ben mi fesadim

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Az cok yasadiklarimi biliyorsunuz esimden ayriyim yakinda bosancaz maddi manevi bir cok sorunun yaninda inkar etsede aldattigina dair bir cok delil mevcut..
boyle bi ozet gecmek istedim bugun ki mevzu dort bes yildir hic konusmadigim komsumun esimi aramasi esim sehir disindadir uzun yillardir cok kisa zamanlar evde olurdu..bu kadinla yillardir konusmuyoruz esimin numarasini ne ara aldi ve benim evimdeki ufak bi elektrk sorununu bahane edip neden kocami ariyor bana ulasamadgi soylemis kulliyen yalan kendi ulasamasa bile ulasabilcek bir cok samimi komsum var is yerim eve yakin oraya gelip soyleyebilir yada ona ne ciddi bir sorun degil onu ilgilendirmez bile uzerine ne diye vazife alip esimi ariyor ki..huyunu suyunu hic sevmedim gece yarilarina kadar milletim kocasini okey masalarinda oyalayip karilarini bezdiren bi aile..

kadinin yaptiklari flim seridi gibi gozumun onunden gecti sabahtsn beri aklim yerinde degil tamam ayriyiz ama bu adam beni komsumla boynuzlamis olabilme ihtimali cildirtti ben mi fesadim..
Yoksa yillarca saf salak gibi herseye gozummu yumdum bilmiyirorum...

Bazende Rabbim dogacak bebegimin hatirina herseyi gormemi sagliyor diyorum

Keske uzulmemeyi basarabilsem canim...bu kadin kocami aradigi baska bir komsum is yerimdeyken.duygu sok oldu o kadincagizda konusmayiz etmeyiz ne yuzle kocami boyle bir bahaneyle arat ki...
Buyuk kizimi dogum yapip eve dondugum gece aklima geliyor esim gece yarisina kadar bu kadinin evinde okey oynamislar guya adami defalarca aramistim telefonumu hrp mesgule atmisti ve eve cok gec gelmisti kadinda sabahinda utanmadan beni fircalamisti sabaha kadar oturcaktik niye adami arayip durdun dedi...xok tihafima gitsede birsey dememistim simdi dusunuyorum bunlar o gece ne yapti yada daha sonrasi ben mi yanlisim

Z zanaaa konularını biliyorum .

Buluttan nem kapma bence .

Bu adamla ilgili hiç bir şey seni üzmesin bence artık.

ya tesadüfdür ya kadını kocan aratıyor olabilir yada kadın bir yerden duymuştur ağızdan laf almak için bunu bahane edip seni aramıştır
var öyle böyle dedikoducu el alemin hayatını kendine görev edinenler

ama ne için aramış olursa olsun sen bunları düşünüp kendini üzme

Kadin beni aramadiki sehir disindaki esimi aramis numarasini ne zaman niye almis nasil bir muhabbetleri var esim ayda bit gelir kimse gormezdi bile

Yok artik sen doğum yaptin esin yaninda degildi birde mesgule attı kadının dediği lafa bak tatlım sen iyi niyetlisin bile Allahim sana afiyet versin onlarda bir şey yaptılarsa dünyaları başına yıkılır en yakin zamanda sen icini ferah tut

Kadin beni aramadiki sehir disindaki esimi aramis numarasini ne zaman niye almis nasil bir muhabbetleri var esim ayda bit gelir kimse gormezdi bile
ay pardon ya ben okurken kadın eşinden numaranı almış zannettim ben
bak belki bu söylediğim çok havada kalacak ama boş ver
bu saatten sonra o kadınla beraber olsun olmasın üzülmemeye çalış
çünkü ben senin eşinin öyle bir şey yapabilme ihtimalini yüksek buluyorum

Sagol canim ah su adamin pisliklerine uzulmemeyi bi ogrenebilsem

Ne alaka diye düşünmen normal ama aldatıldıktan sonra kim olduğu da pek önemli sayılmaz bence.

Sagol canim ah su adamin pisliklerine uzulmemeyi bi ogrenebilsem
çocuklarına ve işine odaklanmaya çalış lütfen
şimdi sizi kıskandırmaya çalışabilir gelip gidip laf atabilir hatta iftira bile atabilir
hatta o kadınla görüşmeye de başlayabilir
yani aklına gelen her pisliği yapabilir yada yapmış olabilir
sen dua et ve görüp duymamaya çalış

Utanmaz adama dert olmus yollu senin numarini nerden almis demem..sana hesap vermek zorundamiyim diyor..
Sen bana balkona atilan tehdit notunun hesabini ver diyor ben iyice sok!!!
Bu adam beni tehdit etti bir ara bir kac gun sonrada balkonumda tehdit notu bulmustum polise vermistim esim surekli ben yapmadim dedi bu komsu kadin mevzu oluncada iyice aklim karisti daha once evimden buyu kagitlari falanda cikmisti bunlar tesaduf olabilr mi???

şuna eşim demeyi bırak artık ya..
allahın hırtosu bırak zaten aldatmış kimle olduğunun ne önemi var..

tabiki kocan sonucta ama bu süreçler tabiki zor olacak sabırlı ol. umursamaz davran öyle gözükmeye calis

Olan olmus artik zaten bosanma surecindesiniz. Caninizi sikmayin. Eger oyle bisey olmussa allahindan bulsunlar. Herkes ettigini ceker. Su an sadece bebeginizi dusunup ona odaklanin...

tabiki kocan sonucta ama bu süreçler tabiki zor olacak sabırlı ol. umursamaz davran öyle gözükmeye calis

Baska kadinlar bir tarafada ya bu kadinla aralarinda bir halt olduysa..
Aslinda suan saskin olsamda icim sogur yillardir basimiza gelen sorumlarin sorumlusu ortaya cikmis olur

ya haklısın ama ortaya çıkınca ne olacak.içinde ümit yada düzelmesini istedigin durum var mi?

Yo

Bbi umudum yok istegimde sadece binlerce soru isaretiyle etrafim cevrilmis bi cvb bulup yuregimi somutmak istiyorum

ya haklısın ama ortaya çıkınca ne olacak.içinde ümit yada düzelmesini istedigin durum var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…