• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartiyorum ?

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.204
5.102
723
Derdim hemen hemen her hafta gelen yatili misafirler :KK43: 9yildan sonra hamile kaldim,belki azalir dedim,yok daha da artti.:KK43: Ailemle uzagiz,daha buyuk bir yerdeyim ben ve bulundugum yerde universite hastenesi var,baslari agrisa tabiri caizse toplanip cumbur cemaat buraya geliyorlar..
Calisiyorum is çıkışı gelip yemek yapmak saatlerce hizmet etmek buyuk sıkıntı o da bir tarafa memnun etmek cok zor..mesela en son 10gun annem ben de kaldi,yine hastane mevzusu icin..
neyse gelen giden bir suru misafire yemek cay pasta meyve.. servisleri yaptim,son gun annem kendine tavuk izgara istetti,niye bize soylemedin biz alirdik deyince,siz bana sordunuz mu canin ne istiyor diye çıkıştı :KK43: yani en iyisini yapsak da goren bi ailem yok ama yine de dişleri agrisa buraya cikip gelirler :KK43: evet annem babam ablam kardeslerim bas goz ustune ama bu halimle gunlerce agirlamak ustune laf isitmek cok uzuyor :KK43:
Abartiyor muyum hakli miyim bilmiyorum ama canim cok sıkkın biraz teselliye ihtiyacim var :KK43:
(Bebegim icin hazirlik yapamiyoruz en cokta bu üzüyor,annem burdayken biberon emzik tarzi ufak tefek seylere netten bakiyorduk,amaan yeryuzunde ilk anne senmissin gibi davranma,gelisiguzel yaşa deyip azarladi beni..simdi odasini yapsam neler derler dusunemiyorum,gelmeyecekleri bi donemi beklemekten dogumum gelecek)
not:haftasonu annemler gitti yarin gelinle kardesim geliyor :( yani maratona devam..

Onlar size hizmet etsin bi zahmet. Telefonda konuşurken hastayım,ağrım var,sancım var hiçbişey yapamıyorum evde gibi cümleler kurun. Geldiklerinde hizmet beklemezler en azından..
Bikac defa istemsiz kalkip otururken inledim,uyusmustum.Annem yine lafi soktu "daha ağri gormemissin,cok nazlisin abartiyorsun" dedi :KK43: yani soylediklerini desem de umursayacaklarini sanmam.ki bebegim tedavi ile oldu cok yorulmamam gerektigini kendileri de biliyor.

21. hafta daha erken yavas yavas halledersiniz caninizi skmayin.Niye boyle davraniyorlar anlam veremedim.Fazla fedakarlik yapmayin bence kiymet bilmiyorlar.
Gelmek istediklerinde musait degilim deseniz ?

Hamilesiniz, Allah saglikli bi'sekilde kavuştursun insallah. Agrim var, doktor soyle dinlen boyle bilmem ne dedi diye uydurun ve ayaklarinizi uzatin. Esiniz bu duruma bi'sey demiyor mu? Siz kendi ailenizken rahatsiz olmussunuz Allah bilir o nasil sıkılmistir.

ordan taşinma imkaniniz yok mu?kesinlikle haklisinuz.dünyadaki tek hastane o hastane olmasa gerek.insanlar bayiliyor kendine hizmet ettirmeye.ne ala valla.bide kendi aileniz bir zahmet bir isin ucundan tutuversinler.yemegini
yapsinlar en azindan.hic hos degil bence.ben boyle dusuncesiz ailelere cok kiziyorum.insan herseyden once evladinin huzurunu rahatini dusunur..dusünmeli..üzüldum sizin adiniza.Allah kolaylik versin

21. hafta daha erken yavas yavas halledersiniz caninizi skmayin.Niye boyle davraniyorlar anlam veremedim.Fazla fedakarlik yapmayin bence kiymet bilmiyorlar.
Gelmek istediklerinde musait degilim deseniz ?
birara denedim,bayramdi,gercekten de kaynanamda gecirecektik,babam gitme evde kal biz gelicez dedi.Nasil yani gidip bayramlasmayayim mi dedim,git geri gel evine dedi :( biz de ne yapalim tmm dedik.

ordan taşinma imkaniniz yok mu?kesinlikle haklisinuz.dünyadaki tek hastane o hastane olmasa gerek.insanlar bayiliyor kendine hizmet ettirmeye.ne ala valla.bide kendi aileniz bir zahmet bir isin ucundan tutuversinler.yemegini
yapsinlar en azindan.hic hos degil bence.ben boyle dusuncesiz ailelere cok kiziyorum.insan herseyden once evladinin huzurunu rahatini dusunur..dusünmeli..üzüldum sizin adiniza.Allah kolaylik versin
ahh ahh dua edin de atanayim gideyim,ogretmenim,iyi bir puanim var ancak ne yazik ki ohal yuzunden bir turlu atamalarimiz olmadi bu yil..su an tek caremiz bu yoksa asla vazgecmezler bu huylarindan :(

