Ben Lucifer Morningstar…

Hakkinizda hayirlisi olsun. Su noktadan sonra yapilacak baska yorum yok sanıyorum. Allah bebeginize sifa versin

Offf çok üzüldüm ya.
İnşallah yavrucak iyi olacak tom ellis suan boşanma ya da eşle ilgili ne sorunun varsa hepsini rafa kaldır çünkü hem evladın hem bu sorunlar üstesinden gelebilecek en saglam psikolojisi olanın bile altında kalacağı meselelerdir.
Kendini dik tut, suan tökezleme zamanı ya da eşinin annesini kafana takacağın bir dönem degil zaten kendin de biliyorsun.
Şuan sırt sırta vermeniz lazım hem de ailece.
k.validen ne kadar kötü biri olursa olsun torunu bu haldeyken o da bu durumdan hoşnut olamaz, olmamalı.

Hikayenizi bilmiyorum ama belli ki kocanız terapiyi reddetmiş sen git demiş. Kocanızla her şeye sıfırdan başlama yoluna girdiyseniz sevgi dolu bi eş rolüyle “çocuğumuzun olayları seni çok yıprattı senin de benim gibi bu süreçte terapiyle destek almanı öneririm beğenmezsen devamcetmezsin” gibi laflarla ikna edemez misiniz. Çünkü kayınvalide eve yeniden geldiyse yine aynı sorunları yaşıycaksınız ve bu hikayede ben tek görevin eşlere düştüğünü düşünüyorum. Bizim de garip huyları olan ebeveynlerimiz var hatta ilerde eşimin annesi yanımıza taşınabilir, yaşı çok ilerledi. Eşim annesine bağırsa da çağırsa da kadının huyları değişmiyor. Geçen gün bana kabalık etti diye moralim bozuldu kocamdan halimi gizleyemedim sorunca da anlatayım dedim direkt annesini savunmaya başladı diye kavga ettik mesela. Biz kadınlar bizim için annesine kötü davransın istemiyoruz sadece eşimizden haklısın saçmalamış diye kabul edebilmesini ve yanında bi kabalık olduğunda da savunulmak istiyoruz. Benim ailem de mükemmel değil bazen ben de farketmeden savunma moduna geçiyorum.
Konuların üstünü kapatırsanız hep aynı şeyi yaşarsınız huzursuz ortamda da çocuğunuz etkilenebilir. Kocanıza da terapi mecburi görünüyor

Kv çok üzüldü eşim de çok üzülüyor hepimiz üzgünüz. Bir de hamileyken genetik testler yapılıyormuş. doktorum ense kalınlığı normal çıkınca çok da gerekli değil demişti ama çok nadir bir sendrom geldi bizi vurdu işte. Her duyduğun şeyde yüreğine inme iniyor ama insan alışıyormuş her şeye. Ben anne olduğum için kaldıramıyorum ama eşim benden çok daha pozitif. Benden başka herkes pozitif herkes düzelecek diyor ama ben sürekli okuyup araştırdığım için olacakları biliyorum ve kendimi çok yıpratıyorum.

Eş anneme söylemedim, kız kardeşime söyledim diyor ama görümce yapmıştır hemen. Bu durumda bile görümce beni aramadı, ben niye arayayım ki onu.

Ortada onlarin canindan kanindan hasta bir bebek var, ve sen arayacaksin bayramda öyle mi. Annen Baban nasil insanlar anlamiyorum. Tüm dünyayi bosver, evladinla ilgilen. Ne Ara ne sor. Asla bu hatayi yapma. Rabbim Sifa versin

Bunu deneyeceğim de artık kv’ye biz mecburuz, haftada kaç saat rehabilitasyona gideceğim belli değil bu süreçte oğluma da birinin bakması lazım. Ev temiz olur ve evde yemek de olur en azından. Ben de kv’ye negatif bakmıyorum artık muhtemelen bundan sonra bizimle yaşar.

Ortada onlarin canindan kanindan hasta bir bebek var, ve sen arayacaksin bayramda öyle mi. Annen Baban nasil insanlar anlamiyorum. Tüm dünyayi bosver, evladinla ilgilen. Ne Ara ne sor. Asla bu hatayi yapma. Rabbim Sifa versin
Sadece kv’yle konuşuyorum diğer taraftan kimseyle konuşmuyorum.

Yani kv temelli size yerlesiyor öyle mi? Adamda eskortlarin koynundan cikip bisey olmamis gibi hayatina devam ediyor. Peki....

Kizinin hastaligini Doktor mu tehsis etti, yoksa Google mi

Yani kv temelli size yerlesiyor öyle mi? Adamda eskortlarin koynundan cikip bisey olmamis gibi hayatina devam ediyor. Peki....

Kizinin hastaligini Doktor mu tehsis etti, yoksa Google mi
Fizyoterapist, ama kesin değil, çoğu belirti uyuyor. Genetik sonuçlarını nerdeyse bir yılda alacağız, varmış gibi tedavisini yapacağız ama bir gerilik var genetik hastalık kaynaklı. Kv’nin bize temelli yerleşmesi gibi bir şeyi hiç konuşmadık ama kızım bakıma muhtaç bir birey olursa yalnız yapamam, kv illa ki gelir bu benim düşüncem.

Şu an annesine bakıyor zaten, belki kızım hızlı iyileşme gösterir onu da bilmiyoruz ama fizyoterapist böyle giderse 12.ayda bile oturamaz diyor yan dönmüyor yüz üstü kafayı hiç kaldıramıyor, el ve ayakları normal değilmiş inşallah şifa buluruz.

Aaa hiç duymamıştım doktorumuz Ankara’da söyleyeyim hemen. Nerede yaptırabiliriz acaba ben kendim de yaptırabilirim. Hiç olmazsa kafam rahatlar.

Aslında ön tanı otizmdi, Angelman da otizme çok benziyormuş, aynı benim kızım gibi onlar otistiklerden daha sosyallermiş, doktor neden istemedi ben de anlamadım şimdi.

Sana dua ediyorum bir şey var belli ama inşallah daha basit bir şeydir fizik tedavi özel eğitimlerle normale dönebilecek bir şey. Allah selamete çıkarsın inşallah. Yutma sorunu da var mı kızında.

Sana dua ediyorum bir şey var belli ama inşallah daha basit bir şeydir fizik tedavi özel eğitimlerle normale dönebilecek bir şey. Allah selamete çıkarsın inşallah. Yutma sorunu da var mı kızında.
Emme yutma problemi yok. Genetik bozukluğun nereyi nasıl etkilediği de olabilirmiş. İnşallah hafif etkilenmiştir kızım, bir yılda gelişme kaydedebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…