Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende albümümüzün üzerinde bi foto vardı gelinlikli kadınla erkek annemle babam zannedirdim annemede hep senini sacların sarımıydı yoksa diye sorardım:roflol:

ben küçükken hiç büyümeyip hep öyle kalırım sanıyordum... hala fikrim değişmedi

bende küçükken babamdan hep sakız isterdim o da işten gelirken getirirdi.bende sakızların işyerinin duvarlarına yapışık olduğunu,hergün birini koparıp getirdiğini sanardım

bi salaklığım daha geldi aklıma,çok şişko bir çocuktum ahaytım yemekten ibaretti,babam gündüz arardı ne getireyim kızım sana diye,her gün aralıksız"akşamaaaaa babaaaaaaacığımm unutma ülkerrrr getirrrrrr" diye söyleyip dururdum,akşam gelincede kapının arkasına saklanırdım,güya ben evde yokum babam beni arıcakmış..ayyyy çok komik yaakaydirigubbakcemile

ben küçükken büyümek çok güzel sanıyordum. ama bunun doğru olmadığını üstüme her binen sorumlulukla daha çok anladım.halbu ki çocukluğumuz ne kadar da güzelmiş yaa.

ben küçükkene regli olduğum zamanlarda çok ağrım olurdu ağlardım dayanamazdım sancılara anne ne zaman geçiçek derdim oda kızım evlenince geçiçek derdi bende o zaman ben hemen evleniyimmi derdim bilmiyorumkismile yaş 12:) ben büyüdüm evlendim yaş 21 oldu hala geçmedi anne hani geçicekti dedim evlenince kızım doğum yapınca geçicek dedi ben hamile kaldım 9 ay yırttım ağrılardan doğum yapıcam ya geçicek güya doğum yaptım 40 m çıktı ben regli oldum ağrılarım hala devam edio anneme dedim hani geçicekti ne zaman geçicek bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile cevap yokkk hala oysaki çok inanmıştım sanırım ölünceye kadar çekicem bu ağrıyı yaş oldu 22 ,5 ben hala bekliom :) sanırım bi acaiplik varr bendegamyoncuiremsu

Öpüşen herinsan hamile kalıyor sanıyordumkaydirigubbakcemile3

ya bu kadar olur aynı seyleri bende yasadım bende parkyazısını görünce bu kadar küçük yere zaten park nası yapcaklar ne sacma yazı derdim anlam veremezdim
Anneannemlerde kalmıstım bi süre her öğlen uyumam için uyu uyuduğunda kuslar cikolata getirir derdi her uyadğımda yastığımın altında cikolata bulur sevinirdim ama bigün yakaldım koyarken bende yarın olduğunda uyumus gibi yaptım cikolatayı koyar koymaz kalktım yedim uyumadım bidaha:icecream:

ben bunu sandığımda çok da küçük değildim ama 18 yaşında üniversitede ebelikte okuyan kızlarla bir sohbette öğrenmiştim aslını.ben o zamana kadar erkeklerin cinsel organlarının büyüyüp küçüldüğünü bilmezdim.hep aynı boyutta sanırdım.derdim ki yazık onu oraya nasıl sığdırıyorlar :)))

ben küçükken öpüşünce hamlie kalınıyo sanardım kaydirigubbakcemile3
ezanı allah okuyo zannederdim (haşa)
bir de tvnin içinde gerçetken insan var sanırdım onlar nasıl içine girer derdim​

aaa bende bilmiyodum

Ben değilde eşimin bugüne kadar yanlış bildiği bişey varmış cok güldüm duyunca geçen gün dogal gazımız bozulmuştu akşam eşim işten gelınce çamaşır yıkadım demiştim nasıl yıkadın dogal gaz bozuk dedi bende ne alakası var ki dediğimde aldığım cevap makinenin suyunu dogal gaz ısıtmıyo mu oldu bende ne alakası var elektrıkle ısınıyo su diyip suratına baka kalmıştım akannehir

ayyy çok gldm bende yaziim bari..kaydirigubbakcemile3
küçükken ben hergün başka takım tutulur zannederdm mesela pazartesi galatasaraylı, salı fenerli falan..:kedi:
bide tüp bebek tüp bebek derlerdi hep bende bebekler piknik tüpünden çıkıo zannederdm tüpü incelerdm-tatlicadiarzu-

küçükken trt haberlerinde çok duyduğumuz bir haber" şu gün şu zaman başvuru var"
ben insanlar başlarına iğne yaptırıyolar sanırdımmmkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

bende küçükken memlekete gittiğimizde koyunlar dışkısını zeytin zannederdimm kaydirigubbakcemile3
öğrendiğimde ise seneler boyunca zeytin yemedim kaydirigubbakcemile3

birşey daha yazayım.küçükken futbol maçı izlerken amacın gol atmak değilde topu ayağında tutabilmek olduğunu sanardım.herkes topu kendi ayağına almaya çalıyor maç boyunca diye düşünürdüm.birde haber spikerlerinin hepsinin birbiriyle akraba olduğunu,onların belli bir sülale olduğunu ve hiçbir kötü,acıklı olaya üzülmediklerini hiç ağlamadıklarını sanardım.

6 yaşındayken fln televizyon izlerken onlarında bizi gördüğünü düşünüp bacak bacak üstüne atıp ciddi ciddi sohbet ederdim.. hatta bi keresinde neden bu kadar çok konuşuyolarda hiç cevap vermiyolar diye üzülüp şiş batırmıştım tv'nin küçük deliğinden sesleri kesilmişti gerçekten:))))))

maç izlerken hani spiker top taçta diodu yaa ben taç die bi futbolcu var sanırdmkaydirigubbakcemile3

ay canım sıkkın olunca bu topiğe geleyim... çok güldümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…