- 16 Nisan 2017
- 1.787
- 1.532
- 133
- Konu Sahibi Masal aden
-
Ben hıcbır zaman bu tıp konulara dahıl olmadım. Yada kendımden önce dusundugum için. Bu benı cok mutlu etmedı amaBenim eşim olsa, sen ne yaptın da annem böyle söyledi derdi. Beni suçlardı. Annesiyle de benim dedikodumu yapardı. Eşk konusunda çok sanslısınız. Gerisini boş verin.
Hıc oyle dusunurmuyum.. asla davet beklemem bboyle gunlerde. Ama ısrarla soylenınce yanı kımse gelmıyormus denınce falan anlayamadım ne bıleyım bunun uzerınede gıtmedım . Boyle gunlerde yanında olmayacagım kişi ile neden goruseyım daha degılmı..Peki siz gelmesin dendi diye he peki o zaman deyip oturdunuz mu? Cenazeye dugune davet olmaz akraba arasinda. Gelme deseler de gitmeniz lazimdi. Onlar meczupsa siz degilsiniz. Kapidan kovacak degillerdi ya
Oyle cok dogru ancak ben gercekten kırıldım. Ve ıster ıstemez mesafe olacak tarafımdan. Manasız bır sekılde kırıldım cunku. Hhıc gerek yoktu kiBelki yanlış anlamazdım ama esiniz bile böyle düşünüp tartışmışsa vardır bir durum derdim.normalde aranızda sıkıntı yoksa üstünde durmayın.geçti ve bir daha o günün geri dönüşü yok.
Yook ben asla oyle düşünmüyorum. Benım sahsi durumlarım farklı esımı ılgılendırmıyor ben hakkımı korurum . Esımdedıledıgı yere gıder kii oraya gıtmelide zaten. Ben boyle dusunuyorum acıkcasıDiğer gelinlerin eşlerini Yani kendi oğullarınıda arayınca gelme deselermiş sorun sizde ben olsam ne münasebet kocamı tek göndermem
Yok esımde köye gıtmedı aile buyyklerı gıttı sadece.Bu meaajınızdan anladığım sadece aile büyükleri gidecekmiş gelinler gitmeyecekmiş ve kv kp tek kalmanızı ve kısa süreli kalacağınız için yorulmamanızı istemiş olabilir.. belki diğer gelinlerin geleceğini de son anda öğrenmiştir onlarda ve eşinizin tavrından sonra kırılmamanız için aramışlar sizi.. cenaze defin ettikten sonra eşinizde dönmüş anladığım kadarıyla.. kaç yıllık evlisiniz?
Yani bilemiyorum bundan sonrasinda ne yaparsinjz sizim takdiriniz. Ayni numaralari benim uvey ablalarim bana yapmisti hem de kendi oz babamin cenazesinde. Sen gelme gerek yok demislerdi ama umrumda bile olmadive gittim ki sizden daha kucukttu yasim. Bence kv ve kpinize sormalisiniz neden benj istemediniz diye. O an bosluguma denk geldi gelmedim ama gelmeliydim demelisiniz ki hatalarini anlasinlar. Size yapacaklari aciklamaya istinaden karar verirsiniz bundan sonra gorusup gorusmeyeceginize benceHıc oyle dusunurmuyum.. asla davet beklemem bboyle gunlerde. Ama ısrarla soylenınce yanı kımse gelmıyormus denınce falan anlayamadım ne bıleyım bunun uzerınede gıtmedım . Boyle gunlerde yanında olmayacagım kişi ile neden goruseyım daha degılmı..
