- 24 Kasım 2014
- 805
- 1.918
- 313
- 38
Çok teşekkür ederim arkadaşım, ne kadar zor yollardan geçtim değil mi..Allah benim gibi sıkıntı çeken herkesi feraha kavuştursun.Bundan sonra hersey cok daha guzel olsun senin ve çocukların icin
Hayır 18 yıllığına evde oturma hakkı benim. 18 sene sonra ne olur bilmem. Oğlumun özel okul taksitini de ödedi. Ne yıprattım kendimi be ya…Kızımın tedavisi şu an tamamen ücretsiz. Keşke bu kadar negatif düşünmeseymişim zamanında.Yazdınız mı görmedim ev satıldı mı?
Bu arada konu sahibi sizdiniz değil mi? Yanlış olmasin. Kızınıza ne teşhisi konuldu peki? Neden yaşamışsınız bu durumu?Konum bayatladı ama bunu yazmayı buradaki kadınlara borçluyum. Çok şükür kızımda Rett sendromu çıkmadı, şu an oturabiliyor, özel eğitime de başladı, kendi hızında yavaş yavaş ilerliyor. Umarım daha da iyi olur.
Çok teşekkür ederim. Kızıma ne olacak hala bilmiyorum, hala içimin sızısı. Ama ilerlemesi de beni çok mutlu ediyor. Yeni yeni oturabiliyor. Fizyoterapisti ve özel eğitim öğretmeni olumlu konuşuyorlar. Çok şükür negatif bir tablo yok en azından.Konunuzu derinlemesine hatırlayamasam da kızınızın durumu için çok üzülmüştüm ve merak ettiklerim arasındaydınız. Sizin ve özellikle de kızınız için çok sevindim. Sizin için her şey yolunda gider inşallah bundan sonra.
Çok teşekkür ederim arkadaşım, ne kadar zor yollardan geçtim değil mi..Allah benim gibi sıkıntı çeken herkesi feraha kavuştursun.
Evet benim. Rett sendromundan şüphelenilmişti, o temiz geldi. Sadece CNTN 4 geninde bir sıkıntı buldular, o da literatürde hipotoniye sebep olabilecek bir sıkıntı değilmiş. Seneye yine testleri tekrar edecekler.Bu arada konu sahibi sizdiniz değil mi? Yanlış olmasin. Kızınıza ne teşhisi konuldu peki? Neden yaşamışsınız bu durumu?
Çok teşekkür ederim bana koşulsuz çok destek oldun. Allah razı olsun senden, işin gücün rast gitsin.Hayatinin geri kalanini kurtardin. Ben o gozle bakiyorum. Insallah cok mutlu olursunuz
18 sene sonra da evin yarısını alacağım, artı arabam da var.Lucifer neden 18 yıllığına oturma hakkını kabul ettin ?
18 yıl sonra o evden hiç bir hak alamayacak misin ?
Evet bir yılda ne çok şey yaşadım, dilerim kimse benim yaşadıklarımı yaşamaz. Tüm bunların üstüne ablam meme kanserine yakalanmıştı, o da iyi çok şükür. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, herkesin tüm zorluklarını aşmasını dilerim.Daha güzel günleriniz olsun dilerimki ne kadar zor şeyler yasamissiniz.Yazmasi dile kolay yaşaması çok zor.Bundan sonra hayatın size güzel yüzünü göstermesini dilerim.Güçlü bir karaktersiniz belli.Sizin gücünüz çocuğunuz.
Hayır anlaşmalı olduğu için sunmadık. Sorunuz varsa sorun, sıkıntı değil benim için. Çocuklarım benimle şükür.Eşinizin yaptıklarını mahkemeye sunmadınız öyleyse. Hayırlısı olsun hakkınızda. Oğlunuz da sizinle sanırım. Konunuzu takip ediyordum. Aklımda çok soru var ama sıkıntı değil. Umarım güzel bir hayatınız olur.
Amin inşallah. O kadar umrumda değiller ki en güzeli de bu.Sevindim senin ve çocuklarının adına.
O herif ve anası layığını yaşasın inşAllah.
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah yürüdüğünü de yazarım kızımın.Çok geçmiş olsun, çok sevindim kızın icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?