Ben mi çok yobaz düşünüyorum yoksa normal şeyler mi bunlar?

Bence eşim kabul etmiyor cnm kusura bakma derdim ne işi var senn evinde akraba değil bişey değil dıdısının dıdısi ne münasebet yani bukadar geniş insanlara güvenmemde zaten eşi eşini tanımıyor nasıl güveniyor yani değişik hayat felsefesi var bazı insanların cidden hayret verici

Neyin dalgasindasiniz Allah aşkına ortalık acayip insanlar bozuk doğru düzgün tanımadığın insanı evine almak ne demek iki gün sonra Burda salya sümük yazarsın param kayıp kocam kayıp diye

Normali öyle zaten bacım kararımı verdim bahane uydurcam en iyisi başka secenek yok kız 1 aylık evliydim daha gelmeye kalkısmısda bi sorun olmuş gelememiş

İşte oraya takıldım adam demek ki kadı benden uzaga gitsi nereye gidiyo gitsin mantıgında cünkü beni bir kere gördü eşimi hiç görmedi

Neyin dalgasindasiniz Allah aşkına ortalık acayip insanlar bozuk doğru düzgün tanımadığın insanı evine almak ne demek iki gün sonra Burda salya sümük yazarsın param kayıp kocam kayıp diye
Bahaane uydrucam kabul etmicem kesinlikle

Edepsiz dediğiniz insanla muhatap olmayın. Sizin yaptığınız daha büyük edepsizlik farkında mısınız? Hem edepsiz deyip hem de yüzüne bakıyorsunuz.

Benim iyi bir arkadasim vardi cok iyi bir kizdi...yillar sonra hayat bizi baska yerlere savurdu cok az gorusur olduk...yilda 2-3 falan...bu arada bu kizcagimizin karakteri azıcık cöp oldu...
Iyi anlaştigi karşi komşusunun sevgilisi ile is pisirmeye basladi ufak ufak...
Heh iste o 2-3 gorusme de olmadi artik...anlatabiliyormuyum...?hatani anladin mi?

Anlaaadım haaaklısınız düzgün ifade edemedim kendimi ve millet saldırmayaaa başlamış :):)

bu arada klavyenin azizliği yazım kusura bakmayın

Evinize kabul etmek zorunda değilsiniz samimi değil iseniz fakat kocasıda gelseydi vs bunlar sizi ilgilendirmez benim annem de şehir dışına çok çıkmıştır tek başına yada bizimle yani çocuklarıyla halada gider kadınlar eşleri olmadan da tatile gidebilir illa her yere beraber gitmek zorunda değiller eşleriyle.

Edepsiz oldugunu dusundugun, sirf ortak arkadaslariniz var diye konuştuğun biriyle masallah sana gelecek kadar samimisiniz. Kiza karsi durust ol bari de boşuna dostsunuz sanmasin.

İki kelimenizden biri vukuatlı.ne yani neyi var.anlatmak istiyor ama bizim sormamızı bekliyor gibisiniz.ben olsam rahatsız olmam.çünkü rahatsız olacağım biri ile zaten görüşmem.o kadının iyiliği için siz ilişkinizi koparın kendisiyle

Büyük ihtimalle öyle yaparım abartmıyorum dimi kuzenim olsa anlarım da arkadasın ne işi var yatılı eşim evdeyken
Bu durum.aradaki samimiyetle alakalı.arkadasima gezmeye gittim 1 gece kaldım eşini annesine göndermiş rahat edelim diye sağolsun. Ama öyle olmasa bile yatacagimizda herkes kendi odasında olacak sonuçta .tesetturluyum ama bilemedim yani bu yobazlik mi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…