Ben mi abartmışım yani?...Eşime çok kızgınım

• Konu Sahibi Konu Sahibi mor_okyanusum_ben
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mesajlara bak bide özür dileyeyim bari:a015:senağlamasenağlama

Hayatım ,sen şu an çok hassas bir dönemindesin , o yüzden bu tür bir şakayı kaldıramamışsın anladığım kadarıyla....
Şahsen ben eşinin bunu ciddi olarak söylediğini düşünmüyorum.... Neden böyle düşünmediğimi söyleyim.

1- Eşim daha önce şimdiye kadar hiç kırıcı bir kelime bile konuşmadı. Hatta bana çok iyi davranırdı diyorsun... Bu demek oluyor ki, eşin aslında seni çok seviyor ve hiç bi sebeple kırılmanı istemiyor. Eğer zaten içinde sana karşı bir kötü düşüncesi olsaydı şimdiye kadar çoktan belli etmiş olması gerekirdi. Çünkü erkekler yapı gereği bunu asla içlerinde saklayamazlar...

2- O beni hiç incitmedi. Ama son bir aydır çok gerginim, kavga çıkarıyorum. Özellikle ona karşı patlamalarım oluyor diyorsun....
Bu durumda onun da psikolojisinin bozulmuş olması normal... Çünkü en ufak bir tartışmada bile eşler karşılıklı yara alırlar. Bu hiç bir zaman tek taraflı olmaz...

Canım sana biraz düşünmeni tavsiye ederim.. Eşinin, sen hamilesin diye bir aydır tüm huzursuzluklarına, patlamalarına alttan alması bile güzel bir şeydir. Kaldı ki o da artık dayanamaz hale gelmiş olabilir... Senin tavrına karşı o da senin içini acıtmak istemiş olabilir...
Bazen eşlerimizin yaptıklarını hoş görüyor gibi olsak ta hangimiz dört dörtlük bir eşe sahibiz.. içimizde ister istemez birikimler kalıyor ve bir zaman sonra (insan psikolojisi gereği) bunu saçma bir şekildede olsa dışarı atabiliyoruz... Eşin de bu huzursuzlukları bir şekilde dışarı atmak istemiş olabilir...

3- Ayrıca eşin sana defalarca bunun bir şaka olduğunu, gerçekten ciddiye aldığına inanamadığını söylemiş mesajında... Demekki bu, onun için gerçekten bir şakaydı..
Eğer gerçekten öyle düşünseydi neden şaka olduğunu tekrar tekrar belirtsin değil mi...

Hem anladığım kadarıyla senin hasssas bir dönem geçirdiğinin farkında... Normalde eşini üzmeyen bir insan hele böyle bir dönemde asla bu sözü ciddi olarak söylemez...

Ben şahsım adına, eşinin yaptığı bir şaka olarak görüyorum olayı...
Şu an ben senin yerinde olsam, eşime oturur çok hassas bir dönemde olduğumu bir daha böyle şakalar yapmaması gerektiğini, bunun psikolojik olarak beni üzdüğünü söylerdim...

Bir zaman sonra her şey yoluna girecektir merak etme...

ayy bence abartmışsın ;hassasın bu ara bide moralin bozuktu ondan takmışsın bu kadar..büyütme bence erkekler böyleler ne yapalım..

arkadaşım kusura bakma erkekler böyle diye birşey yok eğer erkekler böyleyse biz kadınlarda böyleyiz biz onları kabul etmesine ederizde onlara gelince bin dereden su getirirler hatta erkekler böyle diye bize her şeyi söylebilir anlamına gelmez böyle bir durumu kabul edersen bir süre sonra hastalıklı diye çağırmaya başlar

bu erkeklerin huyları yüzünden bir gün yarı feminist olucam herhalde hoş erkek cinsinide severim ama kaydirigubbakcemile3

Bence hamileligininde verdigi hassasiyetle boyle aliniyor ve davraniyorsun ...
cogu erkek akinti nedir ?
bayanlarin hamilelikte gecirdigi hormonal degisikligi anlayamaz ;cok gormemek gerekir ...
mor okyanus aksama guzel bir sofra kur esinle konus neden alindigini anlat bence ...
Kirginliklar fazla surmemeli evlilikte ;surdukce daha cok sogur insan yerimseniben

ben evli degilim ama bu dedigi sey seni kirar ama o senin esin ve dedigi gibi sana takilmis cok hassas bi dönemdesin yüzden uzatma...birde merak ettim hamilelikte akinti gelmez mi??

