ya tesadüfdür ya kadını kocan aratıyor olabilir yada kadın bir yerden duymuştur ağızdan laf almak için bunu bahane edip seni aramıştır
var öyle böyle dedikoducu el alemin hayatını kendine görev edinenler
ama ne için aramış olursa olsun sen bunları düşünüp kendini üzme
Keske uzulmemeyi basarabilsem canim...bu kadin kocami aradigi baska bir komsum is yerimdeyken.duygu sok oldu o kadincagizda konusmayiz etmeyiz ne yuzle kocami boyle bir bahaneyle arat ki...
Buyuk kizimi dogum yapip eve dondugum gece aklima geliyor esim gece yarisina kadar bu kadinin evinde okey oynamislar guya adami defalarca aramistim telefonumu hrp mesgule atmisti ve eve cok gec gelmisti kadinda sabahinda utanmadan beni fircalamisti sabaha kadar oturcaktik niye adami arayip durdun dedi...xok tihafima gitsede birsey dememistim simdi dusunuyorum bunlar o gece ne yapti yada daha sonrasi ben mi yanlisim
ay pardon ya ben okurken kadın eşinden numaranı almış zannettim benKadin beni aramadiki sehir disindaki esimi aramis numarasini ne zaman niye almis nasil bir muhabbetleri var esim ayda bit gelir kimse gormezdi bile
Yok artik sen doğum yaptin esin yaninda degildi birde mesgule attı kadının dediği lafa bak tatlım sen iyi niyetlisin bile Allahim sana afiyet versin onlarda bir şey yaptılarsa dünyaları başına yıkılır en yakin zamanda sen icini ferah tut
çocuklarına ve işine odaklanmaya çalış lütfenSagol canim ah su adamin pisliklerine uzulmemeyi bi ogrenebilsem
çocuklarına ve işine odaklanmaya çalış lütfen
şimdi sizi kıskandırmaya çalışabilir gelip gidip laf atabilir hatta iftira bile atabilir
hatta o kadınla görüşmeye de başlayabilir
yani aklına gelen her pisliği yapabilir yada yapmış olabilir
sen dua et ve görüp duymamaya çalış
şuna eşim demeyi bırak artık ya..
allahın hırtosu bırak zaten aldatmış kimle olduğunun ne önemi var..
tabiki kocan sonucta ama bu süreçler tabiki zor olacak sabırlı ol. umursamaz davran öyle gözükmeye calis
ya haklısın ama ortaya çıkınca ne olacak.içinde ümit yada düzelmesini istedigin durum var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?