Haklısınız kırılmakta.onlar fark eder bu durumu da gönlünüzü alır diye düşünüyorum.normalde iyi oldugunuz için.Oyle cok dogru ancak ben gercekten kırıldım. Ve ıster ıstemez mesafe olacak tarafımdan. Manasız bır sekılde kırıldım cunku. Hhıc gerek yoktu ki
Elbette konusacagım. Sizde cok dogru davranmıssınız.Yani bilemiyorum bundan sonrasinda ne yaparsinjz sizim takdiriniz. Ayni numaralari benim uvey ablalarim bana yapmisti hem de kendi oz babamin cenazesinde. Sen gelme gerek yok demislerdi ama umrumda bile olmadive gittim ki sizden daha kucukttu yasim. Bence kv ve kpinize sormalisiniz neden benj istemediniz diye. O an bosluguma denk geldi gelmedim ama gelmeliydim demelisiniz ki hatalarini anlasinlar. Size yapacaklari aciklamaya istinaden karar verirsiniz bundan sonra gorusup gorusmeyeceginize bence
:) cok tuhaf ama siz hamıleymıssınız ustelik uzakmıs. Benımkı 15 dk mesafe.. anlamak mumkun degıl bazenBenimde eşimin dedesi öldü bende gitmedim. Gerçi hamileydim doğum yaklaşmıştı. Banada demişlerdi sakın gelmesin diye. Bende olurmu günü birlik gidip geliriz yakın zaten dedim. Bunun üzerine zaten gelinler falan olmayacak dediler. Eltim falan yok ama kuzen eşleri diğer torun eşlerini kastettiler. Sonra öğrendimki herkes gitmiş. Banada gelmeyeyim diye öyle söylemişler
Bende dusunuyorum bunu aslında sonrada kendımı sucluyorum. Kotu nıyetlıyım dıye cok arada kaldım ınanınBir kac yorumunuzu da okuyunca şunu soylemek istedim kı. Size karsi tavirlari samimi degil. Hem kizimiz diyecekler hem cenazeye gelmesin diyecekler. Sen simdi gitmeyince akraba konu komşu aaa bak aden yok gelmemis falan demedi mi? Kv cevreye ayri size ayri oynuyor gibi.
Sebep soylenmedı. Sen kızımızsın canımızsın gibi gecıstırıldı gelınce elbette konusacagım.Ama bu kadar harika bir aile ilişkiniz var sebebi neymiş ?
Bende esıme kızdım ama koye gıtmeyecektık bız zaten. 15 dk mesafede vefat ettı dede. Ordan alıp yıkatıp otobusle goturuldu bu prosedurler aksamı buldu. Yoksa elbette korılmam zaten ben oyle huzursuzluk cıkarma fırsatı bekleyen bırı degılım. Aracımda var bana ne gıbı ezıyet olsunkı. Arda kaldım anlayacagınız.benim kendi öz dedem öldüğünde
kendi annem babam benı almadan dediğiniz gibi köye gitmişlerdi, gecenın bır vaktı haber gelmıs ve ben uyurken annemler yola cıkmıs
sabah bır uyandım evde kımse yok
sebebi ise kış gunu ve benım yol gıdıp orda sagda sola kalınacak dıye üzülüp yorulmamı vs istememeleriydi
neden kötüye yoruyorsunuz, belki sağda solda perişan olun istemediler, bence düşünceli davranmıslar
eşin haksız yere cıkısmıs aılesıne
Sormayın.. aıleme bas saglıgını adam gibi dıleyemedıgımemi yanayım, uzuntumuzu yasayamadıgımızamı, bu durumamı. Üzgünüm düşürüldüğüm durumagitmeliydiniz kv nize ne? hiç değilse bundan sonra gidin baş sağlığı için de geleceklerdir. bir daha da kv aklıla iş yapmayın. ne demek cenazeye gitmemek
Ama cok usteledıler acıkcası ben davet beklemedım zaten . Ama gelmede denmesı engelledı benı.Bana gelmesin deselerdi bile ben gider son görevimi yapardım.
Belki de artniyet yok.Gerçekten o ortama girmenizi istemediler.
Zamanla niyetleri belli olur zaten.
Başınız sağolsun
Oyle dusunuyorum. Haklısınız.bence gelme dese bile gitmelydin ki zira kendi babanız bile sormuş neden yoktun demiş size .
insanlar onların size bunu söylediğini bilemez cenazeye katılamayan gelin olmuşsun bence kv ve kp sormalısın neden gelme dediniz diye eşinizle birlikte sormalısnız ve ve uzun bir zaman da görüşmeyin mesafeyi koyun
Ben gıdecektım wlbette ancak özellikle gelmesın denınce vardır bı sebbı dedım.Sizin bir yere gidip gitmeyeceğinize her zaman kv mi karar verir?
Siz düşünemiyor musunuz ki bu hakkı onlara devrettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?