- 24 Kasım 2014
- 811
- 1.928
- 313
- 38
Eşin bir karar vermesini bekliyoruz. Protokol hazır, o evet derse her şey bitecek. Uzatıyor neden uzatıyor bilmiyorum. Evi geri almanın peşinde mi, ne hesap yapıyorsa artık. Böyle giderse çekişmeli boşanma davası açacağım, elimdeki delillerin bir süresi var çünkü. Benim tüm çevrem ayrılacağımızı öğrendi, o hala çevresine söylemiyor. Benim eltide kalıyormuş, kaynım da memlekette. Ev tutmak için de acele etmiyor. Bu arada 9 marttaki konu açtığım günden beri en iyi halimdeyim. Projelerime geri döndüm, annem kızıma mis gibi bakıyor, oğlum da iyi, babasıyla istediği gibi görüşüyor. Şu adam da hayırlısıyla beni yormasa da hayat böyle devam etse…Nasılsın luci naptınız
İyi olmana sevindim.Eşin bir karar vermesini bekliyoruz. Protokol hazır, o evet derse her şey bitecek. Uzatıyor neden uzatıyor bilmiyorum. Evi geri almanın peşinde mi, ne hesap yapıyorsa artık. Böyle giderse çekişmeli boşanma davası açacağım, elimdeki delillerin bir süresi var çünkü. Benim tüm çevrem ayrılacağımızı öğrendi, o hala çevresine söylemiyor. Benim eltide kalıyormuş, kaynım da memlekette. Ev tutmak için de acele etmiyor. Bu arada 9 marttaki konu açtığım günden beri en iyi halimdeyim. Projelerime geri döndüm, annem kızıma mis gibi bakıyor, oğlum da iyi, babasıyla istediği gibi görüşüyor. Şu adam da hayırlısıyla beni yormasa da hayat böyle devam etse…
Seni oyalamasin az süre ver baktın olmadı şimdiden aç gözü korksunEşin bir karar vermesini bekliyoruz. Protokol hazır, o evet derse her şey bitecek. Uzatıyor neden uzatıyor bilmiyorum. Evi geri almanın peşinde mi, ne hesap yapıyorsa artık. Böyle giderse çekişmeli boşanma davası açacağım, elimdeki delillerin bir süresi var çünkü. Benim tüm çevrem ayrılacağımızı öğrendi, o hala çevresine söylemiyor. Benim eltide kalıyormuş, kaynım da memlekette. Ev tutmak için de acele etmiyor. Bu arada 9 marttaki konu açtığım günden beri en iyi halimdeyim. Projelerime geri döndüm, annem kızıma mis gibi bakıyor, oğlum da iyi, babasıyla istediği gibi görüşüyor. Şu adam da hayırlısıyla beni yormasa da hayat böyle devam etse…
Kızımla ilgili bir gelişme yok daha. Bir yılı bile bulabilirmiş, ne kadar nadir bir sendrom olduğuna bağlı. 3 ekimde 3 ay olacak kan vereli, eğer Rett sendromuysa ( inşallah değildir) 3 aya belli olması lazım. Asistan doktor bize 1,5 ay demişti, telefondaki daha uzun sürer dedi. 11 aylık oldu hala dişleri çıkmadı, çocuk doktoru normal diyor ama bana pek normal gelmiyor.İyi olmana sevindim.Kızının durumuyla ilgili var mı gelişme? Sonuçlar hala niye çıkmadı acaba.
Uzaklaştırma 10 ekimde doluyor, 10 ekime kadar süre verdim, mahkemeyle 3 ay daha aldırırım o zaman. Telefon faturamı falan ödemiş, evde küsken ödemiyordu, ne yapmaya çalışıyor ben de anlamadım.Seni oyalamasin az süre ver baktın olmadı şimdiden aç gözü korksun
Haklı olarak her şeyden şüpheleniyorsun ama benim büyük oğlanın da 11 aydayken çıkmıştı dişleri. Küçük de 10 aylık kasım doğumlu hala diş yok ortada. Dişlerinin onla alakası yok aksine sağlam olur der büyükler geç çıkınca. İnşallah değildir rett inşallah daha basit eğitimle fizik tedavilerle hallolabilecek bir şeydir. Fizik trdaviye devam mı? Eşin hiç ilgilenmiyor mu bu süreçte?Kızımla ilgili bir gelişme yok daha. Bir yılı bile bulabilirmiş, ne kadar nadir bir sendrom olduğuna bağlı. 3 ekimde 3 ay olacak kan vereli, eğer Rett sendromuysa ( inşallah değildir) 3 aya belli olması lazım. Asistan doktor bize 1,5 ay demişti, telefondaki daha uzun sürer dedi. 11 aylık oldu hala dişleri çıkmadı, çocuk doktoru normal diyor ama bana pek normal gelmiyor.
