- 15 Şubat 2015
- 13.354
- 47.110
- 798
TabiikiSeviyorsun beni kabul et.
Bu ev konusu sizin basinizi agritacak. Evin bugunku degerinin %50sini size nakit odesin. O parayla kendinize baska bir ev alin derim. Agiz tadiyla orada oturmaniza musaade etmeyecek
Aynen öyle. Paramı alayım çekileyim kenara. Bu adam bana huzur vermeyecek. Kapımı kapatır otururum çocuklarımla, ona da minnet etmem.Siz en iyisi çekişmeliye gidin evin yarısını al kendine onla çocuklarınla sığacağın küçük de olsa Bi ev al garanti olsun. Yoksa barınma problemi yüzünden bu adama gebe kalacaksın.
Aynen öyle. Paramı alayım çekileyim kenara. Bu adam bana huzur vermeyecek. Kapımı kapatır otururum çocuklarımla, ona da minnet etmem.
Kendisinin yok ama annesinin var. Annesi tarla falan satarsa olur. Çekişmeli daha karlı olur ama. Senet, tazminat, evin yarısını falan alırım en azından.Bu parayi nakit olarak verebilecek maddi gücü var mi?
CanımsınTabiiki
Şimdi aklıma geldi ev satılırsa evin borcu durduğu için yarısını vermezler Di mi?Aynen öyle. Paramı alayım çekileyim kenara. Bu adam bana huzur vermeyecek. Kapımı kapatır otururum çocuklarımla, ona da minnet etmem.
Kendisinin yok ama annesinin var. Annesi tarla falan satarsa olur. Çekişmeli daha karlı olur ama. Senet, tazminat, evin yarısını falan alırım en azından.
Çekişmeliye gidersem avukatı değiştireceğim. Pazarlığı başka avukat yapacak.Evin borcu devam ettigi icin sadece odenen tutarin yarisini alabiliyosun. Diyelim ki 1milyon odendi, 500k sana ait. Avukatinla iyice gorusmeden buna karar verme derim. Adam cikarip sana 2-3milyon vermeyi kabul ederse en azindan ev alirsin
Çekişmeliye gidersem avukatı değiştireceğim. Pazarlığı başka avukat yapacak.
Ya öf bırakın hep poz bunlar, tribünlere oynuyor. Hayatı reklam. Elalemi bu kadar ciddiye almayın, 3 gün konuşurlar sonra unutuyorlar, kimsenin umrunda değilsiniz. Öyle olsanız elbet bu serkeş herifi bi yola getiren olurdu. Ama olmaz, anca konuşurlar, akıl dağıtmak deyince önden atlarlar.Bugün kızımı beraber nöroloji doktoruna götürdük. Saç sakal birbirine karışmış, üzgün güya çevreye karşı. Ben de bir haftadır gerçekten çok huzurluydum. Düzenimiz bozulmadı, çocuklarımla daha mutluyum diye çok mutluydum. Boşanmanın hüznünü de geride bırakmıştım. Bugün yine sinirlerim bozuldu ve başa döndük. Amaçları beni mutlu görmemek, oğlum bıraktı, ne hale geldi dedirtmek. İnşallah da başaramazlar ne diyeyim.
Şimdiki avukatım bu haliyle anlaşmalı çekişmeliden iyi dedi. Ama beni iyi yönlendirmiyor, uyarmıyor, ben ne dersem onu yapıyor. Öbür avukat yaşadığım yerin en iyi boşanma avukatıymış ama onunla hiç görüşmedim, amcam avukat olduğu için amcam buldu adamı. Şimdiki avukata vekaletname vermedim, ayıp olmasın diye öbürüyle konuşmadım. Amcam da anlaşmalı boşan demişti, protokolü beğenmişti, bu kira olayı işin rengini değiştirdi. Amcamla da konuşurum eğer para teklif ederlerse.Iki avukattanda gorus alin bence. Cekismeli mi, anlasmali mi daha iyi diye
Ben kafamda bitirdim, tek isteğim çocuklarımla birlikte yeni hayatımıza hızla adapte olmak, oğlum da sandığımdan iyi toparladı. Eski kv millete oğlum çok üzgün, çok çabaladı ama olmadı diyormuş, oğlu da ona uygun davranıyor, umrumda da değil zaten yüzüne bile bakmadım, benim için bir şey ifade etmiyor. Ben bu hafta biter gözüyle bakıyordum, bir an önce de bitsin istiyorum ama adam hep bir şeyler buluyor masayı devirmek için.Ya öf bırakın hep poz bunlar, tribünlere oynuyor. Hayatı reklam. Elalemi bu kadar ciddiye almayın, 3 gün konuşurlar sonra unutuyorlar, kimsenin umrunda değilsiniz. Öyle olsanız elbet bu serkeş herifi bi yola getiren olurdu. Ama olmaz, anca konuşurlar, akıl dağıtmak deyince önden atlarlar.
Bugün kızımı beraber nöroloji doktoruna götürdük. Saç sakal birbirine karışmış, üzgün güya çevreye karşı. Ben de bir haftadır gerçekten çok huzurluydum. Düzenimiz bozulmadı, çocuklarımla daha mutluyum diye çok mutluydum. Boşanmanın hüznünü de geride bırakmıştım. Bugün yine sinirlerim bozuldu ve başa döndük. Amaçları beni mutlu görmemek, oğlum bıraktı, ne hale geldi dedirtmek. İnşallah da başaramazlar ne diyeyim.
