Ben mi abartmışım yani?...Eşime çok kızgınım

• Konu Sahibi Konu Sahibi mor_okyanusum_ben
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5 ay sonrasında da seni bir derdim var forumunda değilde bebişim forumunda görürüz allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar

inşallah cudi inşallah umuyorum öyle olur

ne demek umuyorum allahın izniyle o günleride görücen kimler doğurdu kimler senmi doğuramıycan

Hadi o ilk talihsiz lafinda sustun....isaretledigim cümleleri sana söyledigi vakit bari verseydinya agzinin payini arkadasim...

Su suratini bu hale sokmayi nasil beceriyorsun dedigi vakit.....karsindaki insan bu kadar öküz olursa sende suratini bu hale getirirsin kocacim..diye cevap verseydin..
Hakk ederdi kanimca...

ee yuh yanii bide su üstüne çıkmaya çalışıp kıvırıyo şaka yaptığını söylüyoo:mymeka: aynı şekilde sen ona söylesen bu lafı neder ne tepki verirdi acaba?? birde trip yapıyor msajlarda yaaa yok yok vallahi arkdaşında dediği gibi densizin biri senin eşin.. yani ölçmeden tartmadan konuşanlardann.. bunun şakasımı olurmuşşş yani başka şakamıı kalmamış?? sen bundan sonra ilişkiye girmek istediğinde yada yanaşmaya kalktığındaa aman dur yarın sağlık ocağına gidip rapor alimm ne malümm hastalık kaparsın mirop falan bulaşşr de bak işte ozaman yaptığı EŞŞEKLİĞİ anlicaktır zevk mevk kalkmicaktır... sakında taviz vermee bence abartmamışsın canm yaa bu konuda abarttım sizce deme bilee bunu eşin sormalı kendisine...
kötükedihüsoÇok üzgünüm çoook

Aslında ortalıkta hastalık bile yok bence, gebeliğe bağlı fizyolojik bir akıntı olabilir.
Hastalık varsa da candida, trichomonas vs. gibi erkekte sorun yaratmayacak bir enfeksiyondur. Her ne olursa olsun ilk kontrolünde doktoruna söyle de herhangi bir sorun oluşturmasın (Senin ve bebeğin açısından diyorum, eşini kaale aldığımı söyleyemem)

Ağzının payını verme konusunda Gülsüm Sultana katılıyorum.
"Cinsel ilişkişyle bulaşan bir hastalıksa senden kapmışımdır, sen kimden kaptın acaba diye sorsaydın"

Çok agresif oldu galiba?

Son düzenleme:
yani onu diyorum işte tamam şakada,

şaka bile olsa öyle şaka bi insanı kırmaya yetmezmi

yani şaka diye herşey yapılabilirmi herşey söylenebilirmi

yani söyledikleri şaka olunca haklımı oluyor şimdi onun için diyorum benmi abartıyorum acaba diye

ben ona sen öküzsün dicem ,yanıma yaklaşma dicem ,ben hastalıklıyım dicem ama bu cümleler zıtlaşıp herşeyin daha kötü olmasına sebep olur ,
ve onun yaptığı terbiyesizliğe karşı bende ona aynısı yapmış olurum ve ondan bi farkım haklı bi tarafım kalmaz.

onunla zıtlaşmaktansa kendimi haklı çıkaracak şekilde konuşmaya ihtiyacım var

öyle değilmi yoksa yanılıyormuyum

sen hamılesın ve en hassas donemındesın sana bole davranmıs olmasını kınıyorummm

sürlü kahve hiç agresif olmadı aslında aranıyorda ben onu söylesem oda bana saçmalama dicek nerelere çektin ben sadece takıldım dicek
ben başka bişey dicem o dicek kavga uzayacak ikimizde bir yere varamayacağız
sonuçta ben daha fzla üzülen taraf olucam

deyin ki;
bundan sonra bana sakın yanaşma.. ben hastalık kaparsam senden kaparım, sen kimden kaptın onun cevabını da veremezsin, sonucuna da katlanamazsın .. lafını ölçüp tartıp konuşamayacaksan hiç konuşmayalım artık.. ben senin çocuğunu taşırken bana daha naif, nazik yaklaşacağına eşek şakaları yapıyosun tebrik ediyorum seni..

bakalım ne dicek..

