Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzenimde küçükken bulduğu ölü kuşların kanatlarını maket bıçağıyla keser ve arkadan süveterine iliştirerek ordan burdan atlardı uçmaya çalışıyordu.bazende çamasır sepetine balonlar bağlayarak atlardı iyiki yükseklerden atlamıyormuşşş

3 yaşında kardeşim var. çizgi film izlerken bitincr '' siz bitirdiniz niye izliyosunuz ' diye bize bağırıyor.. :) sevmediği film çıkınca anne bunu bitir başka başlasın diyor :)
çürümüş salatalığa aaa yara olmuş,, çatlayan birşeyede yırtılmış diyor :) bu çocuklar alem ya .. bizde çocuktuk gerçi:)

otoparklarda engelli otoparkı oluyorya ben oranın tekerlekli sandalyeli insanların arabalarını koymaları için olduğunu sanardım. Bide derdim bu adamlar tekerlekli sandalyelerini bırakırlarsa nasıl bir yerlere gitcekler

ay ne kadar tatlimis kardesin öyle...yerim ben onu ya...

ankara'yı sadece istanbul'un başkenti sanırdım:tomato:

REYTING!!!

ben küçükkene kanalların insanların evini televizyondan görüp kimin nereyi izlediğine bakıp ona göre reytinglerini belirlediklerini sandııımdan televizyonun karşısında uslu uslu otururdum delikafadulden ne de olsa bizi görüyolar :teytey::teytey:

bende küçükken hep filmlerde olur ya küçük kara kuru kız büyür hülya koçyiğit,filiz akın falan olur bunları izlemekten büyüyünce tamamen değişicem zanneder, nasıl biri olucam acaba diye düşünürdüm...komşumuzun kızı yirmili yaşlardaydı o zaman anneme küçüklük vesikalık fotosunu gösterince bir fotoya bir kıza bakıp aaa hiç değişmemiş demiştim hayallerim yıkılmıştı akannehir

Ben kucukkn abim antalyada otururdu (hala daha oturur) kizi olmustu yegenim
anneme sordum nasil oldu diye oda denizden almislar dedi nasil olurda suda bogulmaz bebekler diye uzun zaman duusndum.
Bir de annemgil arabada yada baskasinin evinde beni yanliz birakinca bida hiç gelmicekler sanip hep aglardim.:))

Cuneyt Arkin'i Cuney tarkin olarak biliyordum:) ve filimlerinde oldugunde çok uzulur baska bir filminde aaa ama olmustu nasil olurda tekrar yasar diye sasirirdim. :))

Ben kücükken bahceli müstakil bir evde yasıyorduk..9 yasında normal bir apartman dairesi satın aldık.O gün tapu işlemleri vs için muteahhit bizi gezdiriyordu arabasıyla...Bense gün boyu adamın bizim söförümüz olduğunu ve evdede hizmetcilerin olduğunu düşünmüştüm hep :) Hani o dönem dizileri vardır ya manuella vs onlar gibi cok büyük bir ev sanmıstım apartman dairesini :))) Algılayana kadar zorlanmıstım baya ama hala cok gülüyorum....Ne güzelmiş cocuk olmak.....

ben küçükken ,
yatma saatim gelip annem beni odama yatırıp , salona babamın yanına döndüğünde ,
bir çeşit timsaha dönüştiklerini düşünürdüm ,
bi gün bi çizgi flimde timsah vardı, annem ona bak o da anne demişti , ondan dolayı,
gizli gizli salona sürüne sürüne giderdim gizlice bakardım ,
değişmişlermi acaba diye ?
çok salaktım yani sempatiksalakcinni

:roflol::roflol:
benim de ya bi de ,
edi pakbayram 'dı adamın adı ''edip akbayram'' ulama varya , bakın ta ozamandan dilci olacağım belliymiş delikafadulden
, annem hep dinlerdi , anne bu kim , bi çırpıda sölerdi , ben de uğraşır dururdum adını , soyadını ayırmaya ,
okumayı öğrenip adını doğru şekilde öğrenince , 1 süre içime kapanmıştım :roflol:

yagmur yagdigi zaman bulutlarin agladigini sanardim
kavga eden bir ailede büyüdügüm icin
anne ve baba bulut kagva ediyor anne bulut agliyor diye düsnürdüm

Oyyyy öldüm gülmekten:roflol::roflol:

küçükken "aşk" herşey sanırdım
büyüdüm "aşk" artık hiçbirşey

Ben değil ama kuzenimin küçüklüğünden aklıma bir şey geldi, onu anlatayım:roflol:

Bir gün ayağından çoraplarını çıkarmış yalınayak yürüyordu, bizden biri de "Çıplak ayak taşlara basma çocuğun olmaz" dedi. "Giyersem olur mu çocuğum?" diye sorunca bizimkiler de ne bilsinler, "Olur" dediler. Kuzen çoraplarını giydi, bizimkilerin yüzüne şaşkın şaşkın bakarak "Hani olmadı?!" dedi.

Yıllar geçti, hala aklımıza geldiğinde güleriz

ben küçükken öğretmenlerin öğrenciyken sınıflarını hep taktirle geçtiklerini,teşekkür alanların öğretmen olamadıklarını sanırdım kaydirigubbakcemile3
teşekkür aldığımda bütün gün ağlamıştım, öğretmen olamıcam diye :roflol:
şimdi eğitim fakültesindeyim sırnaşık şey

ben küçükken sigarayla birlikte alkol içenlerin hep havaya uçcağını düşünürdüm.sonra filmlerde falan görünce herhalde bunlar gerçek sigara değil diye düşünürdüm.kaydirigubbakcemile3

ben küçükken yoldaki insanlar sadece ben varım diye ordalar sanıyordum.
ben gdince donuyolar ya da kayboluyolar diye düşünürdüm.
truman show'daki gbi...kaydirigubbakcemile2

bi de cüneyt arkının filmleri çıktığı zaman annem hep 'cüneyt abimin filmi' diye bahsederdi.
ondan cüneyt arkını dayım sanıyordum.:roflol:
acı gerçeği geç de olsa öğrendim.:çok üzgünüm:

ben küçükken hayatın tiyatro sahnesi oldugunu Allahın yönetmen oldugunu ve bize rollerimizi dagıttıgını o yüzden bazı sıkıntılar yasadıgımızı bunun bi oyun oldugunu sanırdım(hos bu hala hayatın bi tiyatro sahnesi oldugunu düsünüyorm bazı acıların üstünden böyle geliyorum:)
birde cennetten bahsedilirken ne istersen hemen olcak derlerdi o yüzden bende kendimi hep yeşilliklerin içinde hayal eder patates kızartması dedigim anca elimde koca bi tabak patates kızartması olcagını düsünürdüm ne hayal ama:))

bende küçükken babamın çalıştığı kurumun müdürünü devlet sanıyomuşum.babama para vermesini istiyomusum onu gördükçe :) bide marshall plastik boya reklamı çıkardı televizyonda onu da masallah plastik diyo sanıyomusum :) hatta bi gün masallah plastik diye bagırmıstım herkez gülmüştü ve ben çok aglamıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…