Ben nişanlıma yani niye bu kadar aceleye geldi daha hiçbiyer bakmadık biraz dolaşabilirdik dedim.O da bu kadar uyguna daha güzel yer bulamazdık.Zaten bütçemiz belli şeklinde cevap verdi.Nişanlınız ne kadar sinik birisi.
Hiç mi lafa söze karışmıyor.
Dolayısıyla sorun sizde görünüyor..
Ben nişanlıma yani niye bu kadar aceleye geldi daha hiçbiyer bakmadık biraz dolaşabilirdik dedim.O da bu kadar uyguna daha güzel yer bulamazdık.Zaten bütçemiz belli şeklinde cevap verdi.
Mrb arkadaşlar ben 2 yıldır nişanlıyım Allah kısmet ederse haziranda düğün olacak.Benim problemim nişanlımın ailesiyle genelde tavırları beni çok rahatsız ediyor.Ya da ben mi kötü düşündüğümden bana batıyor bilmiyorum.Mesela nişanlı olmamıza rağmen çok uzun bir süre düğün tarihimiz belli olmadı.Geçen ağustos ayı dediler sonra eylül dediler sonra mayıs dediler ama bunları yalnızca benimle konuştu ailesi ben hep tamam dedim.Ama ortada hiç düğün hazırlığı yapan olmadı bu süreçte nişanlım işsizdi 3 ay oldu işe gireli onu beklediler diye düşündüm hep.Sonra bi gün 30 mayısa ertelediler ve ben artık ailemle konusun benim bi ailem var ben tek basıma karar veremem dedim ve 4 gün önce amcası vs geldiler konusuldu.Amcanın kızları gelemez diye okulun kapanma tarihinden sonraya hazirana koyuldu.Ailem tamam dedi.O gün kpder durup dururken evde tartışma çıkardı.Ben şunu yapamam bunu yapamam diye bende ben sizden çırağanda düğün istemedim ki baba neden stres oluyorsun dedim.O ara amca tamam o zaman bu iş bende deyip huup işin içine girdi.Emniyet çalışanı olduğu için bizi polis evlerine götürdü düğün mekanı bakmaya ilk baktığımız yeri ufak buldum.Sahne alanı 5-10 m2 anca vardı.Bu yüzden amca bana laf sokmaya başladı.Satın mı alıcaksın senin ailenin durumu ne ki beğenmiyorsun gibilerinden tatlı tatlı giydirdi.Çok zoruma gitti.Beni yanlış anladınız sanırım diye konusma yaptık.Estağfurullah kızım filan dediler tatlıya bağlandı.İkinci gittiğimiz yeri güzel fena değil beğendim hoş görünüyor dememle daha ne olduğunu anlamadım yeri tuttular hafta sonu yer yok dediler perşembe günü tamamdır dediler.Bu iş boylece bitti gitti.Daha ben hiçbiryeri gezip bakamadan yer tutuldu.250 kişi için polis evi 8bin tl fiyat çıkardı yemekli için.Neyse akşam konuştuk nişanlımla bana fazla uygun geldi bir problem olmasın dedim.Ertesi gün kapora vermeye gittiler.Sonra bana telefon edildi.Polis akrabasına 2 katmış fiyat yemeği kaldırıyoruz sadece başlangıç tabağı olacak diye.Bilmiyorum ben mi çok fesat düşünüyorum ama kendimi bi oyunun içine düşmüş gibi hissediyorum.İçimdeki sıkıntıyı atamıyorum.
