Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende tv den iceriye girebiliyoruz sanardim kucukene akla bak be nasil gideceksin tv icine girip yayin yapcaksin ki aaaaaaaaa:roflol::roflol:

ben küçükken bir tanıdığımızın evine gitmiştik televizyondaki çizgi filmi görünce biizimde televizyonumuzda bundan var demiştim.

annem bize cocuklarin caydan alindigini soylerdi meger annemin cay dedigi hani akar su anlaminda bende nedense hastanedeki caydanliklardan aliyorlar bebekleri sanirdim, bi arkadasimdan duydum cocugun nasil oldugunu ve cok uzulmustum benim annem babam yapmaz biz muslumaniz norvecliler sadece oyle yapar turkler degil derdim (norvecte dogdum buyudum o yuzden sadece norvecliler yapar derdim) tup bebegide tupun icinden alindigini saniyordum
yalan dunya diyede norvece diyodum turkiyede gercek dunya oluyodu aklimca orda ezan falan okunuyo ya bide cennet vatanimiz dendigi icin herhalde
bide turkiyeyi konyadan ibaret saniyordum konyaliyim yaa:))
bulutlari pamuk saniyordum ustune cikmak istiyodum
arkadasimda bana bi gun sordu sen heryeri yesilmi goruyon diye yesil gozlu oldugum icin yesil goruyom saniyomus bende ona sende kahverengimi goruyon demistim
esimde sorarmis benlere bu ne diye anneside ben ben dermis esimde buyuk ablasini cok sever bakti annesi ben ben diyo yok bu ablam demis:))))

Ben de küçükken bütün Türkiyeyi dinardan ibaret sanardım Gurbet gelini gibi :)
Kafamızın içi saç dolu o yüzden saçlarıız uzuyor sanardım
dağa çıkarsam bulutları yakalayabileceğimi sanar abime akşama kadar yalvarırdım abi dağa çıkıp bulut yakalayalım mı diye:roflol::roflol:
Birde kirada otururken bir kez kira verince ev bizim olacak sanardım her ay aynı soruyu sorardım babama geçen ay verdik ya baba ev artık bizim:roflol:sırnaşık şey
gamyoncuiremsugamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2

bende anaokulundayken bazi yemeklerin icinde soya fasülyesi vardi onlari hep kurt sanardim:roflol: yemegmi hic yemezdim en son ben biterdim kadin bana zorla yedirirdi

:roflol:
Allah iyiliğinizi versin :roflol:

ben de yazdıklarınız okuyunca hatırladım
mercımek corbasını hıc sevmezdım tırsardım
Icınde bocukler kurtcuklar var sanardım hep ciddi ciddii
Hatta üzülürdüm annem neden bize solucanlı corba yedırıyor dıye
:çok üzgünüm:
BIr de cok faydalı cok vıtamınlı derlerdı babamla
Bız de şaşar kalırdık ..:1shok:
her mercımek corbasına Yıne MI KURTLU corbaa derdım:roflol:

ben de küçükken çoğu şeyi karıştırırdım ve bağdaştırırdım, ne alakaysa,,,

fatma girik- kabak giliği (gilig: bu yörelerde çekirdek anlamında da kullanılır)
gazoz-mazot
ıspanak-pırasa

bir de küçükken ne zaman bir çikolata alsam, bıçakla pinçik pinçik ederdim, çoğalsın diye,,,

süpersiniz kızlar valla, benimde geldi aklıma, ben küçükken (mide denilen organı bilmiyo olsam gerek) yediğimiz yameklerin aşağıya gittiğini, yani ayaklardan başlayıp kollar omuzlara tüm vücuda dolduğunu zannederdim, boğazımıza kadar yükselincede doyduk tabi, vede hayal ederdim bacağıma bakıp az önce yediğim salatalar burda bak yeşilni görüyorum diye (damar gördüğüm), anneme anlattım o da bana mideyi anlattı tüm hayallerim suya düştü tabi

Gene geldi aklıma birşeyler..
Çok küçükkene evde porselen siyah çok şık bir kupa vardı..
Babama çalıştığı yerde müdürü vermiş hediye olarak..
Bende nedense ablama okul müdürü hediye etmiş sanardım ve çok kıskanırdım..
Kupayı hala kullanıyoruz..Aklıma geldikçe gülüyorum..

