Çok teşekkür ederim. Ben travma yaşıyorum ve çok üzgünüm. Kızım da iyi şükür, umarım daha iyi olur.Allah yardımcınız olsun. Bebek ve siz iyi misiniz
Ben sizin şu an hayatınızın bir dönüm noktasında olduğunuzu düşünüyorum nedense her şey ileride sizin için çok güzel olacakmış gibi hissediyorum.Çok teşekkür ederim. Ben travma yaşıyorum ve çok üzgünüm. Kızım da iyi şükür, umarım daha iyi olur.
Keşkeee…Toparlanıyorum ama. Hayırlısıyla seneye bu zamanlar size yurt dışından kızım iyileşmiş bir şekilde yazarım umarımBen sizin şu an hayatınızın bir dönüm noktasında olduğunuzu düşünüyorum nedense her şey ileride sizin için çok güzel olacakmış gibi hissediyorum.
Merhaba, sizi cok iyi anliyorum. Maalesef kizim 3 yasina bir kac hafta kala zihinsel ve bedensel Tüm fonksiyonlarini kaybetti. Genetik taramalar yapildi cok Nadir bir genetik hastalik cikti. Bir spontan mutasyonu sonucu cocuklar 2.5 yasina kadar normal gelisip sonra yikim evresi basliyor. Ben cok agir bir depresYon yasadim, Allahim kimseye vermesin. Hastanede kalmak zorunda kaldim. Lütfen bol bol Aglayin, Icinize yatmayin.İnşallah. Bir gerilik var maalesef. Bunu yenmemiz inşallah kısa sürer. Keşke yurt dışından biri bana yazsa. Bu tip hastalıklarda yurt dışında tedavi nasıl, yabancıların tedavileri yapılıyor mu acaba.
Nasılsın merak ettim seni
çok ama çok geçmiş olsun. Sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki…Değil güneşin, yediğim yemeğin tadı yok, dünyam yıkıldı benim. Ne kadar da hayat doluydum oysa, bir fincan kahve beni dünyanın en mutlu insanı etmeye yeterdi. Hep yeni yerler görmenin, yeni tatları tatmanın peşinden koşardım. Şimdi…Her şey saman gibi..Boş boş bakıyorum etrafta. Hangi ülkeye ve nasıl taşındınız acaba?Dil sınavlarımı geçtim ve iş başvurusu yapmayı düşünüyorum ama kızımla bir sene yoğun bir rehabilitasyon alsın istiyorum Türkiye’de. Yurt dışında sağlık sistemi sıkıntılı deniliyor. Özelden bir konuşsak sizinle.Merhaba, sizi cok iyi anliyorum. Maalesef kizim 3 yasina bir kac hafta kala zihinsel ve bedensel Tüm fonksiyonlarini kaybetti. Genetik taramalar yapildi cok Nadir bir genetik hastalik cikti. Bir spontan mutasyonu sonucu cocuklar 2.5 yasina kadar normal gelisip sonra yikim evresi basliyor. Ben cok agir bir depresYon yasadim, Allahim kimseye vermesin. Hastanede kalmak zorunda kaldim. Lütfen bol bol Aglayin, Icinize yatmayin.
Ondan sonra ailece yurtdisina tasindik. Maalesef bu hastaligin Tüm dünyada tedavisi Yok. Ama yurtdisinda oldugum sürede terapileri en ufak ücret ödemedim. Kizim suan 100% engelli Ama krese gitti, okula gidiyor. Türkiyede kizimin engelli oldugunu anladiklari an kresten atmislardi. Imkanlar maddi ve manevi cok Daha iyi.
Sizin icin sunu söylemek istiyorum… maalesef sizin icin günes ömür boyu birdaha eskisi gibi dogmayacak Ama cocugunuz icin mecbur hayata devam edeceksiniz. Kendinize cok iyi bakin, yolumuz uzun …
Yobazlikla ne alaka pasif kalmış.Eski mesajlarımı okudular ama suçlu hep benim, insan karısını niye ailesine rezil eder, ben rezil olunca o olmuyor mu, tam bir yobaz benim eş.
Bizim oranın deyimi, erkeklik tasladı ailesine.Yobazlikla ne alaka pasif kalmış.
Erkekliği batsın.Ben su son aylarda evlilikten çocuktan insan ilişkilerinden soğudum.Beni bu hale getiren eşimin ailesini asla affetmicem.Bizim oranın deyimi, erkeklik tasladı ailesine.
Derdiniz eşinizin ailesi olsun onlar gelir geçer olmadı boşanırsınız. Ben şu an cehennemi yaşıyorum. Kızıma ne olacak bilmiyorum, yapı olarak depresiftim zaten şimdi kafayı yemek üzereyim, beni teselli edecek bir eşim bile yok, adam bir gün iyiyse bir gün niye her şey yerli yerinde diye bağırıp çağırıyor. Ailem bana düzelecek abartma diyor kimse bana yardımcı olmuyor. Bayram gelmiş neyime sözü hiç bu kadar gerçek olmamıştı benim için. Neyi abartıyorum kızım ismine dönmüyor, göz teması kurmuyor, oturamıyor, yürüyecek mi konuşacak mı hiç bilmiyorum. Hem kızımın hastalığını hem eşimi idare edemeyeceğim artık, Allah sonumu hayır etsin.Erkekliği batsın.Ben su son aylarda evlilikten çocuktan insan ilişkilerinden soğudum.Beni bu hale getiren eşimin ailesini asla affetmicem.