Biz nişanlımla 2009 dan beri birlikteyiz 2 yıldır da nişanlıyız askere gitti geldi işe girmesini bekledik doğal olarak hazirana kadar bende çalışıyordum ama ücretli öğretmenlik bi yere kadar bu yıl yapamadım düğünü o yüzden hazirana aldık bende o zamana kadar işe girerim diye nişanlım kira da alıyor.2yıl nişanlı olunca çevreden aileden baskı artıyor doğal olarak.düğün yapamicak durumdalarsa da neden bize iki yıl önceden nişan yaptırdılar bana da yazık değilmi bir bayan olarak sabırla herşeyi bekliyorum.Nişanlın işe başlayalı 3 ay olmuş evlenmek için çok erken değilmi. Eşim askerden geldi bir yerde çalıştı sonra ben evlenince burada çalışma saati ve maaş yüzünden geçinemem diyerek çıktı sonra başka bir işe girdi oranın garanti olduğunu anlayınca istemeye geldi. Aileme de daha önce istemeye gelinecekti ama işimi garantili hale getirmeden karşınıza çıkamazdım dedi. Bu aileminde benimde çok hoşuma gitti eşyaları aldık tüm alışverişi kimseyi karıştırmadan yaptık düğün yeri gelinlik dağmatlık kuaför hepsini eşimle ortak yaptık. Aileler Çeyiz takı için sadece para harcadı ve bugün kimse karşımıza çıkıp biz seni evlendirirken şunu yaptık diyemez. Siz çalışıyor musunuz bilmiyorum yada Nişanlınızın geliri nekadar. Bir düğün için 8000 tl çok fazla değilmi.
rahatsızlık detaylarını okuyamadım. yani en azından bana çok klişe geliyor bazı şeyler. Nasıl denir hani çerez gibi desem ukalalık etmiş olur muyum? Diyorum "insan şunlar için canını sıkıyorsa neden evlenir şu adamla"Mrb arkadaşlar ben 2 yıldır nişanlıyım Allah kısmet ederse haziranda düğün olacak.Benim problemim nişanlımın ailesiyle genelde tavırları beni çok rahatsız ediyor.Ya da ben mi kötü düşündüğümden bana batıyor bilmiyorum.Mesela nişanlı olmamıza rağmen çok uzun bir süre düğün tarihimiz belli olmadı.Geçen ağustos ayı dediler sonra eylül dediler sonra mayıs dediler ama bunları yalnızca benimle konuştu ailesi ben hep tamam dedim.Ama ortada hiç düğün hazırlığı yapan olmadı bu süreçte nişanlım işsizdi 3 ay oldu işe gireli onu beklediler diye düşündüm hep.Sonra bi gün 30 mayısa ertelediler ve ben artık ailemle konusun benim bi ailem var ben tek basıma karar veremem dedim ve 4 gün önce amcası vs geldiler konusuldu.Amcanın kızları gelemez diye okulun kapanma tarihinden sonraya hazirana koyuldu.Ailem tamam dedi.O gün kpder durup dururken evde tartışma çıkardı.Ben şunu yapamam bunu yapamam diye bende ben sizden çırağanda düğün istemedim ki baba neden stres oluyorsun dedim.O ara amca tamam o zaman bu iş bende deyip huup işin içine girdi.Emniyet çalışanı olduğu için bizi polis evlerine götürdü düğün mekanı bakmaya ilk baktığımız yeri ufak buldum.Sahne alanı 5-10 m2 anca vardı.Bu yüzden amca bana laf sokmaya başladı.Satın mı alıcaksın senin ailenin durumu ne ki beğenmiyorsun gibilerinden tatlı tatlı giydirdi.Çok zoruma gitti.Beni yanlış anladınız sanırım diye konusma yaptık.Estağfurullah kızım filan dediler tatlıya bağlandı.İkinci gittiğimiz yeri güzel fena değil beğendim hoş görünüyor dememle daha ne olduğunu anlamadım yeri tuttular hafta sonu yer yok dediler perşembe günü tamamdır dediler.Bu iş boylece bitti gitti.Daha ben hiçbiryeri gezip bakamadan yer tutuldu.250 kişi için polis evi 8bin tl fiyat çıkardı yemekli için.Neyse akşam konuştuk nişanlımla bana fazla uygun geldi bir problem olmasın dedim.Ertesi gün kapora vermeye gittiler.Sonra bana telefon edildi.Polis akrabasına 2 katmış fiyat yemeği kaldırıyoruz sadece başlangıç tabağı olacak diye.Bilmiyorum ben mi çok fesat düşünüyorum ama kendimi bi oyunun içine düşmüş gibi hissediyorum.İçimdeki sıkıntıyı atamıyorum.
