Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
-yağmuru Allahın gözyaşları sanardım. yağmur yağdığında hep suçluluk hissederdim.

-bigün annem kuru fasulye pişirmişti. tabağa baktım şöyle bi. içinde kurta benzeyen bişeyler var. yiyemedim ama söyleyemedim de. bende pul biber döktüm. acı ya.. ölsün kurtlar diye. baktım hala duruyolar. yiyemedim annemde yeni bi tabağa tekrar koydu acıdan yiyemiyorum zannedip. ciddi ciddi gözümü kapatıp yemiştim.

-babaannem tuvalet kapısında cinler periler var demişti. gece annemi uyandırırdım hep tuvalete gitmek için. bide babaannem küpe takmazsan öbür dünyada kocaman kanca takarlar kulağına demişti. şimdi kulağımda toplam 5 delik var :lepi: yine yalan söylersen dilini çekerler öbür dünyada, dilin sırtından çıkar demşti ayrıca. (ne manyak babaannem var) delikafadulden

-öbür dünyada ölünce tekrar gömüleceğimizi, sonra başka bi dünyaya gideceğimizi, sonra ordada ölüp tekrar gömüleceğimizi (sonsuza kadar uzar bu) sanardım.

-ben 6 yaşındayken abimin kızı doğmuştu. pabuçlarımı saklamıştım dama atmasınlar diye.

babaanneme rağmen sağlam bir psikolojim var. güçlüyüm ben hihoyyyt

cüneyt arkın'ın ismi cüney'di küçükken benim için cüneyt arkın değil cüney tarkın dı kaydirigubbakcemile3 öğrendiğimde çok şaşırmıştım hehe...

bi tane de eşimden o da küçükken ".....nın son kaseti" denildiği zaman o kişi bidaha kaset çıkarmayacak zannediyormuş...

gecenlerde 11 yasinda yegenimle konusurken itiraf etti ablamla gülmekten ölücektik bende size anlatmak istedim.Bizimki 6 yaslarinda falan su zayif bi cocugun sundugu hugo mu ne bi yarisma programi vardi telefonla hugoyu yonlendirip prensesi kurtariyosun hani yanlis yapincada hugo cama carpiyo cam catir catir catliyo ve hugo düsüyo oyle biseydi sanirim.Bizimki bi kere izlerken bi bakiyo hugo cama carpiyo ama yegenim hugonun tv nin camini kirdi saniyo ve deli gibi agliyo annesi yokken hugo niye yaptin ben anneme ne diycem diyesırnaşık şeytabi bunu daha yeni itiraf etti tosunum benim

zeki mürenin tırnaklarından korkardım her tv de gördüğümde bağıra çağıra ağlardım

kızlarında askere gittiğini sanar büyüyünce ne olacaksın diyenlere daha askere gitcem derdim.

kafana şunu yaz denildiğinde elimle alnımın yanına harf harf yazardım parmağımla.sırnaşık şey

bende baya ben vardır kime sorsam bu ne diye herkes ben dermiş.annem sorarmış sonra bu ne diye her bir bene ayrı ayrı bu annem bu babam bu teyzem bu ablam herkes ben dediği için coşarmışım.:sm_cool:

bir keresinde de kendi yaptığım kardan adamdan korkup sabaha kadar uyumamıştım:icecream:

bende küçükken televizyonda kanallara bakar güzel birşey bulamayınca anneannemlere gider sizin televizyona bakıcam bizimkinde çizgifilm yok derdim yinede ikisininde aynı olduğunu anlamam biraz sürdü ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3

Bnm bi tane kolyem vardı küçükken böle sanki ayna gibi yuvarlar içi değişiyo hep onu sihirli dünyanın kapısı zannederdim şirinler çıkcak falan die beklerdm:d

Bnde küçükken bankadan çekilen paranın bedava oldugunu sanırdım :)

babamdan bişey isteyince bazen param yok diyince git bankadan çek ozaman derdim hep :):)

ben kucukken tanri olmak istiyordum
kucuklugumu gorup isa olmaya karar verdim
kinlendigimi gorup seytan
kotulugu gordukten sonra
insan olmaktan baska carem olmadigini anladim..

ben de küçükken haberlerde duyardım hep yine trafik canavarı..trafik canavarı bi can daha aldı vs vs... gerçekten bi canavar olduğunu ve insanları öldürdüğünü sanardım sırnaşık şey

tek değilsin bende öyle sanıyordum kaydirigubbakcemile3

ben tüm ağaçların aynı zamanda haraket ederek rüzgar yarattıklarını sanardım. gerçeğı öğrendiğimde şoktaydım sırnaşık şey

hani nikah memuru şöyle der.. belediye başkanının bana verdiği yetkiye dayanarak sizler...... ben küçükken sanırdımki belediye başkanının önemli işi çıkmış gelememiş kendi yerine birine yetki verip onu göndermiş

ben de ezanı Allah okuyor sanardım töbe töbe :))
bide ailecek seyrettigimiz olacak okadar vardı çok izlerdik o yüzden levent kırcayı bizim aileden sanıyodum :))

yarıldım ya ne komiksinizsırnaşık şey

Güzelmiş bu. delikafadulden

televizyonda izlediklerimiz gerçekten tvnin içinde sanıyordum.. sevdiğim ünlüler çıkınca tv'yi kırmayı düşünmüştüm bir ara, sonra o kadar insanı napıcam nasıl ağırlarım evde diye vazgeçmiştim sempatiksalakcinni

edit: bunu unutmuşum.küçükken, örneğin anneannemin kardeşleri de benim anneannem sanıyordum, dedemin kardeşleri dedem falan.. kafamçokkarıştı onlara öyle seslenince bana doğruyu açıklamaya çalışırlardı, ben de bozulurdum -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
hımm
bi anı daah geldi aklımakaydirigubbakcemile3

Ben küçükken;
Gündüz güneşin gücünün bitip gece daha sönük olduğunu sanırdım sempatiksalakcinni
akşama kadar şarjı bitiyo yani o yüzden gece oluyo sempatiksalakcinni
sabaha şarjı nasıl doluyosa :sm_confused:

:roflol::roflol::roflol:

ben küçükken mendillerin içinde fil var zannederdim reklamlarda gördüğüm için kaydirigubbakcemile3

Ben küçükken sadece evlenenlerin bebeği olur sanırdım.
Bunun için evlenmek yeterli sanırdım :roflol:
Babaanneme 70 yaşındaki kadına dedem ölmüş olmasına rağmen çocuk doğur babaanne dediğimde kızım benim çocuğum olmaz dediydi.
Neden diye ısrar etmiştim anlatamamıştı halbuki bana göre 3 tane doğurmuştu bir tane daha doğurabilirdi.
:roflol:
sırnaşık şey

ben küçükken sadece biz türkler konuşmayı biliyoruz sanardım yabancılar falan daha öğrenememiş salaklar biz şanslıyız diye düşünüyordum.

ben küçükken annemlerle pazara gitmiştim ve öğretmenimi orda görünce çok şaşırmıştm öğretmenleri bizden farklı yaratıklar gibi görüyodum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…