Şimdiki avukatım bu haliyle anlaşmalı çekişmeliden iyi dedi. Ama beni iyi yönlendirmiyor, uyarmıyor, ben ne dersem onu yapıyor. Öbür avukat yaşadığım yerin en iyi boşanma avukatıymış ama onunla hiç görüşmedim, amcam avukat olduğu için amcam buldu adamı. Şimdiki avukata vekaletname vermedim, ayıp olmasın diye öbürüyle konuşmadım. Amcam da anlaşmalı boşan demişti, protokolü beğenmişti, bu kira olayı işin rengini değiştirdi. Amcamla da konuşurum eğer para teklif ederlerse.
Umrumda değil, ne söyledikleri de umrumda değil, kimse çocuğuna toz kondurmaz, karşıyı suçlar. Biz küsken de üzgün görünüyordu ama altından neler çıktı. Herkes eski eşe üzülüyordu ne hale gelmiş diye, hoşuna gidiyor demek ki kendisine acındırmak. Ben de eskiden neysem aynen ona devam ettim, sanki hayatımda hiç değişiklik olmamış gibi. Hatta sosyal medyada hiç belli etmedim. Annem bana ve kızıma daha iyi geldi, yokluğunu hiç hissetmedim. Sadece masanın devrilme ihtimaline üzüldüm, sakin bir boşanma geçiriyorum diye seviniyordum.Ben bosanali nerdeyse 1 sene olacak. Taze bekar sayilirim. O sac sakal karisik, uzgun halleri kisa sürüyor. Bence onlarin o hallerini takmayin. Benimde surum surum sürünüp, ogluslari gibisini bulamayacagimi dusunuyolardi. Umrunuzda olmasin.
Ödeme yapacağım. 30 bin lira istedi, 15 bin ben vereceğim, 15 bin eski eş verecek. Masa devrilirse makul bir şey öder geçerim.Bu avukata odeme yapmiyorsaniz o yuzden yonlendirme yapmiuordur. Hatir gonulle iş yapinca hukuki olarak yonlendirme yapmıyorlar
Umrumda değil, ne söyledikleri de umrumda değil, kimse çocuğuna toz kondurmaz, karşıyı suçlar. Biz küsken de üzgün görünüyordu ama altından neler çıktı. Herkes eski eşe üzülüyordu ne hale gelmiş diye, hoşuna gidiyor demek ki kendisine acındırmak. Ben de eskiden neysem aynen ona devam ettim, sanki hayatımda hiç değişiklik olmamış gibi. Hatta sosyal medyada hiç belli etmedim. Annem bana ve kızıma daha iyi geldi, yokluğunu hiç hissetmedim. Sadece masanın devrilme ihtimaline üzüldüm, sakin bir boşanma geçiriyorum diye seviniyordum.
Ben kendi akrabalarımla da konuşmuyorum. Çünkü kabus görmeye başlıyorum olanları hatırladıkça. Eski eşin halasıyla bir araya geliyoruz, bugün o da geldi hiç konuşmadık boşanma konusunda . Akşama kadar konuşalım ne değişecek, hiçbir şey. Eski eşin engelini kaldırdım mecburen, onunla bile bir daha bu konuları konuşmayacağım, avukatlar konuşuyorlar zaten. İçimi en iyi buraya döküyorum, sizlerden akıl alıyorum, günlük yaşantıma devam ediyorum. Soğukkanlı biri değilim, moralim çabuk bozuluyor, modum anında düşüyor. Protokole de canım sıkıldı, hayırlısı olur umarım.Boyle devam edin bence. Ben onlarin tarafından kimseyle bu konulari konusmadim. Sonrasinda cocuk sebebiyle eski gorumcelerimle, kayinpeder ile bir araya gelmek zorunda kaldik bikac defa. Hic biriyle konusmadim bu konuyu. Herkes kendi cocugunun mutlulugu ile ilgileniyor. Konuşmak sadece sinir bozar
Evet konusmak hicbir ise yaramiyor.Ben kendi akrabalarımla da konuşmuyorum. Çünkü kabus görmeye başlıyorum olanları hatırladıkça. Eski eşin halasıyla bir araya geliyoruz, bugün o da geldi hiç konuşmadık boşanma konusunda . Akşama kadar konuşalım ne değişecek, hiçbir şey. Eski eşin engelini kaldırdım mecburen, onunla bile bir daha bu konuları konuşmayacağım, avukatlar konuşuyorlar zaten. İçimi en iyi buraya döküyorum, sizlerden akıl alıyorum, günlük yaşantıma devam ediyorum. Soğukkanlı biri değilim, moralim çabuk bozuluyor, modum anında düşüyor. Protokole de canım sıkıldı, hayırlısı olur umarım.
Resmiyette bitmesini dört gözle bekliyordum, anlaşma da makuldü, mutluydum açıkçası. Çekişmeliye uğraşmak istemiyorum umarım yine vicdana gelirEvet konusmak hicbir ise yaramiyor.
Bence bosanma gerceklesene kadar zor olacak. Hersey cok yeni, anlasmaya calisiyosunuz vs. Sonra gececek. Insan herseye alışıyor. Bana hic evlenmis bosanmisim gibi gelmiyor. Sanki birisi kizimizi getirmis, bu sizin cocugunuz deyip gitmis gibi geliyor. Resmiyette bittigi zaman rahatlayacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?