Ben mi büyüyorum yoksa gerçekten bütün sorumluluğu ben mi yüklendim

Elbebekgulbebek63

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
872
1.072
113
Kızlar benim sıkıntım eşimle ilgili , 3.5 yıllık evliyiz , çocuğumuz olmadı, olmuyor 5 tüp bebek denemesi var , yaninda bir de kvde sorunu var ,Onlarla samimi olamadık diye eşimle evimizde sürekli bir huzursuzluk vardi ,

Neyse küstük 1 yıldır, evimizdeki huzur icin kvye adim attim elini öptüm bayramda , sonra bak geldi bir el öpmeyle bizi kandırıyor demesinler diye tekrar aradım kayinvaldeyi beni mesgule attı , işi vardır diyip aramadım o da aramadı bir daha , eşime misafirliğe gidiyordum demiş .
Asil mesele şu ben esim mutlu olsun diye her şeyi yapıyorum annesine adım atıyorum , yetmiyor görümceler benden küçük mesaj atıyorum yeter ki eşim mutlu olsun aramız düzelsin diye ( ki tek taraflı asla düzelmez bunun farkindayim sadece eşim cabami görsün diye ) , akşamları kahveye gidiyor sıkmıyorum hemen hemen her aksam ,
Bebek tedavisi için ilaçlar içiyorum , doktor araştırıyorum , her şeyi ben üstlendim yeter ki eşim sıkıntıya girmesin diye . O ise isyankâr çocuğu olmuyor diye bir caba yok pes etmiş , umutsuz bir şekilde yaşıyor , namazını bıraktı neymiş duası kabul olmuyor , içinden gelmiyormuş , sigarasını içiyor bir paket ,
Akşam dışarı çıkıyor gece 11 de geliyor , sen uyu ben film izleyecem diyor tamam izlesin nede olsa tatildeyiz onun da hakkı diyorum , sabah 11 gibi uyanıyor , kahvaltıyı yapip tekrar uyumaya gidiyor

Gün boyle bitiyor tabi bir ara sana bir kahve yapayim diyor kendince bana ilgi gösteriyor , sevgiyle ilgili bisey olduğunda daha seni sevdiğimi bilmiyorsan hiçbişey demiyorum diyor yani ağzından asla alamazsın sevgi sözcükleri ,
bu aksam kahveye gitme dedim , arkadaşları gitmiyor diye tamam dedi , hemen bilgisayar başına oturdu bende yanında öylece oturuyorum ya dedim gitseydin daha iyiydi varlığınla yoklugun bir ve kavga ettik bu saate kadar dolmustum artik . Bu kadar bosvermisligini , evliliğimiz için çabalamayıp pes edişini yüzüne vurdum . Kızlar ben mi büyütüyorum bu durumu yoksa gerçekten de yaşadıklarım büyük şeyler mi , onun Memleketinde ailemden uzak yaşıyorum onun ailesinden de fayda yok çocuk da yok , yumurta rezervim bitmek üzere , adetim kesiliyor bunları tek başıma atlatmami istiyor ,dile getirip onu rahatsız etmemi istemiyor (

Bir çocukla evlenmiş, neredeyse büyütmeye çalışıyorsunuz.
Bunu kendinize neden yapıyorsunuz?
Sorumlulukları paylaşın, haddinizden fazla fedakarlık yapmayın, burada yazan nice kadınlar gibi, eşiniz sizi bir gün hayal kırıklığına uğrattığında en çok yapmış olduğunuz fedakarlıklardan pişman olmayın.

3,5 yıllık evlilikte 5 tüp bebek denemesi yapmak bir insanı ne kadar zorlar tahmin bile edemiyorum.. Bu yorgunlukla yapmamanız gereken fedakarlıklarda bulunmuşsunuz, eşiniz de sanki bu yaptıklarınızın kıymetini bilmiyormuş gibi davranıyor size..

Size tek diyebileceğim, insanlara ederi kadar davranın.. Bu çevrenizde yakın uzak herkes için geçerli.. Eşinizin baba olduğunda nasıl bir baba olacağı konusunu da lütfen düşünün.. Tecrübelerimle biliyorum ki her sevgiliden koca her kocadan da baba olamıyor..

