İyde evlenince sorumluluk sahibi olmak gerektiğini bilmiyormuydunEşimle birbirimize hep çok ağır şeyler söylüyoruz kavgalarda hemde çok ağır. Kimseye de anlatamıyorum. Dışardan bakınca çok mutlu harika bir hayatım var gibi görünüyor. Yansıtmıyorum kimselere ama içim kan ağlıyor. Boşanmayı çok istiyorum çünkü kendimi evde temizklikçi gibi hissediyorum ama olmuyo işte yapamıyorum cesaret edemiyorum.
Ben üstüme düşen görevi yapıyorum zaten benim zoruma giden evde herşeye ben koştururken onun kıçını yayıp tv izlemesi, aşırı tembel yapmayınca da ben çok mutsuz oluyorum pis bir evde onun da çenesinden kurtulamıyorum çok ağır konuşuyor kavga ediyoruz.İyde evlenince sorumluluk sahibi olmak gerektiğini bilmiyormuydun
Evlenmeden önce temizliğini başkası mı yapıyordu senin
Sonuçta aynı evi paylasiyorsunuz senin üstüne düşen görev neyse yapacaksın
Çocuk doğunca ben bakmam sen bak mı diyeceksin
Hani bi fikra var sözüm meclisten dışarı inatlaşıp eşeğe bakmıyorlar en son eşek açlıktan ölüyordu
Sizinki de o hesap olmuş ben yapmam sen yap
Başından beri böyleyse neden hemen hamile kaldınızBen üstüme düşen görevi yapıyorum zaten benim zoruma giden evde herşeye ben koştururken onun kıçını yayıp tv izlemesi, aşırı tembel yapmayınca da ben çok mutsuz oluyorum pis bir evde onun da çenesinden kurtulamıyorum çok ağır konuşuyor kavga ediyoruz.
Bu konuda çok haklısınız malesef ki evlendim çünkü uzun süreli bir ilişkiydi ve bana yakışmayan şeyler yaptım eleştireceksiniz belki ama ben zaten onun da vicdan azabını çekiyorum ve cezasını evliliğimde mutsuz olarak çektiğimi düşünüyorum. Sandığınız kadar ileri bi şey olmadı ama cinsellik olarak bazı şeyler yaşandı. O yüzden ayrılamadım çünkü bir başkasıyla evlenemezdim. Çocuğa gelince boşanma cesaretini gösteremedim ve aramızın iyi olduğu bir dönemde oldu.yahu eşin yapmıyorsa sen de yapma. evi bok mu götürecek, bırak götürsün. aç mı kalacaksınız gidip dolaptan peynir ekmek yersin. yani ben anlamıyorum ki sizi. siz böyle donuna kadar yıkadıkça tabi ki o yardım etmeyecek. sonuçta söylenerek de olsa yapıyosunuz yani.
bir de evlenmeden önce de tartışıyormuşsunuz. buna rağmen evlenmişsiniz. üstüne bi de bebek. yani ne diyelim ki.
asla ve asla maas kartınızı kredı kartınızı vermeyın esınıze, sız o parayı kazanmak ıcın emek harcıyorsunuz, evın ortak gıderlerı ıcın stunuze dusenı yaparsınız ama gerısıne esınız karısamaz o sıze ozel harcamalarınız ıcın kalan paradır...Onu da denedim bas bas bağırdı bu senin görevin kim yapacak diye. Bıraktığım gibi kalıyo evi görseniz şu an pislik içinde kullanılacak bi tane tabak çanak kalmıyo en son o da yapmıyor en son ağlaya ağlaya yapıyorum mecburen dayanamıyorum çünkü evin pis olması mutsuz ediyo beni. Sadece bu da değil maaş kartım kredi kartım onda çocuğa para verir gibi harçlık veriyo elime bi de hesap soruyo. Aklınca benim çok para harcamamı engelliyo. Ben onun nerdeyse 2 katı maaş alıyorum, kariyer olarak da gayet saygın bir mesleğim var öyle zoruma gidiyor ki hazmedemiyorum annem beni koca eline bakma diye okuttu şu an ev hanımlarından daha beter durumdayım. 1,5 yıldır bu konuyu sürekli açıyorum boşanmaya kalkıyorum ama çözümü yok volkan gibi patlayıp beni bastırıyor.
