Ben mı artnıyetlıyım??

Belki yanlış anlamazdım ama esiniz bile böyle düşünüp tartışmışsa vardır bir durum derdim.normalde aranızda sıkıntı yoksa üstünde durmayın.geçti ve bir daha o günün geri dönüşü yok.

Benim eşim olsa, sen ne yaptın da annem böyle söyledi derdi. Beni suçlardı. Annesiyle de benim dedikodumu yapardı. Eşk konusunda çok sanslısınız. Gerisini boş verin.
Ben hıcbır zaman bu tıp konulara dahıl olmadım. Yada kendımden önce dusundugum için. Bu benı cok mutlu etmedı ama

Peki siz gelmesin dendi diye he peki o zaman deyip oturdunuz mu? Cenazeye dugune davet olmaz akraba arasinda. Gelme deseler de gitmeniz lazimdi. Onlar meczupsa siz degilsiniz. Kapidan kovacak degillerdi ya
Hıc oyle dusunurmuyum.. asla davet beklemem bboyle gunlerde. Ama ısrarla soylenınce yanı kımse gelmıyormus denınce falan anlayamadım ne bıleyım bunun uzerınede gıtmedım . Boyle gunlerde yanında olmayacagım kişi ile neden goruseyım daha degılmı..

Oyle cok dogru ancak ben gercekten kırıldım. Ve ıster ıstemez mesafe olacak tarafımdan. Manasız bır sekılde kırıldım cunku. Hhıc gerek yoktu ki

Diğer gelinlerin eşlerini Yani kendi oğullarınıda arayınca gelme deselermiş sorun sizde ben olsam ne münasebet kocamı tek göndermem
Yook ben asla oyle düşünmüyorum. Benım sahsi durumlarım farklı esımı ılgılendırmıyor ben hakkımı korurum . Esımdedıledıgı yere gıder kii oraya gıtmelide zaten. Ben boyle dusunuyorum acıkcası

Yok esımde köye gıtmedı aile buyyklerı gıttı sadece.
Ancak butun gelınler gıtmıs.sonrasında herkes geldi sende gel denılebılırdı dıye dusunuyorum yada ben mı cok detaycıyım

Yani bilemiyorum bundan sonrasinda ne yaparsinjz sizim takdiriniz. Ayni numaralari benim uvey ablalarim bana yapmisti hem de kendi oz babamin cenazesinde. Sen gelme gerek yok demislerdi ama umrumda bile olmadive gittim ki sizden daha kucukttu yasim. Bence kv ve kpinize sormalisiniz neden benj istemediniz diye. O an bosluguma denk geldi gelmedim ama gelmeliydim demelisiniz ki hatalarini anlasinlar. Size yapacaklari aciklamaya istinaden karar verirsiniz bundan sonra gorusup gorusmeyeceginize bence

Oyle cok dogru ancak ben gercekten kırıldım. Ve ıster ıstemez mesafe olacak tarafımdan. Manasız bır sekılde kırıldım cunku. Hhıc gerek yoktu ki
Haklısınız kırılmakta.onlar fark eder bu durumu da gönlünüzü alır diye düşünüyorum.normalde iyi oldugunuz için.

Elbette konusacagım. Sizde cok dogru davranmıssınız.

:) cok tuhaf ama siz hamıleymıssınız ustelik uzakmıs. Benımkı 15 dk mesafe.. anlamak mumkun degıl bazen

Bende dusunuyorum bunu aslında sonrada kendımı sucluyorum. Kotu nıyetlıyım dıye cok arada kaldım ınanın

Bende esıme kızdım ama koye gıtmeyecektık bız zaten. 15 dk mesafede vefat ettı dede. Ordan alıp yıkatıp otobusle goturuldu bu prosedurler aksamı buldu. Yoksa elbette korılmam zaten ben oyle huzursuzluk cıkarma fırsatı bekleyen bırı degılım. Aracımda var bana ne gıbı ezıyet olsunkı. Arda kaldım anlayacagınız.

gitmeliydiniz kv nize ne? hiç değilse bundan sonra gidin baş sağlığı için de geleceklerdir. bir daha da kv aklıla iş yapmayın. ne demek cenazeye gitmemek
Sormayın.. aıleme bas saglıgını adam gibi dıleyemedıgımemi yanayım, uzuntumuzu yasayamadıgımızamı, bu durumamı. Üzgünüm düşürüldüğüm duruma

Bana gelmesin deselerdi bile ben gider son görevimi yapardım.
Belki de artniyet yok.Gerçekten o ortama girmenizi istemediler.
Zamanla niyetleri belli olur zaten.
Başınız sağolsun
Ama cok usteledıler acıkcası ben davet beklemedım zaten . Ama gelmede denmesı engelledı benı.

Oyle dusunuyorum. Haklısınız.
Ben zaten bole gunlerde davwt olmaz gıdecektım ancak gelme denmessı benı dusundurdu. Esım gitti sonrasında gordumkı herkes gıtmıs sonraaında uzuldum. Yoksa kotu nıyet aramadım ilk once.
Herkes ne derse haklı acıkcası . Bu duruma dusuruldum ne yaızkkı

Nedenini sizi istemeyen kişiye açıkça sorun cenazeye davetle mi gidilir?

Çok pardon da bu kadar saflıkla işiniz çok zor. İnsan hiç sormaz mı neden öyle dedi diye?

Ya da babanıza bile "gelme dediler" diyemeyecek kadar sizi tutan ne? Herkes yaptığından mesuldür.

Kv nin ne zoru var sizinle de cenaze telaşında hemen sizin gelmemenizi düşünüp de aramış anlamadım? Hala kötü niyetli değildir diyecek kadar iyi niyetli olmak benim asla yapamayacağım bir şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…