çok teşekkür ederim canım umarım herşey gönlümce olur gerçekten
ve umarın seninde herşey gönlünce olur...
bugüne kadar çok sabrettim bundan sonrada sabredebilirim sanırım bu tür olaylara karşı garip bir sabır var bende gerçekten...
yaa bu saatten sonra sarılmalar falan yapamam gerçekten yapamam ama sürekli konuşmaya çalışıyorum arıyorum hal hatır soruyorum.
Benim kayınvalidem daha mülayim bir kadın biraz şanslıyım sanırım. Ama ben asıl işi eşimde bitirdim. Eşim ailesine çok düşkün biriydi. Ben ona hep şu fikri aşıladım:" Biz artık çekirdek aile olduk. Senin ailen benim, benimki de sensin. Bu kapının dışındaki herkes artık akraban. Sen bana yeterli saygıyı gösterirsen aynısını benden görürsün. Benim anne babama nasıl davranırsan seninkiler de aynı davranışla karşılaşır. Senin en kötü gününde yanında sadece ben olurum iyi gününde herkes etrafında olur zaten. Ben senin anne babandan saygısızlık kötü muamele görürsem bu aynı zamanda sana da yapılmış olur. "
Yani biraz da eşinin duruma el koyması gerekir tatlım. Biraz empati yapıp seni korumalı... Herşeyle sen başa çıkmaya çalışırsan kötü sen oluyorsun.