Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende, tüm eski fotoğraflar ve filmler siyah-beyaz olduğu için eski hayatın da öyle olduğunu zannederdim. ne kötüymüş diye üzülürdüm hiç renk yok diye. iyiki şimdi doğmuşum derdim.

yürüyerek güneşe varabileceğimi sanırdım yürüdüm yürürdüm ve kaybolurdum.
güneş ve ayın beni takip ettiğini sanardım.
televizyondakiler bizi görüyor sanardım.
geçti bolu pazarı sür eşeği niğdeye sanardım.
ablam seni çadırdan aldık derdi bende ailemin üvey olduğunu sanıp evden kaçardım.(güvenlikçiler geri eve getirirlerdi beni)
çocuklar annelerinin tırnaklarından doğuyorlar sanardım.
annemin adını anne sanardım.
erkek gibi giyinince erkek olacağımı sanardım ve hep erkek gibi giyinirdim.
........bukdr hatırladım

Ben küçükken pek salakmışım yaw anneyle baba yanyana yatınca çocuk olur sanıodum.lülülülülülü

Ben kücükken babanemin evindeki soba borularinin Allah oldugunu sanardim..

(Tövbeler tövbesi yarabbim,tövbeestagfurullah.)

Ben küçükken gözleri renkli olanların etrafıda öyle gördüklerini sanardım sanki ben kahverengi görüyormuşum gibi:roflol:

Ben küçükken adı gamze olanların yanaklarında gamze oluyor sanırdım

Siyah-beyaz fotoğrafların ve tvlerin (filmlerin) olduğu dönemlerde her yerin (doğanın, dağın, taşın...) siyah-beyaz olduğunu sanardım. Başka renk yok sanıyordum. Sonradan renkli tvler ve fotoğraflar çıkınca her yer renklendi sandım. kaydirigubbakcemile3

hahaha çocukluk ve hayal gücü süppeerr kaydirigubbakcemile5

bende herkesin bi imzası var büyüyünce öğrenip onu kullanıyo zannediyordum..:))) az sıkıştırmadım annemi "benim imzam nasıl?" diye...sonradan öğrendim kendimiz karalıyomuşuzkaydirigubbakcemile3

televizyondaki kişilerin etrafımdaki insanlar olduğunu düşünür televizyondaki kişileri etrafımdaki insanlara benzetirdim.

ben küçükken orucun oltayla ağçtan tutulup sepette toplanan birşey olduğunu sanırıdım.
çocukluk işte daha hiç tutmamıştımDD

okadar çok şey varki aslında bitane daha....

ben küçükken red-kit'e aşıktım.çizgi film kahramanlarının yaşamadığını red-kit'i göremeyeceğimi öğrendiğimde hayatımın en büyük hayal kırıklığını yaşamıştım :sinifsinif::sinifsinif:

ben küçükken ay savaşcıları diye bi çizgi film izleyip zor zamanlarda onlar gibi kurtarıcı olup ucacağımı zannederdim çoğu kez evde koltuktan kendimi yerlere atmıştım sırnaşık şey

Türk filmlerini izledikten sonra hep bitiminde SON yazar ya hani :)
bende o son yazısını gorunce artık o film televızyonda bır daha asla cıkmayacak sanıp uzulurdum
kaydirigubbakcemile3

bende müzik kanaallarında klipler varya ordaki şarkıcıları tekrar tekrar söylüyorlar sanardım aynı hareketi nasıl yapıyorlar diye merak ederdim..

Çamaşır makinesindeki çamaşırları balıklar yıkıyor sanardımmm o yüzden saatlerce balık görmeye çalışırdım ahh ahh xD
Uykuda çok uslu olduğumuz için şirinlerin uykumda gelip gttiğini sanardım
çocukların pazarda satıldığını ve parası çok olanın aldığını sanardım.ben tek olduum için babamın bi taneye parası yettiğini,fakir olduğumuzu sanardım ve para biriktirirdm kardeş almak için.... ((
Annem öyle yapma Allah baba kızar diyince babamı Allah sanardım töbee töbee :)
Tv yi kapattığımızda dizi durur açtığımızda kaldığı yrden devam eder sanardım..

bende müzik kanaallarında klipler varya ordaki şarkıcıları tekrar tekrar söylüyorlar sanardım aynı hareketi nasıl yapıyorlar diye merak ederdim..

aynen bende öyle zannediyodum, bunlar nasıl hep aynı şeyleri nasıl yapıyo diye düşünüodum kaydirigubbakcemile3

Küçükken kendi kendime oyunlar oynardım ve bi kural koyardım yapamazsan ölürsün ne kadar antikaymışım bazen yapamazdım ve ölüceğimi düşünürdüm

ben de küçükken haberlerde duyardım hep yine trafik canavarı..trafik canavarı bi can daha aldı vs vs... gerçekten bi canavar olduğunu ve insanları öldürdüğünü sanardım sırnaşık şey

küçükken arabalar kendi çalışıyo insanlarda sadece sağ sol yapıyo zannederdim hatta bnde kullanırım ne olucak felan diyodum

küçükken hep hayatın toz pembe güzel olucağını zannederdim... küçükken ben mükemmeldim ve babam annemi üzdüğünde benim sevgilim eşim dostum beni üzemez gibi gelirdi ... ama şimdi bu şekilde düşünüyorum....

Anne "KocaMan oLdum ßak.!aCıLarım ßüyüDü , DertLerim ßüyüDü..HedefLerim ÇıkmazLarım ßüyüDü...HiçDe qüzeL DeğiLmiş ßüyümek.KimLer KırDı KaLbimi , KimLer üzDü..!ßaşa DönebiLsem Keşke...!SaNa EmekLeSem SadeCe...YeniDen ßüyüt ßeni aNNe..qözyaşLarım Daha fazLa SüzüLmesin yanakLarımDan..!KaLßim Daha fazLa KırıLmaSın..CanıM Daha fazLa Yanmasın "aNNe"

mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…