzün kapağı bir anne ve kızdan oluşuyordu kadın yarı çıplak hayali bir kahramndı kızıda öyle ben onu ,annemle ikimiz sanıyordum,anneme hep anne ne zaman çekildik bu fotoğrafı,senin bu kıyafetin nerde?diye sürekli sorardım,ne tuhafım aynayadamı bakmıyordum acaba:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…