Bukadar zor elde ettiğin bebeğine yazık. Naz değil anne ağrım var de ve yat. Yapsanda yaranamıyormuşsun zaten,yapma boşver konuşsunlar.
Eşinle özelin yok mu ? Ben istemezdim bukadar misafir.
garibim benim ailem diye sesini etmiyor :( hani konussa ben yanlis anlayacakmisim gibi.bazen gaza getiriyorum yine de gık demiyor ailemle ilgili.

birara denedim,bayramdi,gercekten de kaynanamda gecirecektik,babam gitme evde kal biz gelicez dedi.Nasil yani gidip bayramlasmayayim mi dedim,git geri gel evine dedi :KK43: biz de ne yapalim tmm dedik.
Bu durumda ben olsam esime topu atardim.Esiniz ne diyor?Anne babaniz gelsinler tabi ki de tavirlari hos degil.Kullanmak gibi.
Bebeginiz dogdugunda yardima gelir mi?

Esiniz bir sey demiyormus yeni okudum.Insallah atanirsiniz.

Anneniz de ne motive ediciymiş (!)

gelen gelsin, dolap dolu olsun, geline yemeği tarif edersiniz canım önce şunu koy sonra bunu diye

o yapsın işi kardeşine de süpürge yaptır, ablacım belim ağrıyor bir süpürsen diye

siz söylemeyince kimse yapmıyor, ben gördüm yaşadım

eve ameliyat sonrası yardımcı olsun diye arkadaşımı çağırdım, durumu şartları biliyordu

ilk günden totosnu devirip yattı, yemek yaptım, bulaşık-çamaşır yıkadım, yatak hazırladım, kahve yaptım, kahvaltı yaptım

ohh bana da iyi oldu, değişiklik oldu bir kaç gün dedi :///

Bu durumda ben olsam esime topu atardim.Esiniz ne diyor?Anne babaniz gelsinler tabi ki de tavirlari hos degil.Kullanmak gibi.
Bebeginiz dogdugunda yardima gelir mi?

Esiniz bir sey demiyormus yeni okudum.Insallah atanirsiniz.
Esim bisey demiyor cunku babam sıkıntılı biri,en ufak surat dusurmemiz de bile kin besleyecek potansiyelde.:( Yardima gelmeleri gerektigini soyledim anneme,annem en fazla 10gun gelebilirim dedi.o kadar da kalacagina inanmiyorum.

Daha küçük ya da daha uzak bir şehre Atanınca kurtulursunuz ancak. İnsan kendi ailesine laf anlatamıyor bazen ne yazık ki çok fazla da üzülmeyin geçici bir dönem öyle düşünün. Uzaklaşmaya bakın siz bir an once:KK55:

Hamilesi yardımcı olmaları gerekirken yaptıkları hiç hoş değil. Doğumunda annenmi kalıcak yanında.
sanmam..buyuk ihtimalle gorumcem gelir.Hamileyim evet ama asla bugune kadar bi faydalari dokunmadi,hatta anneme burda okuyan kizkardesim arada gelip isim de yardimci olsun dedigim de kufretmisim gibi "işin için dersinden olmasin"dan girdi,"iş yapmiyor diye surat asıyor evinden gondertiyorsun"dan cikti :(

Daha küçük ya da daha uzak bir şehre Atanınca kurtulursunuz ancak. İnsan kendi ailesine laf anlatamıyor bazen ne yazık ki çok fazla da üzülmeyin geçici bir dönem öyle düşünün. Uzaklaşmaya bakın siz bir an once:KK55:
ahh ahh ne cok istiyorum bi bilseniz..elbette Allah hayirlisini nasip etsin ama gercekten bunaldim.

Esim bisey demiyor cunku babam sıkıntılı biri,en ufak surat dusurmemiz de bile kin besleyecek potansiyelde.:KK43: Yardima gelmeleri gerektigini soyledim anneme,annem en fazla 10gun gelebilirim dedi.o kadar da kalacagina inanmiyorum.[/QUO
Baska sehire tasinmaktan baska careniz yok gibi.Allah yardimciniz olsun.Anneniz gelmese de esninizle ustesinden gelirsiniz kafaniza takmayin.

Bana garip geldi çünkü annem bize geldiğinde hizmet beklemez aksine evi temizler yemek yapar vs yerinde durmaz yani ve başka şehirde olsalar bu kadar sık bizde gece kalmazlar otelde fln kalırlar hele hamileyken bir bardak su istemez benden

Abartmıyorsun ve serzenişte bulunmakta haklısın :/

Back
X