Ben Lucifer Morningstar…

Of ya sevincim kursağımda kaldı. Rett sendromu sayfasına yazdım bana böyle yazmışlar
Luci hanım merhaba maalesef array testinde bu sendrom çıkmıyor nitekim bizimkide temiz çıkmıştı net bir teşhis için West testi şart bende çoğu semptomlar dan şüpheleniyordum 3 ayın sonunda egzom diziliminde MECP2 proteinine c sekmentli mutasyon gördüler mutasyonlar arasında bile hastalığın şiddetti değişkenlik gösteriyor umarım kızınızda böyle bir şey söz konusu değildir

Kızlar eski eş yeni protokol göndermiş. Buna göre evde 18 yıl oturacağım ama taşınma ya da tayin olursam beyefendi kiraya verip kira gelirini kendisine alacakmış. Ben de kira geliri ortak olsun dedim. Pisliğe bak ya, iki çocuğu bana bırakıp keyif yapacak bir de kira alacakmış. Çekişmeliye gideceğiz galiba.

Siz en iyisi çekişmeliye gidin evin yarısını al kendine onla çocuklarınla sığacağın küçük de olsa Bi ev al garanti olsun. Yoksa barınma problemi yüzünden bu adama gebe kalacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…