Normalde hiç böyle bir konu acmadim daha önce.Cinsellik bölümüne açılmadığı için buraya yazıyorum. Biraz çekiniyorum ama merak ediyorum bazı şeyleri ve sizlere de güveniyorum hani. Nişanlıyim biliyorsunuz :) baştan beri aramızda bir çekim var tabi yakinlasmalar da oldu hani inkar etmeyim. Ama ufak şeylerdi. Klasik el ele tutma fln. Ama ben bu çocuğu engelleyemiyorum artık. Afedersiniz gerçekten özür dilerim ama sürekli benimle baş başa kalmak, beni sıkıştırmak peşinde. Bundan bikacağım hiç aklıma gelmezdi ya.. Ama bıktım artık. Yanlış anlaşılmasın birliktelik fln değil derdi ama sürekli yakınlaşma derdinde bezdirdi beni canimdan. Bende neden bilmiyorum ama isteksizim ona karşı kaç zamandır. Bi de sevmiyorum hani öyle ne ergenler gibi. Ama beni anlamıyor. Düşünün bahçeleri fln var epey gezmeye gittik ailecek ya yeğenlerinin küçük bir evi var onlarla anlaşmış yengenizle yalnız kalayım siz gidin fln demiş. Kimseden utanmıyor da. Daha bir sene var evliliğe. Ve onun bu önü alınmaz isteği ile nasıl başa cikicaz bilmiyorum bıktım yahu