evet bu söylediklerinde haklısın ama kafam karma karışık,

şuan bile gönlümü almaya çalışmıyor ,üzüldüğümün artık farkında bunu ciddiye aldığımında farkında en azından buna kırıldığım için beni ikna etmeye çalışmalı

bunu ben ona şaka yapmış olsaydım ve daha sonra buna alındığını anlasaydım durumu açıklık getirmek için elimden geleni yapardım,gönlünü almaya çalışırdım güzel bir kaç söz söylerdim kalbi düzelsin hakkımda yanlış düşünmesin derdim

oysa o ne yaptı bide şakasını anlayamadım diye bana kızıyor ,tepki koyuyor

benimçoçuğumu taşıyan o olsaydı ben ona elimden geleni yapardım ,o benimi çekecek ben onumu

ne ben ,ne hissettiklerim umrunda değil

hamileliğin hassaslığı olmalı canım takmamalısın :1hug:
Allah sağlıklıca bebeğini kucağına almayı nasip etsin a.s.

evet kızlar bende artık şaka olduğuna inanıyorum çünkü eşimi az çok tanıyorum gerçekten bunu söyleyebilecek biri değil,3yıldır evliyiz 3sene flört ettik beni hep el üstünde tutmuştur ,hep ilgilidir,daha 1kez hastaneye kontrollere başka biriyle gitmedim hep yanımdaydı ve akıntının hasta etmeyeceğinide bilecek biri çünkü akıntılarım daha öncede olmuştu hamile kalmadan öncede olmuştu ama hiçbirzaman benden uzak durmak istediğini yada hastalık kapmaktan korktuğu söylemedi hissettirmedide işte onu böyle tanıdığım için o lafı duyunca dünyam yıkıldı o yüzden boğazım düğüm düğüm oldu

ama ben kaldıramıyorum şaka felan nasıl bir dönemde olduğumun farkında sürekli moralim bozuk mutsuzum,annesiyle birlikte aynı evde yaşıyorum bu konudada sıkıntılarım var bunlarıda biliyor ,
dün sinemayada gittik hiç yüzünü güldüremiyorum sürekli bana kızıyorsun yoruldum artık diyor ama o yorulduysa ben bittim artık

Son düzenleyen: Moderatör:
mor okyanusum haklısın kırıcı bir laf surat asmakta da haklısın sonuna kadar ama bu konunun aranızda fazla uzayıpta başka yerlere gitmesi saçma olur olayı içinde büyütme diğer arkadaşlarında dediği gibi otur konuş gerekirse sende ona aynısını söyle ama sakın konunun başka yerlere uzamasına izin verme

zepp cim akşam güzel bir sofra kurup onunla bunu konuşmak istemiyorum
çünkü artık biliyor söyledim mesaj attım ne kadar kırıldığımın farkında o benim gönlümü alsın bence

cudi ben söyleyeceğimi söyledim artık konuşacak ne varki sadece bekleme zamanı sanırım

en başta beraber olmadan önce sağlık raporunu alırım uygun mu deseydin kızdım eşine sen haklısın otur o lafın seni ne çok incittiğini söyle içinde kalmasın sakince senle nasıkonuşacağını anlasın

tamam da bebeğim olay sadece söylediği lafta kalsın klişe bir laf olcak ama hamilelik gerçekten insana düşündürmediğini düşündürüyor bende 3 aylık bir hamilelik dönemi yaşamıştım herşey gözüme gözüme batıyordu hatta her lafa alınır olmuştum o yüzden diyorum ki olayı sakın başka yerlere çekme tamam konuşmak istemiyorsan konuşma ama sakın büyütme çünkü o bile neye istinaden dediğini bile bilmiyor

seni üzmek istemem ama eğer söylediğinde sen gerçekten ciddiysen tek kelimeyle haykırmak istiyorum senin eşin densizin önde gideni bacim.. sallama sen onu gebeliğin tadını çıkart bebek doğduğundada onu sevmek isterse yaklaştırma yanına hastalık kaparsın de o anlar o zaman:)))))))

Ay abartmışsın diyen arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum. Sizce neler ciddiye alınmalı? Buraya girdiğimden beri kendimi sorgulamaya başladım

evet cudi tamam anladım olayı başka yere çekmicem ,
konuşma olayına gelince illaki konuşulacak çünkü oda biliyor artık bu sorunu ama konuyu açan ben olmayacağım
çünkü ben kırıldığımı söyledim ona artık tekrarlamak saçma olur o açıcak konuyu zaten

densiz tabiki şakamı yani bu şimdi
tamam şakada
şaka dediğin komik olur bu komikmi

bide şakadan anlamadım diye tepki gösteriyor napsam ben bu adama bilmiyorum

laf soksam çok anlayacak sanki aşkım şakaydı ya diyip geçecek,
onun canını yakmak istiyorum ama nasıl yapıcamıda bilmiyorum

tabi ki açacak konuyu gerekirse de ağır konuşacaksın zaten bu konununun kapanmasına izin verme söylediğine pişman et ama konuya başka bir sıkıntın varsa karıştırma dediğim gibi hamilelikte aklına gelmeyen geliyor o yüzden sen daha akıllı davran ne kendini nede doğacak bebeğimizi fazla üzme

evet cudi anladım demek istediğini,haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…