Ben Lucifer Morningstar…

Yo ben demedim tam tersi kuyruguna basmayın sizi zararli çıkarır dedim
yapmayın o zamanda 7 aya kdr göz teması olmayan kollarını uzatmayan oturmayan bir bebekten bahsediyorsunuz o konuda tek cocuk var zanneden bile oldu Neyse ne dersek diyelim bir bahane nasil biliyorsanız öyle yapın

Bosanmayacak uzaklaşırsa kv den kurtulmuş olacak yine bir ev alınır olur biter
Hayal dünyası. Başka şehire gidince kayınvalide asıl özledim der gider. Bu sefer başka şehirden gelen misafir olacak gelme de diyemez. O koca anasına o kadar düşkün ve karısına sevgi saygı duymuyorken fizana gitse çözüm olmaz.
Adam aldatıyor, annesine daha çok ilgi alaka gösteriyor daha bağlı. Ama ankaraya gidince birden adama ulvi bir aile bağlılığı gelmeyecek. Annesini getirip duracak yani. Adamın mayası bu.

İşte bunlar gerçekçi değil. Eş durumu harç ankaraya nasıl geleceksiniz?
Atama yok senelerdir Ankaraya bunu bilmemeniz de mümkün değil, hatta kırkkale bile zor. ama bahane olarak yazıyorsunuz öyle
Sağlık durumundan özür grubu oluyor, yoksa eş hariç tayin olmayacağının farkındayım, hatta isteğe bağlı tayin hakkım da yok zaten, ilde ikinci senemdi ama aylıksız izni sayarlar mı bilmiyorum.

Sağlık durumundan özür grubu oluyor, yoksa eş hariç tayin olmayacağının farkındayım, hatta isteğe bağlı tayin hakkım da yok zaten, ilde ikinci senemdi ama aylıksız izni sayarlar mı bilmiyorum.
O çok ekstrem durumlarda geçerli değil mi? Çocuğun tek tedavisinin orada olması gerekiyor.
Henüz sizde böyle bir durumda yok. Ayrıca ikinci çocuk da varken sizin o evi bırakıp iki çocuğu akıp tek başınıza ankaraya gidip orada düzen kurmanız maddi manevi imkansız.
Adam evi bırakmıyor sizi orada geçindirir mi? Para vermez zaten.
Kendisi zaten orayı bırakıp asla ankaraya taşınmaz.
Dediğim gibi bunlar tamamen kendinizi oyalamak için söylediğiniz şeyler. Boşanmak istemiyor böyle gerçekler hayallerle geliyorsunuz.

Sizi kastetmedim, konumun linkini bırakacağım şimdi, sürekli oğlumdan bahsettiğim için neden iki çocuk dediniz yazıldı sürekli, açın okuyun, burayı okuyanlar da baksınlar ki kim doğruyu söylüyor. Kızımın pediatri muayenesinde kafayı tutamadığını söyledi doktor ve çocuk nörolojiye gönderdi. Tam o zamanlar ben tapuya şerh koydurmak için uğraşıyordum. O esnada konu kapandı. Sonra kafasını tutmaya başladı ve ben çocuk nörolojiye yine götürdüm. Olayları çarpıtmayın.

Bakın bakalım mesajlarıma, kızımla ilgili ne yazmışım. 21 nisandan sonra zaten hastane maceralarımız başladı, özelden kayıtlarını bile gönderebilirim.

Bana attığınız ilk msjda 23 nisanda bebeğimde gelişim geriligi var yazmışsınız
Bende msjlari ekliyim mi?

Dediğim gibi 3 temmuzda Ankara’da kontrolümüz var, tahlillerin çoğunu bitirdik, doktorumuzun söyleyeceği şeylere bağlı. Kv umrumda değil, çocuğumun tedavisi en iyi Ankara’da yapılacaksa Ankara’ya giderim ben, yani şu durumda kv’yi
mi düşünmeliyim ? Gittiğimiz doktorlar Ankara diyor sürekli, ben şu an buna odaklıyım, belki gidiş geliş de yaparım ama en iyi doktor neredeyse onu bulacağım kızım için.

Bana attığınız ilk msjda 23 nisanda bebeğimde gelişim geriligi var yazmışsınız
Bende msjlari ekliyim mi?
Ben zaten 21 Nisan yazdım, konumun kapanışı 19 Nisan. Özelden yazan herkese kızımın hastalığını yazdım zaten. Konumda kızımın hastalığı çok geçmedi. Siz çarpıtıyorsunuz şu anda.

