Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende küçükken dunganga diye bir hayali varlıktan korkardım.dunganga dunganga alırmış çocukları atarmış sepetine diyerek gelir çocukları kaçırır sanırdım meğer belinda diye bir filmden alıntıymış

bazı kadınların kaşlarının kendiliğinden güzel olduğunu sanıyordum(kaş aldırmayı çok sonra öğrendim)

bende küçükken tv de herkes birbirinin evini izler filmler o sekilde çekilir die düşünürdüm. çizgi filmlere de bi türlü akıl sır erdiremezdim hanginiz bi tavsanın üstelik konusan evini izlediğinizi düşünebilirsiniz ki:roflol:

cok sacma olacak ama ben kücükken kizlar büyüdüklerinde evlenmeseler bile, yani erkeksizde, cocuk sahibi olabileceklerini düsünüyordum -tatlicadiarzu- :roflol:

ben de kucukken leylekler getırır masalına ınanmazdım da... zannederdım kı karı koca yanyana yatıyor dıye oluyor sanıyordum:roflol: her yanyana yatısta cocuk olsa ne olurdu halımız onu kestıremıyodum demekkı cocukluk ıste:roflol:

Ben de küçükken su kuyularından çok korkardım. Hep dibinde başka bir dünya olduğunu sanırdım.

kızlar bende buraya park edilmez yazısını gördüğümde ben oynadığımız park sanırdım salıncak falan aklıma gelirdi buraya bunu niye yazıyorlarki zaten buraya park olmaz diye kendi kendime söylenirdim

birde annem öğlen yatarsan yastığının altında şeker olur derdi her uyandığımda bakardım şeker bulurdum bende allah koydu sanırdım taki annemi şeker koyarken yakalayana kadar :)))))))

Ben küçükken babamla evlenmeyi planlardım.Ta ki annemle babaamın düğün resimlerini görene kadar. ''AAA baba sen annemle mi evlendin...'':roflol:kaydirigubbakcemile3

ben küçükken dişim sallandıgında korkardım yeni çıktı niye dökülüyo dişsiz mi kalcam şimdi ben diye sonra bigün biri kendılıgınden cıktı ogün annem onu mendıle sardı ve benim yastıgımın altına koydu melekler bakalım ne kadar getirecek dedı bana sonra sabah kalktıgımda yastıgımın altına bakmıstım güzel bi mıktar para vardı :) nasıl sevınmıstım sonra sallanan dişlerimi tek tek usanmadan koparıodum melekler para getırsın diye :) onlarda getırıolardı hatta bazen dolar bıle oluodu cinsi:)

sonraa kardeşim dogacagı zmaan ben kıskanmayım kötü davranmayım cocouk aklı sonucta onu sımdıden seveyım dıye annemler her kontrole gıttıgınde bana kıyafet getırırlerdı kardeşin hediye gönderdi deyip:) bende saf bigzel gıyerdım onları dolasırdım butun gun sonra dogdugu gun cok sasırmıstım ogun guzel takım almıslar yine bana bı yandan cok mutlu olmustum bı yandanda artıkbana hediye getiremicek diye üzülmüitüm:S :) kaydirigubbakcemile3

en son bu olanların gerçegini uzun süre sonra soylemıslerdı cok üzülmüştüm gercektne oyle olmadıgına klava:

tv izlerken onlarda bizi görüo sanırdım odada tek kalınca korkardım ellerini uzatıp beni içine cekerler die

bide arabalarda fln gördüğümz beni yıka sözunu cok zaman sonra anlamıstım :tomato:

denize gittigimizde babamlar benı denize simitle sokarlardı ben tenıme bır gram su degdıgınde basardım cıglıgı aman ne feryat fıyan ancak susardım hadi ikinciye yine aynı zannederdımki ben alısınca babam benı denızde yanlız bırakcak onlar kendılerı dolascak ..aman ne mantık delimi bunlar yahu ama naparsın cocoukluk işte :) :jeyyar:

şimdilik bu kadar çok tatlıymışız ya küçükken hehe :dance:

bende oyuncak bebegimin adını hırçın koymuştum hırçını isim sanıyordum o yaşlarda kimsede bu isim deil demedi yani kendi kendime çözdüm isim olmadıgını

ben küçükken bulutların pamuk şeker gibi yenilebilen bişi olduğunu sanıyorum :)))
bide arkadailarla normal bolanlardan bi sürü alıp onları şişirmiştik..ellimize alıp yokuş aşağı koşuyoduk..uçucağımızı sanıyorduk sırnaşık şey:roflol: olmadımı gidip biraz daha fazla balon alıoduk:roflol::roflol::roflol:

ben ilk okula basladıgımda sınıf öğretmenimi o kadar sewmiştimki okuldaki tek öğtetmen o sanıyordum.Taa ki bigün dersimiz boştu gürültü olmuş haliyle baska bir öğretmen geldi bana susmamı söyledi ben onu dinlemedim sen benim öğretmenim degilsin git dedim elime cetvelle vurdu o günden itibaren baska öğretmenlerin varlıgını da öğrendim
Ama cok üzülmüştüm yaasenağlama

ben kücükken büyüyünce bir halt oluyor sanmistim...
oysa bütün büyüklerin kücüklügüne dönmek isteginin ne kadar büyük oldugunu gördüm...

Çok ilginç ama bana sünnet düğünündeki etli pilavın içindeki etin, çocuğun kesilen parçasından yapıldığını söylemişlerdi.
Ve ben 27 yaşıma kadar asla etli pilav yiyemedim....

ben kücükken türkiyeye genelde ucakla gittigimiz icin, türkiyeyi hep bulutlarin üstünde oldugunu saniyordum :roflol:

ben küçükken bizleri leyleklerin getirdigini sanıyordum :)))

ben küçükken;
çalan kuş sesli zilin arkasında bir iğne olduğunu zannediyordum,
ve her zilin düğmesine bastığımda o iğne ileri gidiyor ve kuşa batıyor sanıyorum,
o yüzden hep kapıya vururdum zili çalmazdım,
çalanlarada kızardım:roflol: :ecrin_bebek:

ben küçükken geceleri ben yatmadan önce yatağımın altına kötü adamın saklandığını ve bir bıçağı dik vaziyette tuttuğunu düşünürdüm, ben yatınca yatak esneyecek ve bıçak sırtıma batacak...:bbo: o yüzden uyuyana kadar yüzükoyun ve dizkapaklarımın ve kollarımın üstünde büzüşür dururdum, ne psikopatlıksa artık! :jeyyar: sonra yorulur normal yatardım "yok ya olmaz öyle bişey ya, yoktur heralde di mi" diye tırsarak...:roflol: ne gibi korku filmleri izlemişim zamanında acaba? :uhm:

gökkuşagının altından geçebilirsem sevdigim çizgifilmlerin içine girebilecegimi sanırdım.çok severdim çizgifilmleri.(annem kendime valiz bile hazırladıgımı söylüyor:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…