Ayni senin gibi hamilelik gecirdim hatta daha fazlasını ne koltuk silmedigim kaldi ne halı silmedigim.. hep aglayarak sinirli gecirdim. Suan 17 aylik kizim war bir dakika durmuyor doğdugu gunden beri ne uyku war ne duzen cok sinirli ve huysuz bir bebek.. yani bebek daha anne karnında emin ol herseyi hissediyor ve huzurlu bi hamilelik gecirirsen huzurlu sinirli bi hamilelik gecirirsen sinirli oluyor.. simdiki aklim olsa neler yapardim kocama hamileyken diyorum. Sakin takma kocani falan bebegini dusun sakin olmaya calis.Kızlar 1,5 yıllık evliyim. şu an hamileyim karnım burnumda. Evlendiğimiz günden beri ( hatta öncesinde de) sürekli kavga ediyoruz. Hamileyken bile boşanmaya kalktık kavga ettik abimler engel oldu. Anlattığımızda da bize kızdılar bunlar çok küçük şeyler saçmalamayın diye. Küçük şeyler birikip dağ oluyo beni hayattan ve eşimden soğutuyor. dün yine kavga ettik, ben sinir krizi geçirdim. Normalde böyle davranmam ama hormonların etkisi mi bilmiyorum delirmiş gibiydim eşime saldırdım kendimi parçaladım basbas bağırdım komşular falan umrumda değildi. bunu 2. kez yaşıyorum ( her zaman böyle değilim tabiki) sabrım taşıyor galiba. Normalde eşim çok bağırır. Neyse gözüm döndü çok ağladım.
Olay şu eşim herşeyi benden bekliyor hiçbir şeye elini sürmüyor. Akşama kadar bende çalışıyorum o da çalışıyor yorgunum deyip yatıyor sürekli tv izliyor ( maça çağırdılar mı akşam 10 da gidiyor yorgun olmuyor ama). İşten gelip hiç dinlenmeden mutfağa giriyorum, yemek yapıyorum o kadar süre geçiyorum mutfakta, yoruluyorum yemeğe oturuyoruz 10 dk bile sürmüyo yiyip kalkıp tv ye gidiyor benim bitirmemi beklemiyo bile tek başıma yemek yiyorum hep. Ağrılarım var zor bir hamilelik geçiriyorum dün bulaşığı bile yıkayamadım gelmiş çay istedi yapamam kendin yap, isterken utanmıyor musun dedim, bu senin görevin sen ne biçim kadınsın bi dünya laf etti. Bu anlattığım sadece biri. İnsanlar eşlerini el üstünde tutar benim ki hamileyken bile herşeyi benden bekliyor. Daha neler neler yazasım var da uzun diye okunmaz diye yazmıyorum.
Çok mutsuzum kızlar en çok üzüldüğüm nokta da hamileliğim hep ağlayarak mutsuz stresli sinirli geçiyor çocuğum bundan illa ki etkileniyordur.
İlişkimiz yedi yıllık bir ilişki hep böyle kavgalı, defalarca ayrıldım sevgiliyken ama bırakmadı beni bende cinsellik nedeniyle yapamadım zaten tuhaf bi sey mantıklı değil belki ama bilmiyorum ayrılamadım işte ne zaman ayrılsak deli gibi sevdiğimi düşündüm içim acıdı ne zaman birlikte olsak yine kavga ettik. İlişkimiz hep uçlarda iyiyken çok iyiyiz, kötüyken çok kötü. Ben ona nasıl aşıktım şimdiyse nefret ediyorum. Bi öyleyiz bi böyle.Başından beri böyleyse neden hemen hamile kaldınız
Çocuktan önce biraz daha tanımaya çalışsaydın keşke
Şimdide ayrılmayı düşünüyorsun
Yapamam üstüme yürür valla. Temizlikçi işini uzlaşma sağladığımızda 2 haftada bir kabul ettirmiiştim 2 defa aldık kadını sonra para vermek zoruna gitti cimrilik de var. kalsın ben yaparım dedi. Ama tabi ki hiç yapmadı.Siz dünyaya onun köleliğini yapmak için mi geldiniz. Bir de iki kat maaş alıyorum ama kartım onda diyorsun. Aferin. Hemen şu dakika bankayı ara kartını iptal ettir kendi parana sahip çık. Haftada bir temizlikçi çağır. Bir süre dışarıda ye. Onun çamaşırlarını yıkama. Bakalım ne yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?