Avukatım intifa hakkını talep etti Allah var, karşı taraf başka bir şeye çevirdi, şimdi de başka şeylere çeviriyorlar. Çekişmeliye giderse bu avukatı değiştireceğim zaten. Ailesi boşanmayı istiyor tabi ama bence akıllarında uygun bir aday var, Aldatılma duyulsun istemiyorlar o yüzden.ben bunu yazmaya pek gönüllü değildim. zira başımdan boşanma geçmedi fakat sizin durumunuzda pek de seyirci kalamazdım.
benim ebeveynlerimin başından boşanma geçti ve ben 20'li yaşlarımın ortasında idim. sağ olsun, annem de kendini çok pasif duruma koyduğu için boşanmaya dair her ayrıntı ile -babama karşı- ben uğraşmak zorunda kaldım. öncelikle şu andaki avukatınız size hiç iyilik etmiyor. bir an önce sizin haklarınızı aktif olarak savunacak birini bulun. bunu basit şekilde şundan anlayabiliriz: ev paylaşımı söz konusu olduğundan evin bir ömürlük intifa hakkını talep etmeyi dahi akıl edememiş.
ayrıca elinizde aldatmaya dair her ne varsa kullanmaya bakın. mevcut avukatınızın "o kabul olmaz, bu kabul olmaz" demesine güvenerek dosyadan çıkarmayın.
maalesef yine kendi deneyimlerime dayanarak söylüyorum: bu kadar kolay şekilde boşanmaya yanaşıp maaile sizin taleplerinizi yerine getirmek için imkanlarını seferber ediyorsa bu adamın aldatması bir kerelik bir şey değil; ailesinin de bildiği ve onayladığı uzun süreli bir partneri vardır. o yüzden gözünüzü ve kulağınızı açık tutun.
Darp raporum var, kaldığı otellerin adları, tarihleri var, senet var ben çekişmeliden de anlaşmalıdan da korkulmuyorum. Geçen hafta eski kv’nin söylediklerine takılıyordum artık onu da takmıyorum, ifade etmek istediğim buydu. Avukatım karşı taraf kadar şeytani değil onu da değiştireceğim eğer çekişmeliye giderse. Şu an avukatın eksikliklerini amcamla gideriyorum ama yetmezse öbür avukata gideceğim, masayı devirmiyorum sadece.Sizin sorununuzu söyledik yine soyleyim. Siz ayrı bir hayal dunyasindasiniz. Eskortlar var, kv terörü var, şiddet var. Burada bir sürü kadın size yalvardı resmen. Delilendirin diye.Serhi bile 10-15 kadın ısrar etti, koydurdunuz.Adam avmde boğazınıza yapıştı. Babamı aradım dediniz. Nabamla cozulecek dediniz. Kamera görüntüsü yok, darp raporu yok, polis yok. Ya siz eş ve ailesini hiç anlamadınız ya da cekismek zor geliyor.
dogadostupanda ile bosanmalarinizin uzaktan yakından alakası yok. Lütfen artık gerçekle bir yüzleşin. Huzurluyum huzurluyum sizin bu esnada huzurdan ziyade kararlılığa ve sert olmaya ihtiyacınız var.
Siz konu sahibi misiniz? Aklım karıştı benimDarp raporum var, kaldığı otellerin adları, tarihleri var, senet var ben çekişmeliden de anlaşmalıdan da korkulmuyorum. Geçen hafta eski kv’nin söylediklerine takılıyordum artık onu da takmıyorum, ifade etmek istediğim buydu. Avukatım karşı taraf kadar şeytani değil onu da değiştireceğim eğer çekişmeliye giderse. Şu an avukatın eksikliklerini amcamla gideriyorum ama yetmezse öbür avukata gideceğim, masayı devirmiyorum sadece.
Konu sahibi benim. Üyeliğim aktif olmayınca ben de eski üyelikten devam ettim. Kızım şükür kendi hızında gelişimi devam ediyor ama oturamıyor hala, daha iyi olacak umarım.Siz konu sahibi misiniz? Aklım karıştı benimEğer öyleyse çocugunuz nasıl oldu?
Çok sevindim. Sonuç bekliyordunuz durumunun sebebiyle alakalı, sonuçlar çikti mi peki? Sebebi anlaşıldı mı? Ne diyor doktorlar?Konu sahibi benim. Üyeliğim aktif olmayınca ben de eski üyelikten devam ettim. Kızım şükür kendi hızında gelişimi devam ediyor ama oturamıyor hala, daha iyi olacak umarım.
Array denilen test yapıldı, rett’e benzeyen sendromlar elenmiş bu testte ama hala rett üzerinde duruluyor. West testi denen bir test yapılıp tüm genom taranacak şimdi. O da iki ay sonra çıkacakmış. Yani rett olup olmadığı iki ay sonra belli olacak dedi doktor ( inşalllah çıkmaz)Çok sevindim. Sonuç bekliyordunuz durumunun sebebiyle alakalı, sonuçlar çikti mi peki? Sebebi anlaşıldı mı? Ne diyor doktorlar?