Tom ellis şunu diyeyim.
Eşin sen nereye gidersen git masraflarınızı ödeyecegini sanmıyorum, kızının hastane işleri için ödeme yapar ama ne ev kirası ne de senin mutfak ihtiyaçların için kuruş koklatmaz.
Ayrıca bu adam seni günü birlik otellere gidip aldatıyor bundan sonra nasıl bir yol almayı planlıyorsun açıkçası anlamadım.
İyi tamam evde sadece çocuklar için irtibattasınız karı koca hayatınız da yok ama nereye kadar ?
Bu adamın gönlüne başkası kayacak biliyorsun degil mi ?
O zaman gözü hiç birinizi görmez.
Mal davası konusunda ise şerh koydurdun mu eve bilmiyorum ama adam da aptal degil evi belki satmıştır bile bir yakınına.

Bunların hepsinin farkındayım. Tapuya şerh konuldu. Ben evliliğimin bittiğini kabullendim, yurt dışı öğretmenlik sınavlarına hazırlandım, sınavlarımı kazandım da. Ama kızımın hastalığı beni paramparça etti. Yurt dışındaki özel okullara yine başvuru yapacağım. Kızım iyileşecek belki ama zamana ihtiyaç var. Terapist bana bakıcı bul işine dön dedi, az ders alıp işime döneceğim. Ailesiyle barışsam bile artık bizde bir şeyler bitti. O yüzden adam beni aldatıyorken bir de ailesini başıma sarmayacağım. Çok kaygılıyım, bu kaygıyı sağlıklı yönetmek istiyorum.

Hakkında hayırlısı olsun ama oglunu ve kızını kayınvalideye bırakıp yurtdışına gitme derim.
Çünkü döndüğünde kötü anne ilan edileceksin ve çocukların sana karşı doldurulacak.

Eklentiler

• Screenshot_20230613_083325_com.microsoft.office.officehubrow.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20230613_083311_com.microsoft.office.officehubrow.webp
    70,1 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20230613_083254_com.microsoft.office.officehubrow.webp
    84,5 KB · Görüntüleme: 38
Bu terapistin bana teklifiydi. Babamla paylaştım, kv asla çocuklarına bakmaz dedi. Çözüm basit, ev satılıp ikiye bölünecek. Eşin memlekette bir evi daha var, oldukça da lüks. Çocuklarına da nafakasını ödeyecek. Bu kadar ama buna yanaşmıyor.

Çok teşekkür ederim. Kızımda otizm belirtileri hem var hem yok. Gülüyor kahkaha atıyor, kucağı çok seviyor ama göz teması kurmuyor. Şu anda otizmi düşündüren tek şey göz teması kurmaması. Belki de sadece hipotoni var. İnşallah genetik sendrom falan da yoktur.

Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Siz delil toplayın yarın bir gün mahkeme olursa eliniz sağlam olsun. Eşi ev konusunda ikna etmeye çalışın. Gerekirse satılsın. Ayrılınca çocuğun hastane masraflarını ödeme aylık harcamalarına katkıda bulunmada anlaşma yapın.Bu şekilde sizin de ruh sağlığınız bozuluyor bir an önce bu adamdan kurtulun güzellikle. Ya da çocuğunuz için bir yıl daha katlanıp tanının kesinleşmesini bekleyin. İşiniz çok zor Allah yardımcınız olsun

Bir önceki konuda apart tutmaları, sizi aldattığını biliyor muydunuz yoksa onu da konu kapandıktan sonra mi sonra öğrendiniz?

Bir önceki konuda apart tutmaları, sizi aldattığını biliyor muydunuz yoksa onu da konu kapandıktan sonra mi sonra öğrendiniz?
Konu kapandıktan sonra eşin evde eski telefonunu buldum ve orada apart aradığını gördüm, hatta kv ile kavga etmeden önce bile aramış.

Beni anladığınız için çok teşekkür ederim. O kadar çok kaygılıyım ki çocuğumla ilgilenemiyorum kaygım yüzünden. Hatta konuyu da o yüzden açtım. Boşanmak istemiyorsun diyorlar bana, ben şu an o kadar mutsuzum ki, ne doğru ne yanlış bilmiyorum. Eşin yüzüne vurmuyorum, daha çok delilim olsun, zaten adama duygum kalmamış, kavga etsem yarın yine gidecek. Hayat bu, kızımın hastalığı hiç ortada yoktu, belki kendisi evi satıp ikiye bölelim diyecek çünkü ortada mutsuz iki insan var. Böyle böyle sadece ömürden gidiyor, aynı çatı altında yaşlanıyoruz sadece.

İnşallah yoktur. Allah selamete çıkarsın. Bi kaç ay sonra aman boşuna korkmuşum üzülmüştüm de inşallah. Kızınla ilgili iyi haberini duymayı çok isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…