- 10 Eylül 2017
- 403
- 275
- 18
- 36
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Bence eşim kabul etmiyor cnm kusura bakma derdim ne işi var senn evinde akraba değil bişey değil dıdısının dıdısi ne münasebet yani bukadar geniş insanlara güvenmemde zaten eşi eşini tanımıyor nasıl güveniyor yani değişik hayat felsefesi var bazı insanların cidden hayret vericiBıktık bu melekeden diyebilirsiniz ama yazıyorum işte :)Daha yeni evliyim antepteyim evli bir arkadasım bana diyorki istanbulda oturuyor antepe misafirliğe gelirim bende eşin izin verir mi dedim ki eşi rahat biri verir dedi yani kız işi gücü yok ist. Antebe cocuguyla bana kalmaya gelecek ve bu kız acayip biri yani öyle pek edepli değil sadece ortak arkadaslarımız var diye konusuyorum benim bu düşüncem sacma mı yoksa evli bir bayanın eşi olmadan başka bir çiftin evinde kalması normal mi eşi eşimi tanımıyor bile
.bu arkadaşın bazı vukuatları var o yüzden rahatsız oldum
Normali öyle zaten bacım kararımı verdim bahane uydurcam en iyisi başka secenek yok kız 1 aylık evliydim daha gelmeye kalkısmısda bi sorun olmuş gelememişValla benim arkadaşlarım da gelir kalır ben de gider kalırım biz böyle konularda rahat insanlarız sonuçta evimize gelen misafirleri dürtmüyoruz! Sapık değiliz! Kimsede cinsel açlığından bizim evimize gelmiyo! Zihniyetiniz yanlış malesef.. kimseyle sırf ortak arkadaşımız var diye görüşemem kafa yapımız uymuyosa sessizce uzaklaşır hayatımdan çıkarırım.. belki de dediğiniz gibi iki yüzlü olmadığım için anlayamadım sizi...
İşte oraya takıldım adam demek ki kadı benden uzaga gitsi nereye gidiyo gitsin mantıgında cünkü beni bir kere gördü eşimi hiç görmediBence eşim kabul etmiyor cnm kusura bakma derdim ne işi var senn evinde akraba değil bişey değil dıdısının dıdısi ne münasebet yani bukadar geniş insanlara güvenmemde zaten eşi eşini tanımıyor nasıl güveniyor yani değişik hayat felsefesi var bazı insanların cidden hayret verici
Bahaane uydrucam kabul etmicem kesinlikleNeyin dalgasindasiniz Allah aşkına ortalık acayip insanlar bozuk doğru düzgün tanımadığın insanı evine almak ne demek iki gün sonra Burda salya sümük yazarsın param kayıp kocam kayıp diye
Samimi olmadığım nir arkadaşım kalmaya geliyor diye konu açsan anlardım
Sanane karı koca ilişkilerinden kişi kendinden bilir işi diyerek edepsizce bir yorum yapıyorum
Helal olsun kaya attın ezildim resmen altında Allahım sana geliyorum
Ah kaaahretsi cok edepsizimdirEdepsiz dediğiniz insanla muhatap olmayın. Sizin yaptığınız daha büyük edepsizlik farkında mısınız? Hem edepsiz deyip hem de yüzüne bakıyorsunuz.
Anlaaadım haaaklısınız düzgün ifade edemedim kendimi ve millet saldırmayaaa başlamış :):)Benim iyi bir arkadasim vardi cok iyi bir kizdi...yillar sonra hayat bizi baska yerlere savurdu cok az gorusur olduk...yilda 2-3 falan...bu arada bu kizcagimizin karakteri azıcık cöp oldu...
Iyi anlaştigi karşi komşusunun sevgilisi ile is pisirmeye basladi ufak ufak...
Heh iste o 2-3 gorusme de olmadi artik...anlatabiliyormuyum...?hatani anladin mi?
bu arada klavyenin azizliği yazım kusura bakmayınBenim iyi bir arkadasim vardi cok iyi bir kizdi...yillar sonra hayat bizi baska yerlere savurdu cok az gorusur olduk...yilda 2-3 falan...bu arada bu kizcagimizin karakteri azıcık cöp oldu...
Iyi anlaştigi karşi komşusunun sevgilisi ile is pisirmeye basladi ufak ufak...
Heh iste o 2-3 gorusme de olmadi artik...anlatabiliyormuyum...?hatani anladin mi?
Ama bibi ne işi var samimi degillermis kızSen edepli edepli otur söyle gelmesin kadın edebin bozulur
Bu durum.aradaki samimiyetle alakalı.arkadasima gezmeye gittim 1 gece kaldım eşini annesine göndermiş rahat edelim diye sağolsun. Ama öyle olmasa bile yatacagimizda herkes kendi odasında olacak sonuçta .tesetturluyum ama bilemedim yani bu yobazlik mi oluyor.Büyük ihtimalle öyle yaparım abartmıyorum dimi kuzenim olsa anlarım da arkadasın ne işi var yatılı eşim evdeyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?