Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende hep biri aglayinca gözünün icinde su var zannederdim ve o akiyor derdim...
aglamayi birakincada o su bitti sanardim.. ve birdaha hic agalayamaz saniyordum

birde yemegimi bitirmek üzereyken annem gil hep tabagini sünnetle derlerdi bende hep erkek cocuklarini sünnet ederlerya öyle birsey sanardim..
ne ayip derdim annem gil bunu bana niye diyorki derdim..ve tabagin etrafina bakardim nasil sünnetlicem diye

Son düzenleme:
ben küçükken beni kömürcüden aldılar sanıyodumağbim hep kandırıyodu..bende kendimi sepetin içinde kömürcü tipli birinin sırtında aileme satılırken düşünürdüm..hatta ağlardımsenağlamamafoldumben-tatlicadiarzu-hep o ağbim olucak yılanın yüzündenÇok üzgünüm çoookküçükken neler yaptıysa bana bende aynılarını yiğenime yapıyorumbabasının günahını o çekiyo garibim

Ben küçükken katil bebek chucky i izledikten sonra bütün bebeklerin katil oldugunu sanıyordum bilmiyorumkismile

be küçükken masut yılmaz başbakandı ve hep tvde onu görürdüm ..
mesut yılmazın bizim tvnin içinde uyuduğunu,orda yaşadığını sanırdım-tatlicadiarzu-
yesin die tvdeki boşluklardan bisküvileri sokmaya uğraşırdım,su da vermek istemiştim,tv 5 gün tamirciye gitmişti:roflol:

-ben kucukken kucuk ablam bana kizdigi zaman bana ''seni evlatlik aldik'' diye beni kizdirirdi. ben de gercek sanardim, o kadar cok aglardim ki kaydirigubbakcemile3 sonra oteki ablama gider aglaya aglaya ''oteki ablam dogru mu soyluyo'' derdim. o da bazen evet sen evlatliksin derdi, bazen de hayir degilsin o seni kizdiriyor aglama derdi kaydirigubbakcemile2 evlatlik olup olmadigimdan hic bir zaman emin olamamistim sempatiksalakcinni

-bir cogunuz gibi ben de gunesin bizi takip ettigini sanardim. ozellikle arabayla biyere giderken hep gunese bakardim bizim pesimizden geliyo diye

-kadinla erkegin dugunu olunca yani evlenince otomatikman cocuklari da oluyor sanirdim

-ineklerin hep sutu oluyo ama neden kadinlarin sadece bebekler kucukken sutu oluyo da sonra bitiyo anne derdim aklinialirimsmile

-kurbanlik koyunlarimiz kesilmesin diye kendimi yerden yere atardim mafoldumben cunku onlarla o kadar cok oynardim, o kadar cok severdim ki...

-kucukken annem bana hep ayicikli, cicekli suslu suslu muz coraplar alirdi. adinin neden muz corap oldugunu cok merak ederdim, muzla ne alakasi var diye dusunurdum, hala da merak ediyorum laelaelaelaelae

-bizim akrabalarimizdan ailemizden kimse vefat etmez, bizim akrabalarda ailede olum diye bir sey yok sanardim. sadece baskalarinin yakinlari olur sanardim cunku ben kucukken bizim akrabalardan falan olen kimse olmamisti. bi de hic gormedigim dedemin mezari vardi. ben dedemin mezarin ust kisminda yani mermerle cevrili olan kisminda yattigini sanardim. ordan aniden cikacak gibi gelirdi(hala da oyle geliyor)

-annelerin hic olmedigini sanardim cunku bir gun annem hasta olunca, ona ''anne sen olcek misin?'' diye sordugumda bana ''anneler olmez kizim uzulme'' demisti ve sevineyim diye cips almisti kaydirigubbakcemile3

-sokaktan plastik kutular bulup, icine su doldurup bi de icine karinca atardik arkadasimla. ama bi suru karinca toplayi toplayip atardik, onlar yuzecek sanirdik ama zavallilar bogulup olurlerdi, bi de onlari kuma gomup mezar yapardik, etrafini da kucuk taslarla cevirirdik :1shok:

-cay termusuna ''termusfon'' derdim, hani su banyolarda kullanilan termusfon yani delikafadulden

-piknige giderdik, babam mangal yapardi ve et pisirirdi. ben pirzolaya yillarca ''comakli et'' dedim, kemikli oldugundan dolayi oyle diyodum, baba bana comakli et yap diyordum delikafaduldencokacimcoook

daha coook var bende :CüvCüv:

ay bir sey daha var onu da yazmazsam catlarim!

eskiden annemin orkid paketlerinin icinden kucuk kucuk mavi ya da pembe posetler cikardi. o posetlerin hepsini alirdim ben, kucuk kucuk cok hosuma giderdi ve icine leblebi koyardim, bazen erik bazen cekirdek koyardim sonra sokaga cikarken onlari alir sokakta arkadaslarimla yerdik kaydirigubbakcemile3 naniknanik butun gun elimde icinde yiyecek olan orkid posetiyle dolastigima inanamiyorum, rezalet :bbo:

Hepiniz cok cok tatlisiniz
kaydirigubbakcemile3

bende küçükken kapşona hep şapkon derdim,arkadaşlarım hep dalga geçerdi.demekki şapkadan mantık kuruyormuşum,Allah aşkına söyleyin haksızmıyım,şapkon daha mantıklı gelmiyormu sizede.

ben küçükkene astsubayın subaydan daha büyük olduğunu sanırdımm bide subay ve astsubayların o elbisleri giyip akşama kada hiç bi iş yapmadan oturduklarını sanırdımm bide kızardım devlet bunları işe almışki bide üsstüne bissürü para veriolar ne işe yarıyolarki derdim kendikendimee ve şimdii bi astsubayla evliyim hiçte oturamıolarr akşam ağzı açık kalıo kocacığımın:1shok:

küçükken çok koşunca insanın kalbi çarparya ben içimdeki bilyeler oynuyo zannederdim hep içimde 2 tane bilye olduğuna inanırdım ve renkli gözlülerin dünyayı kendi renk gözleri gibi gördüğünü düşünürdüm mavi olanın dünyası mavi gibi ama aynaya bakmayı akıl etseymişim keşke yeşil gözlü biri olarak dünya yeşil değil

Ben küçükken ağaçların sallanarak rüzgar yarattıklarını düşünüyordum. Rüzar yaranması için ağaçların sallanması gerekiyormuş. :roflol:

ay kızlar bende dayanamadım
bende din görevlilerinin hiç cinsel hayatı yok sanırdım onlarım yapmadığını sanırdın küçükken
eşimde kız çocuklarının hiç gaz çıkarmadığını sanırmış :roflol:

ben de küçükken kasetçaların içinde bulunan minik insanların şarkı söylediğini düşünürdüm:gitme:

küçükken her arkadaşımla her zaman görüşebileceğimi sanırdım
hep hayal kurardık 10 20 sene sonra ne yaparız acaba die
ama bir iki kişi haricinde görebildiğim kimse yok şimdi :sinifsinif:

:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…