Darp raporunuz son olaydan. Seytanilikle alakası yok. Gerçekle alakası var. Sizce sizin kocaniz amaan eski eşim de iyi olsun, onun da bana da, çocuklara da çok emeği geçti, herkes rahat etsin diyecek biri mi?Darp raporum var, kaldığı otellerin adları, tarihleri var, senet var ben çekişmeliden de anlaşmalıdan da korkulmuyorum. Geçen hafta eski kv’nin söylediklerine takılıyordum artık onu da takmıyorum, ifade etmek istediğim buydu. Avukatım karşı taraf kadar şeytani değil onu da değiştireceğim eğer çekişmeliye giderse. Şu an avukatın eksikliklerini amcamla gideriyorum ama yetmezse öbür avukata gideceğim, masayı devirmiyorum sadece.
Yok değil, şeytanilikten kastım karşı tarafın hamlelerine karşı avukatım pasif ve beni yeterince uyarmıyor. Ben anlaşmalıdan yanayım ama bu karşı tarafın her dediğine evet diyeceğim anlamına gelmiyor. Buradakilerle de bunları paylaşıyorum, ya bu adam bunu dedi gidip barışayım demiyorum zaten iki taraf da asla istemiyor.Darp raporunuz son olaydan. Seytanilikle alakası yok. Gerçekle alakası var. Sizce sizin kocaniz amaan eski eşim de iyi olsun, onun da bana da, çocuklara da çok emeği geçti, herkes rahat etsin diyecek biri mi?
Eski eşe hiçbir şekilde güvenmiyorum. Böyle bir hak elde ederse beni çıkarmak için uğraşır, anneme kiraya veriyorum deyip kendisi oturur, oğlumun da velayetini almak isteyebilir. Ev satılsın kendime küçük bir ev v alayım daha iyi. Ev ortaksa kira geliri neden sadece ona ait ben iki çocuğun tüm yükünü çekerken ? Başka bir ilde olursam kira+bakıcı + diğer masraflar nasıl baş edebilirim ki ? Kızımın tedavisi başka ilde olabilir, yurt dışına gidebilirim kira gelirine beni de ortak edebilir ya da kira gelirini bana verir. Ev mevzusu başımı gerçekten ağrıyor, en azından kendime ait küçük bir evle kapımı kapatıp otururum.Bu ev konusuna cok fazla takiliyorsunuz ve ben sebebini anlayamiyorum. 18 sene oturma hakki oldukca iyi, zaten memleketinizdi. Ama tayin veya tasinma durumunda evin kiraya verilmesinden daha normal ne olabilir? Sonuc olarak geri kalan kredi taksitlerini eski esiniz odeyecek, sizin kaldiginiz surede su ana kadarki hakkinizdan sayilabilir. Iyi bir protokolunuz var ulke sartlarinda, cekismeliye giderseniz benzer sartlar icin yipranirsiniz
Eski eşe hiçbir şekilde güvenmiyorum. Böyle bir hak elde ederse beni çıkarmak için uğraşır, anneme kiraya veriyorum deyip kendisi oturur, oğlumun da velayetini almak isteyebilir. Ev satılsın kendime küçük bir ev v alayım daha iyi. Ev ortaksa kira geliri neden sadece ona ait ben iki çocuğun tüm yükünü çekerken ? Başka bir ilde olursam kira+bakıcı + diğer masraflar nasıl baş edebilirim ki ? Kızımın tedavisi başka ilde olabilir, yurt dışına gidebilirim kira gelirine beni de ortak edebilir ya da kira gelirini bana verir. Ev mevzusu başımı gerçekten ağrıyor, en azından kendime ait küçük bir evle kapımı kapatıp otururum.
O yüzden de ev satılıp ikiye bölünsün diyorum ben. Avukat her şeyin yarısı senin diyor şu an. O zaman eski eş çekilsin, kalan krediyi ben ödeyim dedim eski eş de onu kabul etmedi.Bence kabul etmediginiz kisim siz evin su ana kadar odenen kisminin yarisina ortaksiniz. Esiniz sizden sonra odemeye devam edecek ve o kisim uzerinde bir hakkiniz yok. Olmasi icin sizin de krediyi odemeye devam etmeniz gerekirdi. Malesef bosanma karari bu bahsettiginiz riskleri beraberinde getiriyor, 10 15 sene sonraki butun riskleri hesaplamaya calisip, onlara uygun bir cozum bulmaniza imkan yok. Mesela diyelim 5 sene sonra asik oldunuz ve evlenmek istediniz, adami bu eve getirebilecek misiniz? Eski esiniz tabii ki kabul etmeyecek. Hayat cok dinamik ama siz hep en kotu, en ekstrem kisimlarina odaklaniyorsunuz. Hayatiniz cok mutlu olacaginiz ve bu evi gozunuzun gormeyecegi durumlar da getirebilir size.
Çoktan bitti, anlaşmalı boşandık biz.Boşanma davaniz bittimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?