Kayinaile ile niye illa samimi olunacak ki.
Esine duzgun bir sekilde anlat samimi olmak zorunda olmadigini. O gitsin gorussun istedigi kadar. Bunun yuzunden tartismaya gerek yok.
Esin aslinda bunu kendisi dusunmeli. Baska turlusu cocukca geliyor.
Kayinaile ile iyi gecinmek iyi olmak herkes ister ama olmuyorsa olmuyor. Saygi icinde yasar gidersiniz.
Esinle sorunlarin cozulmeden cocuk olmamasida bir arti sayilir oyle bak bu olaya. Hakkinda hayirlisi olsun

esim 15 yaşında babasını kaybetti anne ve bacılarına babalık yaptı . Benim tek derdim bundan sonra onu mutlu etmekti, onların yaninda dimdikti Benim yanımda pes etti ( enerjisi bitti büyük ihtimal

benim de bir can taşıdığımın farkında değiller ne o ne ailesi , ben de yıprandım diyor ama 5 tüp 2 iptal 7 deneme ya az mi . Dünya kadar iğnesi , hüsranı cabasi tekrar kalkıp yola devam etmek , hem de tek basina (

neden hep siz çabalıyorsunuz bırakın eşiniz çabalasın... eşinizin ailesi sizinle iyi olmaya çalışsın, karşı taraf adım attığında siz karşılık verirsiniz... tek başınıza iyi olmaya çalışıyorsunuz etrafı düşünmeyin... kendi sağlınız önemli.... bu kadar tedavi üstüne birde ailelerle uğraşmayın... sadece kendinizi ve daha sonra eşinize yönelin...en başta siz önemlisiniz...

aile konusunu hallettik sayılır , son defa adim attim olmuyorsa sadece saygı çerçevesinde devam etsin dedik ki onlar gerçekten isteseydi tek bir abileri var onun icin çabalarlardı.
Çocuk konusunda eşimle ikimiz aynı fikirdeyiz .biz düzelmeden olmaz diyoruz ama bu mesele ortaya çıkmadan önce çok mutluyduk , esim mükemmel bir insandi

teşekkürler , esim çok güçsüz onu ayakta tutmak istedim , hem onu hem kendimi .
Mükemmel bir insandı bu olaylar bizi yıprattı . Ben o eski eşimi istiyorum , hayat neşesi gitmiş

teşekkürler , esim çok güçsüz onu ayakta tutmak istedim , hem onu hem kendimi .
Mükemmel bir insandı bu olaylar bizi yıprattı . Ben o eski eşimi istiyorum , hayat neşesi gitmiş
akşamları işten geldiğinde hadi şunu yapalım, bunu yapalım, diye yönlendirseniz...eşinizin hobisine yönelmeye çabalayın beraber bir şeyler yaparsanız etkisi olur belki..

Varsa guzel olur ama boyle erkeklerin hobisi kahveye gitmek, telefon bilgisayar ekranina bakip herhangi bir kulturel icerigi olmayan seyler kurcalamak. Kisacasi ozgur takilmak, evlilik vasitasiyla butun ihtiyaclari karsilanmak ama bekarcilik oynamak.
akşamları işten geldiğinde hadi şunu yapalım, bunu yapalım, diye yönlendirseniz...eşinizin hobisine yönelmeye çabalayın beraber bir şeyler yaparsanız etkisi olur belki..

esim 15 yaşında babasını kaybetti anne ve bacılarına babalık yaptı . Benim tek derdim bundan sonra onu mutlu etmekti, onların yaninda dimdikti Benim yanımda pes etti ( enerjisi bitti büyük ihtimal

Tek derdiniz eşinizi mutlu etmek değil kendinizi mutlu etmek olsun. Bir de yumurta reserviniz bitiyorsa doktora danışıp kalanları dondurtabilirsiniz.