Birde siyah büyük bir radyomuz vardı..
Hoparlörün ortasında siyah yuvarlak yerler vardı..
Bende onları radyoda şarkı söyleyen ve konuşan insanların gözü zannederdim..
Buna o kadar inanmışımki, gerçeği anlattıklarında bir türlü kabullenememiştim..

:roflol:hahhahahaah benimde aklima bisiler geldi gene durun
bende kücükken türkiyeyi sadece konya ve civarindan ibaret saniyordum -tatlicadiarzu-, hatta (hatirlamiyorum ama) kesin babamin basinin etini yemisimdir, türkiye ne kücük diye hahaha sırnaşık şey
veya patlican yemegini yedigim zaman gururlanirdim, :dilcikar: farkli bisey yiyorum diye, ama tedirginlik icerisinde yerdim cünkü onlari
denizin icindeki o deniz analari sanardim haahhhah sırnaşık şey yani patlicanin esasini degil ama pismis hali, yani böyle baloncuk gibi icinde degilmi, bende deniz anasi pisirmis annem sanardim hahah :roflol: ay allahim ne deliymisiz kaydirigubbakcemile3

aklima gelirse daha yazcam gamyoncuiremsu

Küçükken Münir Özkul'dan çok korkardım.Onun olduğu sahnelerde gözümü kapardım.

Kadifeden kesesi çalarken ağlardım:roflol: Ne içliymişim bee:roflol:

Yalnızca yabancılar öpüşür zannederdimfisfisfis

Gece gündüz deneyi yapardık ilkokulda.Gece lambaları kapatıp mum yakardık.Portakalı dünya farzedip mumışığı alan yerleri gündüz almayan yerleri gece farzederdik.İşte ben gece yaptığım bu deneyde, portakal ışık alınca hava aydınlanacak sanırdım ve bunu beklerdimsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Her badana yapışta ev biraz daha küçülüyor diye düşünürdüm:roflol:

Şimdilik aklıma gelenler bunlar

Ben küçükken çocukları leylekler getirir sanardım .
Hep annemin yüzünden :dilcikar:
Hep düşünürdüm beni o cılız leylek nasıl taşımış diye :çok üzgünüm:

-tatlicadiarzu-

ben küçükken annemler beni sahile götürmüşlerdi dnizi görünce deniz ne kadar çok demiştim.
anneme ben nasıl doğdum dediğimde karnımı kestiler öyle doğdun demişti benim gözümde şöyle bir görüntü canlanmıştı annemin karnını yusyuvarlak kesip kjaldırıyorlar. sonra beni alıyorlar ve kapak gibi annemin karnını yerine koyuyorlar. ve ben uzun süre buna inandım çocukluk işte

bende annem hamileyken karninda tavuk var zannederdim ama canli tavuk degil pisirilmisinden ondan insan olcak saniyodum hep:roflol:

bende küçükken evde çayları ben demlerdim..çocukluğumdan beri...
ama hiç sevmezdim.
çay paketlerinin son kullanma tarihlerine bakardım..'' oh ii az kalmış bi daha çay demleyemiyecem '' diye sevinirdim :):)

ben küçükken televizyonumuz bozulmuştu tamirci gelmişti.annem bayağı para vermişti sonra da neden bozulmuş diyenlere içine para sıkışmış demişti.:sm_cool:ben de gercektn içinde para olduğunu sanmıştım=)))

süper yaa hepsine çok güldüm gece gece benimde bitane aklıma geldi bende küçükken tüm köpekleri erkek,tüm kedileride kız sanardım hep bu çizgi filmler yüzünden :))))

ben küçükken minareleri allah sanardım.. haşa

ben küçükken her memleketin ay, güneş ve yıldızının ayrı ayrı olduğunu sanırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…