Fizik tedaviye gidiyoruz, evde hareketlerini yaptırıyoruz annemle. Eş bozuntusu hiç ilgilenmedi, hep ben getirip götürdüm ve bu süreçte kızını hiç görmedi.Haklı olarak her şeyden şüpheleniyorsun ama benim büyük oğlanın da 11 aydayken çıkmıştı dişleri. Küçük de 10 aylık kasım doğumlu hala diş yok ortada. Dişlerinin onla alakası yok aksine sağlam olur der büyükler geç çıkınca. İnşallah değildir rett inşallah daha basit eğitimle fizik tedavilerle hallolabilecek bir şeydir. Fizik trdaviye devam mı? Eşin hiç ilgilenmiyor mu bu süreçte?
Toplanınnnndogadostupanda
Eşin en son attığı anlaşma maddeleri
Lucifer Hanım merhaba görüşme sağladık. 2 farklı teklifleri mevcut
1. teklif evin yarısını sizin üzerinize verecekler yarısı kendilerinde kalacak küçük çocuk 18 yaşına gelene kadar size oturma hakkı verilecek.
2009 model opel çorsa sizde kalacak
ev eşyaları sizde kalacak
çocuklara toplam 5000 TL nafaka
evin kredisi vs eşiniz tarafından ödenecek.
2. teklif
çocukları ve evi eşiniz alacak herhangi bir nafaka yardım talebi olmayacak
mehir senedini ödeyecek
araba bizde kalacak
2.teklifi gündeme dahil almadık ama 1.teklifi oğlumun özel okul masrafını ödemek şartıyla kabul edeceğim
Evin kredisi nereden bakılsa 30 bin lira yapıyor, özel okul da çok masraflı onu ödesin o da yeter. Kızımın tedavisi ayda 5 bin lira tutuyor neredeyse maaşım 30 bin lira ben karşılayabilirim daha fazla uzamasını istemiyorumIlk teklifi genisletme imkani var mi acaba?
5000tl nafaka iki cocuk icin az degil mi?
Kucuk cocugunuzun özel hastane masraflarınıda en azindan yarisini karşılasın. Fizik tedavi ya da terapi gibi bisey aliyordu yanilmiyorsam
Evin kredisi nereden bakılsa 30 bin lira yapıyor, özel okul da çok masraflı onu ödesin o da yeter. Kızımın tedavisi ayda 5 bin lira tutuyor neredeyse maaşım 30 bin lira ben karşılayabilirim daha fazla uzamasını istemiyorum
Bunu hiç duymamıştım sorayım hemenIlk teklif ozel okulla beraber guzel o zaman. Bide nafaka artis maddesi eklemeyi unutmayin. Yilda birkez, avukatiniz hangi orani oneriyosa o oranda artis yapilacaktir maddesi eklensin.
Avukatiniza sunu sorar misiniz. Evin yarisini size veriyor ama kredilerini kendisi odedigi icin ileride "sebepsiz zenginlesme" vb givi birseyi one surup, dava acarak sizin uzerinize olan kısmı talep edebilir miymis
Toplanınnnndogadostupanda
Eşin en son attığı anlaşma maddeleri
Lucifer Hanım merhaba görüşme sağladık. 2 farklı teklifleri mevcut
1. teklif evin yarısını sizin üzerinize verecekler yarısı kendilerinde kalacak küçük çocuk 18 yaşına gelene kadar size oturma hakkı verilecek.
2009 model opel çorsa sizde kalacak
ev eşyaları sizde kalacak
çocuklara toplam 5000 TL nafaka
evin kredisi vs eşiniz tarafından ödenecek.
2. teklif
çocukları ve evi eşiniz alacak herhangi bir nafaka yardım talebi olmayacak
mehir senedini ödeyecek
araba bizde kalacak
2.teklifi gündeme dahil almadık ama 1.teklifi oğlumun özel okul masrafını ödemek şartıyla kabul edeceğim
Oğluma her gittiğinde ayakkabı şu bu alıyor o yüzden düşük tuttum demişZaten evin yarısı sizin olacak. Velayette. Nafaka 100.000 kazanan bir adam için çok az. Sözde akıl oyunlari 2 seçenek çok kötü. Ooo tamam 1 olsun diyeceksiniz. Özel okul ve kızın tedavi masraflarını ekletin
Tamam1. Şarttaki, bu 18 yaşı, mutlaka 21 yap. Zaten liseyi bitirmeden 18 yaşı dolmuş oluyor. Daha uzun yıllar var ama şimdiden düşünmek gerek bunu. Napacak lise çağı bitince sizi kapı dışarı mı edecek? Galiba daha sağlık sonuçları çıkmamış. Hayat bu dikkatli olmak gerek.
Bunu hiç duymamıştım sorayım hemen
Buyuyebilir. Kızın tedavi ve bakım masrafı.Kızınızın özel durumu var. Hayat bu hep anneniz mi bakacak. Bakici vs masraf büyüyenler.
O maddeyi avukat ekleyecek. Sordum şimdi çekişmeliden daha fazla elde edebilir miyiz diyeBide 5000 degil de 7000 isteyin bakalim. 5k cok az ya. Adam sizi magdur etti. Kusurlu olan taraf o, ihanet etti. Mahkemeye gitseniz, cekismeli dava acsaniz bunlardan daha fazlasini alabilir miymissiniz bunuda sorun avukatiniza bence. Dava sureci boyunca yine evi kendinize tahsis ettirebilirsiniz bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?