Ben mi abartıyorum

Annelerimiz babalarımızdan hiç destek görmeden bu güne kadar gelmişler,erkeklerin hepsi olmasa da çoğu böyle maalesef,bence eşinizden çok şey bekleyip kendinizi üzmeyin yapabildiğinizi yapın yapamadığınız kalsın.

Benim eşimde elini sürmez ev işlerine bi iki kere yardım etti ama bin ton laf işittim yerine.
olay yetiştirende bitiyo elini şimdi ye kadar hiç bişeye sürmemiş öyle alışmış.
Şimdi böyle bi adamı değiştirebilirmisin? Hayırr.
O yuzden pes ettim bende kendim yapıyorum. Yapmadığımda ertesi gün yapıyorum.
Zor da olsa olduğu gibi kabul etmek lazım.

En büyük korkum da bu zaten çok yoğun çalışıyorum çocuğum sakin huzurlu olsun istiyorum. Şimdi bile baş edemiyorum bi de bebek olduğunda kafayı yerim herhalde. Kendi kendime diyorum ki takma, tamam görme sakin ol olmuyor yapamıyorum. Yapı olarak takmamayı beceremiyorum

yapma istediği kadar konuşsun..
sen ne biçim kadınsın ne demek ya kadının görevi çay demlemek miymiş uslubu hiç hoş değil..

bence bi sakince konuş eşinle baktın olmuyor bırak ev çöp ev olsun temizleme yemekte yapma görsün bakalım yorgunluk nasıl oluyor.. hamilesin birde kıyamam

çocuk olduktan sonra extra extra yük binecek üstünüze.eşinizin mantığı o kadar ters ki ne demek senin görevin.o zaman çalışmak da snein görevin diyip işi bırakın siz de..bırakmayın da en azından öyle diyip korkutun..
maaş kartınızı alın en kısa zamanda,ev geçindirmek senin görevin olduğu için ben sadece kendime çalıaşcağım artık diyin bakalım ne oluyor.

E o zaman çilem deyip çekeceksin. Bir de seviştik diye evlenmek neden onu anlamıyorum. Genç insansın canın istemiş bir şeyler yaşamışsın. Sonra ne diye bu kadar anlaşamadığın adamla evlendin?

Ya böyle gider deyip devam edeceksin ya da boşanacaksın.

Bu arada 1 yaşında kızım var. Hamileyken sabah eşim işe bıraktı akşam aldı. Her akşam 1 saate yakın uyudum memur olup yorulmadığım halde. Doğru düzgün temizlik yemek yapmadım. Huzurlu bir hamilelik geçirdim. Maşallah diyim aynen kızıma yansıdı. İyi düşün kararını ver. O huzursuz evde bir çocuğun büyümesi ne kadar sağlıklı.

Benim eşim evi 1 defa ancak süpürmüştür evlendiğimizden beri, yapmıyorsun dediğimde sürekli bi kere yaptığı şeyi önüme getirir haksızlık ediyorsun diye, gebeliğin başında çok kötüydüm annemler gelmişti babam 2 defa evimi süpürdü. Yapılacak tamir işlerimi halletti sağolsun. Evde de pazar kahvaltılarını babam hazırlar. Evi süpürür annem siler. Tamir işleri asla beklemez. Eşimle sevgiliyken hep hayallerimizde beraber yapardık herşeyi. O süpürürdü ben silerdim falan mutfakta hep beraber olurduk o salata yapardı. Yalanmış hepsi.

Hem iki katı maaş al hem kartını elinden alsın oldu canım başka

Şu anda yapacağın tek şey ailenin yanına gitmek başka çaren yok gibi
Bankayı arayıp kartı geri almak
Kalsın tek başına
Anlasın yaptığı eşekligi

Reactions: anu
Kaç defa dedim kaç defa, bırak aşkım ben sana bakarım diyo çok emek verdim bu konuma gelmek için ya bırakamayacağımı seziyo ya da gerçekten umursamıyo, bırak gitsin diyo. Bıraksam onun maaşıyla kirada geçinmemiz çok zor.

Evin işlerini yapmak bir kadının görevi değildir.
Gönül rızası ile, kendi isterse yapar.
Onun dışında eşiniz de siz kadar ev içinde her şeyden sorumlu.
Bir de hamilesiniz, bir zahmet totosunu kaldırıp yardım edecek.
Abarttığınızı düşünmüyorum, eşiniz gerçekten çok anlayışsız bir padişah torunu!
Bugüne kadar yaptıklarınız hata bence, bundan sonra çekin elinizi.
Bakalım aç kalınca kendi neler yapabilecek?