Walla canim tutar misin bilmiyorum ama benden sana bir tavsiye. Sen cocuk ol, biraz sorumsuz ol, gamsiz ol, rahat ol. Sen kocana analik yapiyorsun resmen o da dunden razi cocuk olmaya. Birak biraz buyusun. Canina yazik. Kiymetin de anlasilmiyor.
haklisiniz ben bunu yapmaya başladım bosvermeye mükemmelliyetçi bir insandım , her şeyi dört dörtlük yapardım , isten gelir gelmez 3 cesit yemeği hazır olurdu , temizliği , çayı , kahvesi ayağına gelirdi şimdi biraz azalttım , yoruldum güçlü kadın rolü yapmaktan , her adette, tüp bebek tedavisinden sonra gizli gizli ağlayıp eşim geldiğinde güler yüzle karşılamaktan yoruldum ( ben güçlü felan değilim , güçlü olmam için dağ gibi eş lazim arkada , benim güce ihtiyacım var

Varsa guzel olur ama boyle erkeklerin hobisi kahveye gitmek, telefon bilgisayar ekranina bakip herhangi bir kulturel icerigi olmayan seyler kurcalamak. Kisacasi ozgur takilmak, evlilik vasitasiyla butun ihtiyaclari karsilanmak ama bekarcilik oynamak.
eşimle vakit geçiririz aksam dışarı çıkacaksa gündüz yanımda olur , yeter ki aksam çıktığında içi rahat olsun, evde de olduğunda ya bilgisayar ya telefon elinde .

Birlikte vakit geçirelim diye oynadığı oyunu yukledim , ortak bir şeyler paylaşalım diye ama kirpikcigin dediği gibi bekar hayatı istiyor , istediği zatan kahveye giden , istediği saatte uyuyan , istediği saatte uyanan ben de fırsat veririm dir dır eden bir eş olmadım olmak istemedim
Ama bak böyle doluyorum ve patliyorum, patlamasam kendisi fark etmez bunu.
Gerçekleri dile getirdiğimde kendine geliyor beni mutlu etmeye çalışıyor ama ben değil bizi mutlu etmesini istiyorum .

Biraz kendi hayatını yaşa. Arkadaş edin gez toz. Herşeyi görevin zannetme. Sen eşinin annesi değil hayat arkadaşısın. Sorumlulukları, evin işlerini, alışverisi herseyi paylaş.

Biraz kendi hayatını yaşa. Arkadaş edin gez toz. Herşeyi görevin zannetme. Sen eşinin annesi değil hayat arkadaşısın. Sorumlulukları, evin işlerini, alışverisi herseyi paylaş.
canim bunların hepsini paylaşıyoruz , esim bu konularda yardımcıdır , sadece bu çocuk ve kv durumlarindan yoruldu diye , boşvermiş gibi bir hayat yaşıyor , iki kişilik hayat ona agir geliyor , en mutsuz anda eşin yanında olması gerektiğini bilmiyorum .
Bütün arkadaşlarının bekar gibi yaşadığını ,bir sorumluluklarının olmadığını söylüyor . Sanki bu dertler sadece bizde varmış gibi yapıyor , Eee hakli erkekler bizim gibi degilki kahvede oturup dertlerini anlatsınlar .

Boyle bir profile cocuk yapmak bilenedim acikcasi...gerci saniirim saglik sorunlarindan dolayi biran once istiyorsun ama cok agir sorumluluk be....koca destegi zerre yok sende...bu sefer zoruna gitmez mi onun kahveye gidip senin cocukla evde bunalman....?
Kendi adima konusiyim böyle kicaya hayatta cocuk yapmazdım gerci boyle bir profille cok da evli kalmazdim o ayri da...bol sans ne diyim

haklisiniz kalınmaz evli böyle bir adamla , ama bu benim eşim degil ki ben böyle bir adamla evlenmedim , yukarda da yazdım beni el üstünde tutan biriydi , bu sorumluluk , dertler ona agir geldi anlayış bekliyor ki aksam da söyledim ona ben onun 100 kati eziliyorum bu dertler altında , çünkü bütün bu tedaviler benim üstümde uygulandı , kadın yapısı hassastır bunu anlamak istemiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…