- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Benim 10 seneyi geçkin erkek arkadaşım var birinci sınıf halini biliyorum arada arar 1 saat konuşuruz başka şehirde okuyo çünkü sevgilisine hediye seçeriz, kavga ettilerse akıl ister vs. böyle düşününce pek kötü düşünülmemeli diye düşünüyorum ben.
Tamam kıskanıyoruz falan ama karakteri düzgünse çok takılma bence.
bende cook asiri yani acayip aasiri kiskancimdir.ve hani normal kiskanan hiri icin bile 45 dk fazla yaa.ne demek 45
hayir arasan sevgilini 45 dk konusulcak konuyu zor bulursun :O
Bende normal erkek arkadaşlarımla derdimi paylaşırım onların dertlerini dinlerim 1 saatten fazla konuştuğum arkadaşım bile olmuştur. Kıskanç bi yapıya sahibiz genel olarak ama tepkilerimiz biraz fazla oluyor
haklısın canım bende aynı böyle dedim içimdentabi ona belli etmedm o kadar ama resti çektm ama bilmiyorm vazgeçmz arkadaşlarından
haklısın canım çok fazla abarttım galiba ilişkinin başındayız daha bide böyle yapmaya hakkım yoktu sanırımsağol yorumun için canım
merhaba kızlar , ilişkinin başında aşırı kıskanç olduğumu söyledim ona, daha başındayız yani sevgililik olayımızın, ama o buna rağmen dün mesajlaşıyorken yarım saat cevap vermedi kimle konuştun diyince bi kız arkadaşı olduğunu söyledi bende yarım saattir bi kızla ne konusuosn telefonda dedim ,oda derdi varms anlattı yardım istedi bende yardımcı oldum dedi. bende ben yapamıcam dedim bu kız arkadaş olayı bana normal gelmiyor dedim bitirdim sizce kızlar benmi abarttım yoksa haklımıyım akıl verin yani bi kızla kırbeş dakika konuşması normal mi arkadaşı bile olsa
merhaba kızlar , ilişkinin başında aşırı kıskanç olduğumu söyledim ona, daha başındayız yani sevgililik olayımızın, ama o buna rağmen dün mesajlaşıyorken yarım saat cevap vermedi kimle konuştun diyince bi kız arkadaşı olduğunu söyledi bende yarım saattir bi kızla ne konusuosn telefonda dedim ,oda derdi varms anlattı yardım istedi bende yardımcı oldum dedi. bende ben yapamıcam dedim bu kız arkadaş olayı bana normal gelmiyor dedim bitirdim sizce kızlar benmi abarttım yoksa haklımıyım akıl verin yani bi kızla kırbeş dakika konuşması normal mi arkadaşı bile olsa
bide sevgiliniz bile olsa kendinizle yakin bi arkadasini tercih konusu yapmayin derim ben boyle bir durumda iki gunluk sevgilimi degil 40 yillik arkadasimi secerdim
Kişiye göre değişir ya. Ne biliyim benim eşimin bayan arkadaşı 0 yani o yüzden tuhaf gelirdi bana ama belki sevgilinin vardır konuşuyodur senin erkek arkadaşlarınla böyle bir muhabbetin yoksa anlamaman da doğal eşim de beni anlamıyo zaten puff sıkıldım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?