Aileme hiç bir şey sezdirmiyorum. Annem perişan olur çok kafaya takıyo herşeyi hemen hasta oluveriyor. Zaten başta onları karşıma aldım, istemediler çok zor ikna ettim, şimdi de mutsuzum demek zoruma gidiyor.Bu hafta iznim var çok istiyorum aslında gitmeyi ama yol 5 saat karnım burnumda eşim izin vermiyor. İzin mi istedin diceksiniz hayır istemedim tabi ki gidecem dedim, direk kavga ettik.İkna da edemedim.

tamam işte ,kartınızı alın,sen evin erkeğisin herkesin görevleri var gerçekten de ,ben evle ilgileneceğim,sen de evi geçindireceksin diyin.çalışmam kendi zevkim için,evi ihmal etmem merak etme diyin.
ciddi olun onu artık haklı gördüğünüzü söyleyin.
kartı alınca da gidip her hafta gelecek bir temizlikçi bulun,güvenilir biri olsun,siz işteyken gelip yapsın temizlik.eve gelince herşeyiniz de hazır olur.bebeğiniz doğunca da yardımcı olur size,yemek temizlik falan yapar..
akıllı kadın candır..
hiç de sıkmayın canınızı kimseye verecek hesabınız yok,beyefendi geçindirsin evi bakalım..2 halde de işinize gelir.ya yumuşar size evde yardım eder,maaşınızdan katkı yaparsınız siz de,diğer türlü de kendi maaşınızı kendiniz harcar,evi güzel tutarsınız:)

Bir yandan sürekli kavgalar, bir yandan cinsellik, nasıl oluyor? Ben çok rastladım burda bu tür konulara, hiç anlayamıyorum da, sabahtan akşama kadar har har har har, gece olunca da cinsellik es geçilmiyor ama.

Abartmıyorum değil mi? Peki nasıl davranmalıyım. Bi şey yokmuş gibi yapamıyorum suratım düşüyor elimde değil. İstiyorum ki ben demeden o düşünsün o yapsın, o incelikte olsun çay istemesi bile kalbimi kırıyor düşünemiyor mu biliyor belimin ağrıdığını diye. 2 hafta önce belim ağrıdığı halde kalktım çay yaptım bi sürü laf etti çayın suyunu çok koymuşum diye 10 bardaklık su varmış içinde 1 kişi için. Bende o günden beri çay yapmıyorum.

Bir yandan sürekli kavgalar, bir yandan cinsellik, nasıl oluyor? Ben çok rastladım burda bu tür konulara, hiç anlayamıyorum da, sabahtan akşama kadar har har har har, gece olunca da cinsellik es geçilmiyor ama.
Biz uzaktan ilişki yaşadık, öğrenciydik 6 ayda ancak görüşebildik bir araya gelince özlemiş oluyorsun kavga falan olmuyor olsa da 6 ay görmemişsin uzun sürmüyor ve hayatımdaki ilk erkek bende onun için öyleyim bir de günah olunca nefse daha tatlı geliyor tabi. Şu an evliyiz ama hiç o zamanki gibi öpmedik belki de birbirimizi. hatta cinsellik de yok diyebilirim gebelikten dolayı. Gebelikten önce de işte iyi olduğumuz zamanlarda, yorgun değilsek, binde bir.

Söyledikleriniz o kadar mantıklı ki, bir arkadaşım yapıyor bunu. Kendini hiç yormuyor herşeyi parayla hallediyor ütüyü bile eşi de bilmiyor ayrıca, eşi yardım etmiyor kadın tutmaya da karşı ama paraya karışmıyor. Benimki nerden baksanız ofsayt. Bunu da konuştum bi yerlerden bana açık kapı bırak çok daralıyorum dedim tamam diyo kabul ediyor bi kaç defa yapıyor sonra zoruna gidip yan çiziyor. Kartı almak için her yolu denedim ne kavgalar çıkardım ama nafile olmuyor.

aynı durumları bende yasıyorum evlilik zor bir yük su an o konu ile ilgili güzel bir kitap okuyorum tavisye edebilirim.Beş sevgi dili-GARYNCHAPMAN bu kitabı aile danışmanı tavsiye etti

ben bunu hiç anlamıyorum.nasıl verirsiniz kartı adamın eline?siz hamile halinizle çalışın ,bir de üstüne evin tüm yükünü alın,herif kendi paranızla tuatacağınız temizlikçiye bile karışsın!!!!!!! bu kadar pasif olmayın lütfen ama yaaa...
ne demek ne kavgalar ettim kartı alamadım.madem inada binecek iş,gidip eşinizdeki kart hesabnı kapattırın,yeni kart çıakrtın.çok basit bir işlem..
siz köle misiniz o evin hanımı mı? yapmayın ltfen..adam görünü devirmekten başka iş yapıyor mu? aşk sevgi tatlı söz vs..sanmam ki yapsın..
çalış para kazan,evin 4x4 lük olsun,bir de bebek yap..onun sorumluluğunun tamamen sizde olacağı malumunuz..
bebekten sonra daha zor olacak arkadaşım.uyumayacaksın,yemek yapamayacaksın,yorgun olacaksın,bir de hizmet bekleyecek bu odun..
şimdiden çözüm bulun diyeceğim ama odun yontması daha kolay sizin kocayı adam etmekten.vicdan yok çünkü..

Ben cok fedakar bi anneymisim yaa bu asla ovunme degil bende hamileyken kotu anlarim oldu sirf bebegim uzulmesin o mutlu olsun diye kavgalardan kactim mutlu olmaya calistim tamam sustum dedim uzatmadim simdi yedi aylik kizim surekli guluyor sakin huzurlu aglamalari yok hakkim yokki ona o stresi uzuntuyu yasatmaya hakkina da girerim bi arkadasimda hamimileyken cok sinir stres olmus cocuguda cook sinirli yikiyor ortaligi mutlu huzurlu anne mutlu bebek cocuk demek lutfen bidaha daha sakin huzurlu olun bebeginiz oldugundada boyle davranirsaniz yazik olur her bebek gulmeyi huzuru hakediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…