kızlar ben 4aylık hamileyim 2-3gündür akıntım var biraz,
dün eşimde izinliydi sabah birlikte olduk sonra akşam üstü markete gittik ve ben orda akıntım varya neden acaba dedim
kaç gündür dedi 2-3gündür dedim
bana ne dese beğenirsiniz; ee bana neden söylemedin,bu sabah benimle birlikte oldun ya hastalık felan kaparsam nolcak ozaman sorarım ben sana dedisenağlamasenağlama
bunları söylerken normal ses tonu ve yüz ifadesi vardı ama önemli olan kızmış olması değil elbetteki söylediği laflar zaten başka bişeyden dolayı oralim bozuk yüzüm asıktı bide bunu diyince iyice kötü oldum ağlamamak için kendimi zor tuttum,senağlamasenağlama
ama ağzımı açıp tek tek kelime söylemedim yorum yapmadım ama buna kızdığımı anlamadı sanırım ,akşamda hala bana kızıyor bu aralar bana ters davranıyorsun şu suratını bu hale sokmayı nasıl beceriyorsun ağzından tek kelime çıkmıyor felan felan
Hadi o ilk talihsiz lafinda sustun....isaretledigim cümleleri sana söyledigi vakit bari verseydinya agzinin payini arkadasim...
Su suratini bu hale sokmayi nasil beceriyorsun dedigi vakit.....karsindaki insan bu kadar öküz olursa sende suratini bu hale getirirsin kocacim..diye cevap verseydin..
Hakk ederdi kanimca...
deyin ki;
bundan sonra bana sakın yanaşma.. ben hastalık kaparsam senden kaparım, sen kimden kaptın onun cevabını da veremezsin, sonucuna da katlanamazsın .. lafını ölçüp tartıp konuşamayacaksan hiç konuşmayalım artık.. ben senin çocuğunu taşırken bana daha naif, nazik yaklaşacağına eşek şakaları yapıyosun tebrik ediyorum seni..
bakalım ne dicek..
laf soksam çok anlayacak sanki aşkım şakaydı ya diyip geçecek,
onun canını yakmak istiyorum ama nasıl yapıcamıda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?