- 27 Ekim 2022
- 5.625
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.349
- 178
- Konu Sahibi Varbirumudum24
-
Bence esiniz yataga dusmeden ayrilin. Eger oyle birsey olursa bu seferde kendini acindirarak manipule etmeye calisacak sizi. Ya ilac kullanirsin ya da ayriliriz diyin ne tepki verecek bakin.Söylüyorum ama kime diyorum yoruldum ayrılmaya kadar düşünüyorum artık yeter ayakları yara kolları yara şekerle alakalı değil diyo
Kusura bakmasın ama bile bile kötü gün yaratılıyorsa kötü günde değil işte. Ayağı kesilecek olursa annesinin evine bırakın o baksın.Hani iyi günde kötü günde idi diyo beyfendi diyorum bak erken olup gidersen ben ne yapacağım babasının iki bacağıni kestiler şekerden oldu adam ondan da korkmuyor
Aynen öyle önemli bir durum yok diyo kontrol altına alicam durmadan boyleResmen hastalığını inkar ediyor. Psikolojik destek alması gerekiyor olabilir.
İşte baslamasi lazım ama başlamıyor beni ilaç bağımlısı yapamayacaklar ben diyetle yenecegim diyo ama akşam uzun süre aç kalıp sonrada hurmalı yoğurt yiyo bu en basiti meselaÇok yüksek. Bu değerle insüline başlanması gerekmiyor mu benim babam da şeker hastası? Laf dinlemiyorsa ne hali varsa görsün denir en son ama siz bakacaksınız sürünürken. Yahu parça parça ayak bacak kesiyolar şekerden ölünce farkında değil mi?
Kendisine dedim annenin yanına diye artık ne olcak bilmiyorum ama durum hiç iyiye gitmiyoKusura bakmasın ama bile bile kötü gün yaratılıyorsa kötü günde değil işte. Ayağı kesilecek olursa annesinin evine bırakın o baksın.
video ve görsel gösterseniz psikolojisi etkilenir mi acaba? Bak bu hale geleceksin gibiİşte baslamasi lazım ama başlamıyor beni ilaç bağımlısı yapamayacaklar ben diyetle yenecegim diyo ama akşam uzun süre aç kalıp sonrada hurmalı yoğurt yiyo bu en basiti mesela
Ya tedavini göreceksin ya boşanacağız, bile bile yatağa düşecek adamı hayatımda istemiyorum deyin. Hatta eminseniz tedavi olmayacağına, boşanın. Yıllarınızı boşa harcamaya gerek yok mantıklı düşünme kapasitesini kaybetmiş bir adam için.Aynen öyle önemli bir durum yok diyo kontrol altına alicam durmadan boyle
Artık hiç umudum kalmadı o kadar tedirginim ki ama onun pek umursadigi yokBenim bir tanıdığım da gözlerini kaybetmişti şekerden.... Yani nasil bir kafa yapisi var eşinizin inanilir gibi degil.Ölmekten degil de sürünmekten de mi korkmuyor bu tip insanlar? Bir de babasi örnek önünde.12 yil seker tanisi ile ilacsiz gezmek...Allah ikna etmenizde kolayliklar versin ne diyeyim..
Çocuğumuz da yok tüp bebek deneyecektik ama böyle çıkınca sonuçlar beklemek istiyorum ben dedim hemen çocuk yapalım diyo aklından neler geciyo bilmiyorumBence esiniz yataga dusmeden ayrilin. Eger oyle birsey olursa bu seferde kendini acindirarak manipule etmeye calisacak sizi. Ya ilac kullanirsin ya da ayriliriz diyin ne tepki verecek bakin.
Ya babasının başına neler gelmiş şekerden dolayı o bile etki etmemişvideo ve görsel gösterseniz psikolojisi etkilenir mi acaba? Bak bu hale geleceksin gibi
Dedim ama pek umursamadıBu arada CA19-9 değerinin şekerle bir alakası yok diye biliyorum. Onu bir doktora danışın mutlaka.
Yapmayın lütfen. Bu adamla çocuk bakamazsınız. Yarın bir gün yatağa düşecek. Boşanın bence.Çocuğumuz da yok tüp bebek deneyecektik ama böyle çıkınca sonuçlar beklemek istiyorum ben dedim hemen çocuk yapalım diyo aklından neler geciyo bilmiyorum
Sizi kendine mecbur birakmaya calisiyor. Kesinlikle net tavrinizi koyun tedaviye baslamazsa ayrilin sizinde yillariniza yazik boyle bile isteye her yeri yarali bir adamla surekli birlikte olmak istemez insan.Çocuğumuz da yok tüp bebek deneyecektik ama böyle çıkınca sonuçlar beklemek istiyorum ben dedim hemen çocuk yapalım diyo aklından neler geciyo bilmiyorum
Olur mu öyle şey benim annemin de yüksek çıkıyor karaciğerinde yağlanma var mesela. Üst batın MR veya Tomografi veya Ultrasonu isteyebilir doktor.Dedim ama pek umursamadı
Ciddi ciddi bir kaç gündür düşünüyorum sonra diyorum ya sonra ona ne olacak offfYapmayın lütfen. Bu adamla çocuk bakamazsınız. Yarın bir gün yatağa düşecek. Boşanın bence.
Bende öle okudum nette pankreasın filan olabiliyormus dedim ama karaciğerde yağlanma vardı önceden dediOlur mu öyle şey benim annemin de yüksek çıkıyor karaciğerinde yağlanma var mesela. Üst batın MR veya Tomografi veya Ultrasonu isteyebilir doktor.
Ona ne olacağını siz düsünmeyin. Kendini düşünmeyen adamı siz niye düşünesiniz? Ayrıca o da sizi düşünmüyor, doğacak çocuğunu bile düşünmüyor hatta onu sizi kendisine bakmaya mecbur bırakmak için kullanmak istiyor bile olabilir.Ciddi ciddi bir kaç gündür düşünüyorum sonra diyorum ya sonra ona ne olacak offf
Merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim eşim 12 yıldır şeker hastası ve hiç bir şekil de ilaç kullanmiyor ve bu durum artık beni delirtmeye başladı kan tahlillerimizi yaptırdık ve sonuçlar kötü yanı ama hala hurmalı yoğurt yiyo şekeri yenecekmis Allah aşkına ben mi abartiyorum adım takıntılı ya çıktı üç ayli şeker 9.8 ayaklarda yaralar ama hiç hala ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?