- 24 Kasım 2014
- 878
- 2.232
- 313
- 38
İnşallah. Biraz gerilik olur sadece belki. O da özel eğitimle falan düzelir bence.Ayy çok çok çok mutlu oldum. Allah'ım hayırlı güzel sağlıklı bir ömür versin. İnşallah zamanla düzelir bütün pruzler
Tabi ki düzelir . Sevgi ve eğitimle eminim herşey normale girecektirİnşallah. Biraz gerilik olur sadece belki. O da özel eğitimle falan düzelir bence.
Oturmaya başladı mı luci? Ya da sürünme emekleme dönme? Dönme vardı gerçi Di miİnşallah. Biraz gerilik olur sadece belki. O da özel eğitimle falan düzelir bence.
Dönme var diğerleri yok ama yüz üstü kafasını daha iyi kaldırıyorOturmaya başladı mı luci? Ya da sürünme emekleme dönme? Dönme vardı gerçi Di mi
Dönme var diğerleri yok ama yüz üstü kafasını daha iyi kaldırıyor
Bu ayın 21’inde 1 yaşını dolduruyor.Kac aylikti bebegin 9 mu?
Tekrar kan verecek miyiz bilmiyorum. Üniversiteyi aramam lazım. Sonucu bana ex’in halası attı. Rett sendromu kesin yok mu diyorum o da bilmiyor. Ankara’ya gitmek lazım.Çok sevindim diyecektim. O testi de yaptırın o zaman.
Bu ayın 21’inde 1 yaşını dolduruyor.
Ret olsa çıkardı ya boşuna mı yaptılar o testi sen yine olumlu düşünmeye çalış inşallah basit bir şey çıkacak.Dönme var diğerleri yok ama yüz üstü kafasını daha iyi kaldırıyor
İnşallah yoktur. Bi an o kadar çok mutlu olmuştum ki…Bi sorun varsa cok erken teshis edilmis olacak o yuzden paniklememeye calis. Sendrom durumu yoktur belki
Grupta bana öyle yazmışlar, doktoruna sormam lazım.Ret olsa çıkardı ya boşuna mı yaptılar o testi sen yine olumlu düşünmeye çalış inşallah basit bir şey çıkacak.
Siz en iyisi çekişmeliye gidin evin yarısını al kendine onla çocuklarınla sığacağın küçük de olsa Bi ev al garanti olsun. Yoksa barınma problemi yüzünden bu adama gebe kalacaksın.Kızlar eski eş yeni protokol göndermiş. Buna göre evde 18 yıl oturacağım ama taşınma ya da tayin olursam beyefendi kiraya verip kira gelirini kendisine alacakmış. Ben de kira geliri ortak olsun dedim. Pisliğe bak ya, iki çocuğu bana bırakıp keyif yapacak bir de kira alacakmış. Çekişmeliye gideceğiz galiba.
Aynı şeyi yazmışız.Bu ev konusu sizin basinizi agritacak. Evin bugunku degerinin %50sini size nakit odesin. O parayla kendinize baska bir ev alin derim. Agiz tadiyla orada oturmaniza musaade etmeyecek
Aklin yolu bir. Ayni seyi düşünmüşüz.Siz en iyisi çekişmeliye gidin evin yarısını al kendine onla çocuklarınla sığacağın küçük de olsa Bi ev al garanti olsun. Yoksa barınma problemi yüzünden bu adama gebe kalacaksın.
Ayni anda da birbirimizi alintilamisizAynı şeyi yazmışız.
Seviyorsun beni kabul et.Ayni anda da birbirimizi alintilamisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?