inşallah çünkü bir kere konuşulan konuyu tekrar gündeme getirince baya bir tepkiyle olacağı varsa bile olmaz diyorHiç merak etme.
Sadece kararlı ol ve dik dur.
Eşin, senin bu konuda ciddi olduğunu anlayınca fazla zorlamayacaktır diye düşünüyorum.
evet 24 yaşındayım ama 70 yaşında gibi hissediyorumProfilinde yaşın 24 yazıyor.
Yani gezip, eğlenip, bir söyleyip beş gülme yaşı.
Lütfen yaşına göre yaşa.
Zaten ömür para hesabı yaparak geçecek yazık güzel gençliğine.
evet ben evimde kalma taraftarıyım ama eşim tek kalma bişe olur diye dedi
Su gibi geciyor su su...çok mu geç geçiyor zaman ne yapabilirim ki
Valla karar senin hayırlısı olsun hakkındahayır asla değildi ünide benim üst dönemimdi o zaman bana bahsettiği şeyler ile şu anki hayatımızın alakası yok
ve eşimin ailesi de hani sanki küçümsemek için falan değil asla ama sanki herhangi biryerde kasiyerlik falan yapıyorumda herşeyi oğulları yapıyormuş gibilerValla benim gozlemledigim ogretmenlerin cogunun asiri cimri olduğu. Malesef sende onlardan birine denk gelmissin erkegin cimrisi hic çekilmez. Kimseyle iyi gecinmek zorunda degilsin ayrica.evinde otur kafan rahat olsun kimsenin cenesini cekme okumus insansin ustelik maasli.ne demeye kendini ezdiriyorsun.
ben aç kalmaya da razıyım kafam rahat olsunEv aliyosun ama ekmek almaya paran yok.. oturup duvarlari mi kemircen?? Bu evi alirken kocanin askere gidecegi belli degilmiydi? O zaman tum kredinin uzerine kalcanida biliyodun dimi? Ya simdi istedigini giymiyceksen yemiyceksen ne anlami var? Gencligin gidiyor..ne demisler yakisirken giycen, canin isterken .... :) ayip kacti belki ama bole..50 yasinda ev sahibi oldun genclik gitmis biseye yaramaz..
Ayrica o kadar kredi odeyip kv ilemi kalcan? Niye kendi evinizde kalamiyosunuz? Basina negibi bi is gelcekmis?
öyle diyicem bende 6 gün sonra evlilik yıldönümümüz mesela onada para yok diye hiç bişe yapamıyıcamNe olacakmis koskoca sorumluluk sahibi belli bir statüde insansınız evde niye tek kalamayacakmissiniz...
200 de olsa kuru ekmek yer evimde otururdum kimsenin lafını sözünü de cekmezdim. .
Hemen ipleri vermeyin sonra kurtulamazsınız. .
nasıl ödeyecem krediyiBence o kadar cimri adamın kesin kenarda köşede biraz da olsa parası vardır gibime geliyor.en azından o askerdeyken faturalarını ödeyecek kadar.yada askere gidene kadar biraz kenara para at .ben senin yerinde olsam evimde kalırdım ama asla o mendebur insanlara gitmezdim gerekirse az miktar kredi daha çekin onunla geçinirsin
deniyicemKendi evinizde kalın. Ekderslerinizle geçinirsiniz tek başınıza. Eşiniz veliniz değil koskoca kadınsınız nerede kalacağınıza karar verebilirsiniz kendiniz.
Kredi derken maaş kartından eksiye düşüyorsun ya onu kastediyorumnasıl ödeyecem krediyi
evet biliyorum ama çektiğimiz bankada varmı bilmiyorum olsa bile sanmıyorum eşim razı olsun yine eşim derki birikim yapalım harcamayalım ama yinede sen orada kalacaksı. Der şimdi konuşmadım ama tahmin edebiliyorumŞöyle bir şey varmis:
Kredi Ödemelerinizi Dondurabilirsiniz
Geçerli bir nedeniniz olduğu takdirde bankanız ile görüşebilir, isterseniz kredinizi üç ay ertelemeli olarak alabilirsiniz. Kredi dondurma işlemi, bankanın inisiyatifinde olmakla birlikte ortalama bir veya iki kez dondurabilirsiniz.
Unutmamalısınız ki kredi ödemenizi dondurabilmek için bankanızın bu dondurma işlemine onay vermesi gerekmektedir. Fakat bankanız kredi dondurma işlemini onaylamıyorsa kredinizi başka bankaya transfer edebilirsiniz.
e peki onu nasıl ödeywcemKredi derken maaş kartından eksiye düşüyorsun ya onu kastediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?