Ben mi abartiyorum diyorum ama yok karar veremiyorum

Bende öle okudum nette pankreasın filan olabiliyormus dedim ama karaciğerde yağlanma vardı önceden dedi
Her zaman bu yaşta kalmayacak eşiniz, yaşlanınca görür nasıl olacağını. Bazı hastalıklarda erken teşhis çok önemli ileriki safhalar için. Keşke herkes yaşlanınca uykusunda kalp krizi geçirip ölse ama bazı hastalıklar insanı süründürüyor. Siz elinizden geleni yapmışsınız sizin yapabileceğiniz bir şey kalmamış maalesef.

Çocuğumuz da yok tüp bebek deneyecektik ama böyle çıkınca sonuçlar beklemek istiyorum ben dedim hemen çocuk yapalım diyo aklından neler geciyo bilmiyorum
Ne çocuğu Allah aşkına, şekerden çekecek adama bakıp bir de bebek mi bakacaksınız. Çocuğa yazık kendinize acımıyorsanız.

çok zor bir durum, yarın bir gün çocuğunuz olur da allah korusun bir hastalığında aşısında da böyle saçma sapan yöntemlere başvurusa çok zor duruma düşersiniz. bence uzlaşmaya çalışın. başka konularda da böyle takıntıları var mı covidde maske vs takmayı aşı olmayı reddetmiş miydi?

İlk asi oldi bir korktu dedim tamam normale donuyo galiba ama.sonra iki üç olmadı maskede pek umursayarak takmadı yani

Kontrol altına alına kadar doktor kontrolüne girsin. Karbonhidrat alımını aşırı azaltıp ciddi egzersize gitmesi gerek. Başlarda yürüyüş olmalı ve ağırlık kaldırmalı. Bununla alakalı çalışmalar var hatta bir belgesel var mucize ilaç diye Avustralya’da doktorların beslenme diyabet egzersiz ilişkisini göstermek için yerlilerdeki incelemeleri anlatıyor YouTube da var. Orayla da iletişime edip online destek alabilirsiniz ama en az altı ay hba1c değeri düşebilmesi için doktor kontrolü şart. Ayak yaraları da mutlaka kontrol edilmeli

İzleyin izletin

Son düzenleme:
Ailecek ilaç doktor karşılar ilaca bağımlı olmayacak mis ulan bu gidişle bana bağımlı olacaksın diyemiyorum genceceik insanlarız niye bu inat yani
Bir tanıdığımız vardı böyle onlarda da antibiyotik içmeme takıntısı vardı. Her hastalandığında bitki çayıyla geçirmeye çalışırdı. En sonunda böbrekleri kendi kendine iltihap temizlemeye çalışmaktan iflas etmiş. Şuan 34 yaşında ve diyalize giriyor. Böbrekleri yormayayım derken iflas ettirmişsin demiş doktoru. Eşiniz hiç iyi bir şey yapmıyor umarım bu yanlışından döner. Doktorların uygun gördüğü şekilde ilaç kullanılmalıdır,bunun tartışması bile olamaz.

Çocuğunuz mu eşiniz mı ben orayı anlamadım.

Ailesi ,anne babası ne diyor peki? Üstelik babasi sekerden uzuvlarini kaybetmiş,herhangi bir yaptirimlari olmuyor mu? Belki oldu dinlemiyor,onlar da naapsin tabii de,onlar icin de üzücü.Hangi cağda yasiyoruz, insanlarin ömürleri ilaç keşfinden sonra uzadi,sagliklarina kavuştular vs.Hem imkan varken yararlanmamak İslam inancina göre de günaha girer.Hayret bir sey gercekten.Nasil bir gamsızlık bu.Acaba psikolojik sorunlari mı var da reddediyor tedaviyi? Mesela başka işlerinde de böyle rahat mi? Genel olarak da mi bi gamsizlik hali var? Yarin bir gün bebegi ateşlense onu da götürmeyecek demek ...iyi düşünün cocuk yapmadan önce.sinir harbi yasamayin sonra.

ama olmaz ki balım, sen onu düşünüyorsun. Bu onun için nimet olacağı yerde bir de takıntılı damgası vurulur mu ?

Bende hep düşünüyorum bu çocuk olsa onu da gosturmez diye babası şekerden vefat etti annesi de nerdeyse oğlunu ben şeker hastası yapmışım gibi konuşuyor

Aynen öyle hangi cagdayiz nerde bir ot duysa alıp iciyo neymiş bu iyi geliyormuş

Aynen öyle hangi cagdayiz nerde bir ot duysa alıp iciyo neymiş bu iyi geliyormuş
Cahil insanlarla uğraşmak çok zordur allah yardımcınız olsun. Bazı bitkilerden bile zehirlenip ölenler var bunuda unutmasın. Her ilaç/bitki doktor eşliğinde kontrollü bir şekilde kullanılmalıdır. Diğer üye arkadaşlarında dediği gibi eşinize eğer bu şekilde devam ederse ayrılacağınızı söyleyin başka bir şekilde değişeceğini sanmıyorum. Gerçi bu kadar takıntılıysa sizi ilaç içiyorum diye kandırıp çöpede atabilir bilemiyorum. Umarım çözersiniz bu sorunu.

Benim es de oyleydi sekerim var demez tatlilari gotururdu. Taa ki pipisine vurana kadar. Bi suru cinsel problem cikinca simdi bi.guzel kullaniyorki. Hos alacagi hasari aldiktan sonra ilac kullanmis ne.fayda. oda akillanir sanki

Tahlilimizi yaptirdik degil tahlil yaptirdi olacak. Esinizle kendinizi bitişik goruyorsunuz galiba. Koca insan sonuclarinı biliyirdur yani siz salsaniz kendisi ceki duzen verir kendine belki de

Tahlilimizi yaptirdik degil tahlil yaptirdi olacak. Esinizle kendinizi bitişik goruyorsunuz galiba. Koca insan sonuclarinı biliyirdur yani siz salsaniz kendisi ceki duzen verir kendine belki de
Bu ne biçim bir üslup hanımefendi sizden Türkçe dersi almak istemedim bu kadar çok bişey öğretmek istiyorsanız okula gidin

Ben de bunundrmeye geldim. Yıllarınızı hasta bakarak geçirmek istemiyorsanız boşanmaktan başka çareniz yok, elinizden geleni yapmışsınız. Şu aşamada boşanırsanız ok ama ayağını kesmeye başladıktan sonra boşarsanız adınız vefasıza çıkar, şimdi bunu yapabileceğiniz tek zaman. Eşiniz için uğraşmanıza değmez zihinsel ya da psikolojik bi sıkıntısı var gibi duruyor, kabul de etmiyor. Yollar kapalı yani kendinizi düşünün.

Ciddi ciddi bir kaç gündür düşünüyorum sonra diyorum ya sonra ona ne olacak offf
Siz onun anası değilsiniz size ne ona ne olacağından, adam intihar ediyor ölmezde sakat kalırsam diye sizi bakıcı tutuyor yanında görmüyor musunuz?
Ya canına tak edip giderse bakıcıdan olacam diye hemen çocuk yapalım diyor, çocuk olursa gitmezsiniz diye…..
Size ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…