Başka nasıl söyleyebilirdim bilmiyorum yapı olarak kimseyi kırmamaya çalışan bi insanım hayır demek benim için çok zor oluyor.Bilmiyorum gerçekten bütün sıkıntıyı kendi içimde biriktire biriktire yaşıyorum bu yüzden yakın zamanda vertigo hastası oldum daha 25 yasındaTamam da bu fikir beyan etmek anlamına gelmiyor.
Aslında sanki biraz da sizi susturma amacı var.
Ailesi laf etmesin diye düşündüm ben..
fazla kolay biri oldum sanırım haklısınızrahatsızlık detaylarını okuyamadım. yani en azından bana çok klişe geliyor bazı şeyler. Nasıl denir hani çerez gibi desem ukalalık etmiş olur muyum? Diyorum "insan şunlar için canını sıkıyorsa neden evlenir şu adamla"
yalnız diyeceğim şu çok uzun bir süre nişanlı kalınca uzun bir vadede planlanan düğün neden konuşulsun ki.
Bence şu an bile haziran çok uzun bir vade.
yani ben amcanın tavrından dolayı düğünün istediğim yerde olmasını geçtim kendimi anlatmaya çalıştım o gün ben fazla bişey istemedim beni yanlış anladınız diye kendimi anlatmaya uğraştım.ve gerçekten çok gururuma dokundu kp 15 bin bütçe ayırdım düğüne daha fazla veremem diye tartışma çıkardı bağırdı çağırdı.Ailem sesini bile çıkarmadı annem evet 15 bin bile çok ona göre bakılır dedi ve yarı fiyatına 8 bine tutuldu yer ama tavırlar beni çok kırdı sankı ucuz yer tutalım diye özellikle tartışma çıkardılar gibi hissettim.Merhaba :/ bence dügün masraflak iki aile icinde neredeyse ayni .. Bazen kizlar abartili seyler istiyor ama siz bana göre mütavazi davranmisiniz.. Herkesin finansal durumu farkli tabiki ama erkek tarafin satinmimalcaksin demesi bencede biraz kaba gibi :/ senide zor duruma birakmislar.. Aslinda bu tür tartismalar yani aslinda tarisma degilde yani demem o ki madiyat para olunca cok tartisma cikio.. Senin hayalin baska onlarda seni anlamio erkekse zatenn hic anlamiyorlar.. Bizim gibi düsünmüyorlar.. Oda salon buda salon farki neki falan filan dio erkekler .bence nisanlinlan konus tatli bir dilde istediklerini söyle.. Iki tarafinda gönlü,olsun :) Orta yolu bulun sen güzel bir sekilde fikrini paylasirsan bence hersey dahada güzel olcak :) umarim rüya gibi bir dügününü olur cokta mutlu olursunuz :)
Biz nişanlımla 2009 dan beri birlikteyiz 2 yıldır da nişanlıyız askere gitti geldi işe girmesini bekledik doğal olarak hazirana kadar bende çalışıyordum ama ücretli öğretmenlik bi yere kadar bu yıl yapamadım düğünü o yüzden hazirana aldık bende o zamana kadar işe girerim diye nişanlım kira da alıyor.2yıl nişanlı olunca çevreden aileden baskı artıyor doğal olarak.düğün yapamicak durumdalarsa da neden bize iki yıl önceden nişan yaptırdılar bana da yazık değilmi bir bayan olarak sabırla herşeyi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?