Allah yardımcınız olsun.Sizi azda olsa anlayabiliyorum.Benimde kardeşim kızınız gibiydi. İnşallah iyileşir.Sifa bulur.Derdiniz eşinizin ailesi olsun onlar gelir geçer olmadı boşanırsınız. Ben şu an cehennemi yaşıyorum. Kızıma ne olacak bilmiyorum, yapı olarak depresiftim zaten şimdi kafayı yemek üzereyim, beni teselli edecek bir eşim bile yok, adam bir gün iyiyse bir gün niye her şey yerli yerinde diye bağırıp çağırıyor. Ailem bana düzelecek abartma diyor kimse bana yardımcı olmuyor. Bayram gelmiş neyime sözü hiç bu kadar gerçek olmamıştı benim için. Neyi abartıyorum kızım ismine dönmüyor, göz teması kurmuyor, oturamıyor, yürüyecek mi konuşacak mı hiç bilmiyorum. Hem kızımın hastalığını hem eşimi idare edemeyeceğim artık, Allah sonumu hayır etsin.
Keşke elimden senin için kızın için yapabilecek bir şeyler gelse. Yardımcı olabilsem iyi gelebilsem. Dua edebiliyorum sadece. Dertleşmek konuşup rahatlamak istersen numaram sende var burdan ya da ordan yazadabilirsin. Evde duyu bütünleme çalışmaları yapıyor musun belki biraz faydası olur.Derdiniz eşinizin ailesi olsun onlar gelir geçer olmadı boşanırsınız. Ben şu an cehennemi yaşıyorum. Kızıma ne olacak bilmiyorum, yapı olarak depresiftim zaten şimdi kafayı yemek üzereyim, beni teselli edecek bir eşim bile yok, adam bir gün iyiyse bir gün niye her şey yerli yerinde diye bağırıp çağırıyor. Ailem bana düzelecek abartma diyor kimse bana yardımcı olmuyor. Bayram gelmiş neyime sözü hiç bu kadar gerçek olmamıştı benim için. Neyi abartıyorum kızım ismine dönmüyor, göz teması kurmuyor, oturamıyor, yürüyecek mi konuşacak mı hiç bilmiyorum. Hem kızımın hastalığını hem eşimi idare edemeyeceğim artık, Allah sonumu hayır etsin.
Teşekkür ederim. Uyanık olduğunda sadece onunla ilgileniyorum. Pilates topunun üstünde zıplıyoruz, farklı kumaşlara ve cama değdiriyorum ellerini. Yüz üstü yatırıyorum ama çok ağlıyor. Hep sırt üstü yatmak istiyor. Her gün en az bir kitap okuyorum. İştahı çok az. Son dört ayda 400 gram almış sadece. Mamasını değiştireceğim. Her gün masaj yapıyoruz. Rehabilitasyona bi başlasaydık rahatlayacaktım adam da yoğunum deyip başlayamadı bir türlü.Keşke elimden senin için kızın için yapabilecek bir şeyler gelse. Yardımcı olabilsem iyi gelebilsem. Dua edebiliyorum sadece. Dertleşmek konuşup rahatlamak istersen numaram sende var burdan ya da ordan yazadabilirsin. Evde duyu bütünleme çalışmaları yapıyor musun belki biraz faydası olur.
Fizik tedavi mi? Başka birine gitsen şimdilik. Bu yoğunlukla gün ayarlayabikrcek mi. Ek gıda nasıl yiyor mu?Teşekkür ederim. Uyanık olduğunda sadece onunla ilgileniyorum. Pilates topunun üstünde zıplıyoruz, farklı kumaşlara ve cama değdiriyorum ellerini. Yüz üstü yatırıyorum ama çok ağlıyor. Hep sırt üstü yatmak istiyor. Her gün en az bir kitap okuyorum. İştahı çok az. Son dört ayda 400 gram almış sadece. Mamasını değiştireceğim. Her gün masaj yapıyoruz. Rehabilitasyona bi başlasaydık rahatlayacaktım adam da yoğunum deyip başlayamadı bir türlü.
Fizik tedavi mi? Başka birine gitsen şimdilik. Bu yoğunlukla gün ayarlayabikrcek mi. Ek gıda nasıl yiyor mu
Şimdi sapasağlam delikanlı yazmıştı.Çok az yiyor. Mama yiyor ve anne sütü de alıyor. Sonu ne olmuş bebeğin acaba ?Mune umarım şifa bulmuştur. Bayramdan sonra yoğunlaştırılmış programa alacağını söz verdi, umarım tutar sözünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?