Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
durdukca aklima bisyler geliyor...
ben kücükken liseye gidildiginde okula girerken ayakkabilari cikarip girecegimizi sanardim heryerde hali serili diye düsünürdüm...
ilkokula giderken bi sinav icin liseye gittik ben o zaman cok heycanlanmistim ayakkabilar cikacak mi diye ama cikmamasti..

ben küçükken dişlerimle içimden konuşurdum.
yani şöyle dişlerimin her birine farklı harf adı verirdim. ya da hece işte sonra ne demek istiyosam sırayla dilimle o dişlerime dokunurdum. öyle kendi kendime dertleşirdim

bende sokağa çıkmaktan çok korkardım. aşırı titizdim, elbiselerim kirlenir diye balkonda oturur izlerdim. babamın işten gelmesine yakın annemle aşağı iner ayakta beklerdim. sanki üstüm tozlanırsa hastalık kapıp hastaneye yatacakmışım gibi gelirdi. bir gün komşumuz geldi babamı beklerken. anneme kızdı bu çocuğu bu kadar korkutmayın baksana ayakta bekliyor falan dedi beni kucağına aldığı gibi kumun üstüne yatırdı. hertarafımı kirletti. o gün ağlamaktan helak olmuştum:roflol: ondan sonra da zavallı annem alamadı içeri beni gamyoncuiremsu

Ben küçükken..
Büyüyenleri çok mutlu sanirdim..
Oysa tam tersi insan büyüdükçe acisi artiyo..

bende küçükken notutla oynuyodum. ve bigün o nohutu burnuma sokma gafletinde bulundum. çok zor çıkmıştı

bende küçükken notutla oynuyodum. ve bigün o nohutu burnuma sokma gafletinde bulundum. çok zor çıkmıştı

:roflol::roflol:ayyy bende kücükken ablam ve halamin oglu beni kandirdilardi leblebi bizim burnumuzu giriyo sen yapamazsin dediler bende cok inat biriyim hemen yaptim soktum babam soktum ,cikmadi tabi geri sonra hastaneye götürdüler cikardilar...

küçükken akşam elektrikler kesildiğnde anneme neden arabaların elektrikleri kesilmiyo diye sorardım:)))))))))

ay arkadaslar cok guldum yine cocukluk ne kadar guzel sey
bende ilk okula giderken annem bazen elimize meyve falan verirdi yolda giderken yememiz icin okulun yakinlarindada at ciftligi vardi ve afedrsiniz bazen cok otu ters kokusu gelirdi ve ben elimde yedigim seye koku bulasacak sanirdim ve saklardim onu :))))) bu bende hala var bisey yerken kotu bi koku alirsam sanki koku yedigim seye sinecekmis gibi gelir

nsan düşündükçe aklına bişeyler geliyor ve ne çok çocukuğunu özlediğini fark ediyor.ben çocukken mutfağa tokmak helikoptere alikopter bezelyeye bili bili dermişim babamın bir arkadaşı vardı fahri amca ben ona fare amca derdim.radyonun içinde minik insanların yaşadığına inanır acaba orda hiç acıkmazlarmı diye düşünürdüm.

her ınsanın işinde ve evlılıgınde cok mutlu oldugunu sanırdım, herkes mutlu oluyodur gıbı gelırdı:1no2:

Ben küçükken hurmalar evde yapılır sanırdım, kek, kurabiye,vs. gibi yani.. :roflol:
Bir de incir ağacından düşersem eşşek olacağıma inandırmıştı bi ara abim beni,
Korkardım ama yine de inatla çıkardım o ağacın tepesine..

Bişey unutmuşummm
Baya küçüktüm ilkokula giderken ruhsar yeni başlamıştı
onun gerçekten sihir yaptığını sanıyordum hatta her gece Allahım bana güç ver
bende sihir yapayım diye dualar ediyordum
Hatta bir sabah yatağımdan kalktım bi rüya görmüştüm rüyamda sihir yapıyordum
Kalkar kalkmaz çekmeceden tesbih aldım sağa sola sallamaya başladım
elimde dönüyordum sihir yapıcam diye zavvallı kardeşimede bak şimdi kaybolucam
diyordum garibim beni izliyordu heyecanla benide alıcaksn ama tamam mı diyordu :roflol:kaydirigubbakcemile3

Bende küçükken hep sorardım babama:Madem parayı merkez bankası yapıyor o zaman neden çok yapıpta herkese dağıtmıyor,o zaman hiç fakir olmaz diye.Babacım ne diyeceğini şaşırırdı.

kücükken misafirlege gitigmizde hep sorardilar seni ogluma alimi diye bende hep gene bize gelirmisin demek saniyodum :roflol:evet diyodum her seferinde

hep hayalim vardı......bademciklerim çok fazla şişerid.
bir gün öksürken pat diye düşsün.o an da boyum uzayıverisn.ben süper uzun olayım.diye.
ne hikmetse boyumu uzatmayan şeyin bademcikerl olduğunu zannederdim.

ahhhhhhhh bazen hala bir sihirli değnek hayal ederim.aynı bademcikerlm gibi ,her şeyi düzeltecek

bende kucukken annem kardesime hamileydi hep sorardim biz nasil dunyaya geldik diye oda bahcemize catidan inen boruyu gostererek leylekler sizi borunun icine atiyor bizde asagidan aliyoruz derdi bi kardesim olacagini ogreninde o borunun basinda oturur ve kardesimin gelmesini beklerdim kaydirigubbakcemile3

Çok güzel bir konu olmuş bu çok eğlendim okurken.
Benimde böyle bir çok anım var.Çocukken hayalgücü daha kuvvetli oluyor demek.

Mesela birileri gökkuşağıyla kandırmıştı beni.Altından geçersen cinsiyetin değişir diye.Bende hep altından geçmek isterdim.Arkadaşlarla kritik yapardık güneşli havalarda yağmur sonrası gördüğümüz gökkuşağı acaba hangi sokağın tam üstünde diye.Oraya koşuşup denemeyi planlardık.Bazılarımız 'erkek olucaksın ama ne yapcaksın erkek olupta' derdi.Bende sonra tekrar altından geçer yine kız oluruz derdim.

Küçükken okulda en uzun boylu bendim.erkeklerden bile uzundum.büyüyünce de böyle olcak kendimden kısa bir kocam olacak diye çok üzülürdüm.Hey Allah ım bendeki koca merakına bir bakın.sırnaşık şey

Ben küçükken ,büyüdüğüm zaman erkek barbi bebeğimle evlenceğimi sanırdım.
Babam öyle derdi hep :çok üzgünüm: büyü seni barbiye alalım derdi :çok üzgünüm:
Ama büyüyünce öyle olmadı hiç :çok üzgünüm:
Dev barbiyle evlendim ama -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…