ben mi abarttım sizce yoksa tepkim normal mi?

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
merhaba kızlar , ilişkinin başında aşırı kıskanç olduğumu söyledim ona, daha başındayız yani sevgililik olayımızın, ama o buna rağmen dün mesajlaşıyorken yarım saat cevap vermedi kimle konuştun diyince bi kız arkadaşı olduğunu söyledi bende yarım saattir bi kızla ne konusuosn telefonda dedim ,oda derdi varms anlattı yardım istedi bende yardımcı oldum dedi. bende ben yapamıcam dedim bu kız arkadaş olayı bana normal gelmiyor dedim bitirdim sizce kızlar benmi abarttım yoksa haklımıyım akıl verin yani bi kızla kırbeş dakika konuşması normal mi arkadaşı bile olsa

Benim 10 seneyi geçkin erkek arkadaşım var birinci sınıf halini biliyorum arada arar 1 saat konuşuruz başka şehirde okuyo çünkü sevgilisine hediye seçeriz, kavga ettilerse akıl ister vs. böyle düşününce pek kötü düşünülmemeli diye düşünüyorum ben.

Tamam kıskanıyoruz falan ama karakteri düzgünse çok takılma bence.

bende cook asiri yani acayip aasiri kiskancimdir.ve hani normal kiskanan hiri icin bile 45 dk fazla yaa.ne demek 45

hayir arasan sevgilini 45 dk konusulcak konuyu zor bulursun :O

öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim, evet düzgün karakterli ama yinede istemiyorum ilerde daha çok bağlanınca hep kavga ederiz bu yüzden

bende cook asiri yani acayip aasiri kiskancimdir.ve hani normal kiskanan hiri icin bile 45 dk fazla yaa.ne demek 45

hayir arasan sevgilini 45 dk konusulcak konuyu zor bulursun :O

haklısın canım bende aynı böyle dedim içimden tabi ona belli etmedm o kadar ama resti çektm ama bilmiyorm vazgeçmz arkadaşlarından

Bende normal erkek arkadaşlarımla derdimi paylaşırım onların dertlerini dinlerim 1 saatten fazla konuştuğum arkadaşım bile olmuştur. Kıskanç bi yapıya sahibiz genel olarak ama tepkilerimiz biraz fazla oluyor

Bende normal erkek arkadaşlarımla derdimi paylaşırım onların dertlerini dinlerim 1 saatten fazla konuştuğum arkadaşım bile olmuştur. Kıskanç bi yapıya sahibiz genel olarak ama tepkilerimiz biraz fazla oluyor

haklısın canım çok fazla abarttım galiba ilişkinin başındayız daha bide böyle yapmaya hakkım yoktu sanırım sağol yorumun için canım

haklısın canım bende aynı böyle dedim içimden tabi ona belli etmedm o kadar ama resti çektm ama bilmiyorm vazgeçmz arkadaşlarından

bi yolunu bulmaniz gerek.
mesela ben dinledigi bayan sesli muzikten kiskanirdim ya da filmde mini etekli kiz varsa felan baktirmazdim .o derece asiriydi benimki.
ozguven eksikligi degil bu guvenmemek de degil .fazla sahiplenmek diyebiliriz.cok sevmesemde illaki bi dokunuyo yani hangi sevgilim olursa olsun
cok cektirdim cook

haklısın canım çok fazla abarttım galiba ilişkinin başındayız daha bide böyle yapmaya hakkım yoktu sanırım sağol yorumun için canım

Üzülme canım aranızda gerçek sevgi bağı varsa bu kıskançlık değişir bi süre sonra bence. Ama sinirlendiğin zaman önce onun yerine kendini koy ben arkadşlarımla konuşuyor muyum böyle diye eğer fikrin değişmezse o zaman tepkini göster :)

bende bu kız arkadaş erkek arkadaş olayını sevmiyorum iş arkadaş olur o başka ama bunların dışında bende kabul edemem

madem ki cok kıskançsın ozaman bence iyi yapmışsın çünkü devam etmek senin ve ilişkinin yıpranmasına sebep olur sadece,ben böyle düşünyorum

Bence fazla abartiyorsunuz bunda okadarda art niyet aramamak lazim hele iliskinizin ilk basinda boyle kiskancliklarla karsi tarafi sogutursunuz. ilerleyen donemlerde zaten sevgiliniz sizi deger verdigi insanlarla tanistirir iciniz rahat eder. rahat olun ve kendinize guvenin. kendinizide uzmeyin boyle seyler icin

bide sevgiliniz bile olsa kendinizle yakin bi arkadasini tercih konusu yapmayin derim ben boyle bir durumda iki gunluk sevgilimi degil 40 yillik arkadasimi secerdim

Tabi ki abartmışsın canım.
Kıskançlık çiftlerin arkadaşlarına müdahale hakkı vermez iki tarafada.
Cinsiyeti farketmez arkadaşın.Önce sevgiline değil kendine güvenmelisin.
Benim 10 yıllık arkadaşlarım var ve erkek.
Eşimle sevgili olduğumda onunla da arkadaş oldular ve aynı binada oturuyoruz biz sevgiliyken eşimden çok onlarla görüşüyordum.
Ve eşim bir kere olsun sorun çıkarmadı , bu beni sevmediği anlamına gelmez ki ?
Önce kendine güveni vardı sonra bana.
Eşimin de 2 yakın arkadaşı var 2 kız kardeş.
Her fırsat bulduğumuzda gideriz yanlarına başka şehirdeler üstelik.
Yani demek istediğim bir arkadaşta söylemiş sevgili her zaman bulunur ama arkadaş öyle değil.
Kıskancım diyerek hayatına giren insanların arkadaşlarına müdahale edersen aslında terkedilen sen olursun çünkü o adamı sen bırakmazsan ileride daralıp o seni bırakır.

Kişiye göre değişir ya. Ne biliyim benim eşimin bayan arkadaşı 0 yani o yüzden tuhaf gelirdi bana ama belki sevgilinin vardır konuşuyodur senin erkek arkadaşlarınla böyle bir muhabbetin yoksa anlamaman da doğal eşim de beni anlamıyo zaten puff sıkıldım şimdi

evet canı aynen öyle benm hiç öyle erkek arkadaşlarım yok ama kendisi zaten kıskanç değil hiç barıştık zaten hiç o konuyu acmadm seviyorm mecbur katlanıcam o yüzden zamanla kopar onlardan belkiyorumun için teşekkür ederim canım:)

Canım verdiğin tepkiler biraz abartıkı olmuş. Belkide düşündüğün ve kıskandığın gibi bir durum yoktu. şimdi şöyle düşn seni bir arkadaşın arasa (art niyetsiz) senden yardım istese sevgilin bu tepkiyi verse ve senden ayrılsa ne kadar acı olur.

bence daha başında olduğunuz bir ilişkide bu kadar sahiplenmek ona değil size zarar verir.
Neden her hayatınıza giren kişiyi bu derece sahipleniyorsunuz ki?
Önce değer mi, değmez mi ona bakın ondan sonra zaten herkes herkesin taleplerini bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…