Bence deeeeee

Senin adamın akıntı bilgisi hastalıkla sınırlı galiba canım..
Ne kadar da iyi tanıyor kadınları maşşalah..
Ben olsam bende hastalık varsa senden bulaşmıştır heralde , korkmana gerek yok zaten hastaymışsın derdim. Sonra açıklardım kısa ve öz cümlerle ne demek istediğimi , zira kalın kafa algıda yetersiz olur.
İlkokul çocuğuna anlatır gibi anlatmak lazım , ara sıra eline bir kitap tutuşturup okumayı öğrenmeyi teşvik etmek lazım..

hamilesin böyle şeyleri düşünüp kendine dert etme.ilk önce kendi iltihap problemini çöz bence bebeğin gelişimi ile ilgili problem yaratabilir.ayrıca niye içine atıyosun söylediği lafa kızıyorsan pat diye sende ona nekar bencil oldunu söyle sende onu üz.hatasını anlasın haddini bilsin.içine atıp dert yapma o yapsın.

Hamileliğin getirdiği duygusallık yaşıyorsun canım, eşin seninle ilgiliyse büyütme derim. Hep kötüye gider. Sadece uygun bir dille, sevgi şefkat beklediğini, hamilelikte her kadın gibi hassaslaştığını anlat eşine. O anda çıkıvermiştir ağzından canım takma kafana. Eğer normalde bir sorun yoksa bunu büyütme ilerde güler geçersin. Hayat neler neler gösteriyor insana bu ne ki....

oo my godd.oldum yani...bundn hastalık bulasmcanı anlatın lütfen eşinize...ama baya cahil ve yazık ki baba olmak üzere bi adam..

laf soksam çok anlayacak sanki aşkım şakaydı ya diyip geçecek,
onun canını yakmak istiyorum ama nasıl yapıcamıda bilmiyorum

sizi anlıyorum..
çok kırıldınız.. ve öfkenizi çıkartmak istiyorsunuz..
çıkartamadıkça, birikiyor da birikiyor içiniz de..
ne kadar haklısınız..
ama lütfen , eşinizin canını acıtarak çıkartmayın öfkenizi..
bilseydi yapmazdı..
bildirin..yapmasın..yapmaz bir daha..
bir önceki yorumumu tekrar okuyun.. konuşun sevdiğinizle..
siz konuştukça,, bir bakıcaksınız, ferahlamışsınız..

canım bence bu kadar uzme kendını butun bunlar hamılelıkten kaynaklanıyor o kadar hassassız kı kım sana nedese yanlıs anlaya bılırsın,zaetn kendınde yazmısın son 1 aydır sınırlıyım dıye
ve bu kadar sınırlı olman bebek ıcın ıyı degıl
hadı rahatla bıraz emın ol esın senı krımak ıstememıstır ve bu lafa alınabılecegınıde dusunmemıstır

Ona sorulacak tek soru var sanırım : Aynı şekilde senin böyle bi durumun ve akıntın olsaydı da ben sana "ee bana neden söylemedin,bu sabah benimle birlikte oldun ya hastalık felan kaparsam nolcak ozaman sorarım ben sana " deseydim ne düşünürdün veya hissederdin? ? ?
Biraz empati kursun sadece. Bence hatta bunu normal bi şekilde sorun ve ---cevap verme ---sadece hisset yeter ,diyin...

kırıldıgın noktayı bence belırt yoksa surat astıgın ede huzursuzluk yasadıgınız ıcın esın sana kızacak ve sen haksız olacaksın...sakın bır dılle bu donem hassas oldugunu ve bu kelımenın senı kırdıgını söle canımmm...erkekler bıraz hoduk oldukları ıcın anlamazlar beynıne beynıne sokmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…