Ben mi çok abartıyorum acaba benim yerimde olsanız napardınız ?

Hiç merak etme.
Sadece kararlı ol ve dik dur.
Eşin, senin bu konuda ciddi olduğunu anlayınca fazla zorlamayacaktır diye düşünüyorum.
inşallah çünkü bir kere konuşulan konuyu tekrar gündeme getirince baya bir tepkiyle olacağı varsa bile olmaz diyor

Profilinde yaşın 24 yazıyor.
Yani gezip, eğlenip, bir söyleyip beş gülme yaşı.
Lütfen yaşına göre yaşa.
Zaten ömür para hesabı yaparak geçecek yazık güzel gençliğine.

Valla benim gozlemledigim ogretmenlerin cogunun asiri cimri olduğu. Malesef sende onlardan birine denk gelmissin erkegin cimrisi hic çekilmez. Kimseyle iyi gecinmek zorunda degilsin ayrica.evinde otur kafan rahat olsun kimsenin cenesini cekme okumus insansin ustelik maasli.ne demeye kendini ezdiriyorsun.

evet ben evimde kalma taraftarıyım ama eşim tek kalma bişe olur diye dedi

Ne olacakmis koskoca sorumluluk sahibi belli bir statüde insansınız evde niye tek kalamayacakmissiniz...

200 de olsa kuru ekmek yer evimde otururdum kimsenin lafını sözünü de cekmezdim. .

Hemen ipleri vermeyin sonra kurtulamazsınız. .

Ev aliyosun ama ekmek almaya paran yok.. oturup duvarlari mi kemircen?? Bu evi alirken kocanin askere gidecegi belli degilmiydi? O zaman tum kredinin uzerine kalcanida biliyodun dimi? Ya simdi istedigini giymiyceksen yemiyceksen ne anlami var? Gencligin gidiyor..ne demisler yakisirken giycen, canin isterken .... :) ayip kacti belki ama bole..50 yasinda ev sahibi oldun genclik gitmis biseye yaramaz..

Ayrica o kadar kredi odeyip kv ilemi kalcan? Niye kendi evinizde kalamiyosunuz? Basina negibi bi is gelcekmis?

ve eşimin ailesi de hani sanki küçümsemek için falan değil asla ama sanki herhangi biryerde kasiyerlik falan yapıyorumda herşeyi oğulları yapıyormuş gibiler

ben aç kalmaya da razıyım kafam rahat olsun

Bence o kadar cimri adamın kesin kenarda köşede biraz da olsa parası vardır gibime geliyor.en azından o askerdeyken faturalarını ödeyecek kadar.yada askere gidene kadar biraz kenara para at .ben senin yerinde olsam evimde kalırdım ama asla o mendebur insanlara gitmezdim gerekirse az miktar kredi daha çekin onunla geçinirsin

öyle diyicem bende 6 gün sonra evlilik yıldönümümüz mesela onada para yok diye hiç bişe yapamıyıcam

nasıl ödeyecem krediyi

Kendi evinizde kalın. Ekderslerinizle geçinirsiniz tek başınıza. Eşiniz veliniz değil koskoca kadınsınız nerede kalacağınıza karar verebilirsiniz kendiniz.

Şöyle bir şey varmis:

Kredi Ödemelerinizi Dondurabilirsiniz

Geçerli bir nedeniniz olduğu takdirde bankanız ile görüşebilir, isterseniz kredinizi üç ay ertelemeli olarak alabilirsiniz. Kredi dondurma işlemi, bankanın inisiyatifinde olmakla birlikte ortalama bir veya iki kez dondurabilirsiniz.

Unutmamalısınız ki kredi ödemenizi dondurabilmek için bankanızın bu dondurma işlemine onay vermesi gerekmektedir. Fakat bankanız kredi dondurma işlemini onaylamıyorsa kredinizi başka bankaya transfer edebilirsiniz.

evet biliyorum ama çektiğimiz bankada varmı bilmiyorum olsa bile sanmıyorum eşim razı olsun yine eşim derki birikim yapalım harcamayalım ama yinede sen orada kalacaksı. Der şimdi konuşmadım ama tahmin edebiliyorum

Gerekirse hergun makarna yer yine de evimde otururum. O kadar laf cekmektense. Ek derse ağırlık verin.. Askere gidene kadar da kışlık sebze koyun derin dondurucuya. Kuru gıdayı stoklayin. Bir tek meyve ve ekmek harcamaniz olsun.. zor ama yetirmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…