Tek başına mücadele veriyorsun. Eşin hanzonun önde gideni, ailen arkanda değil, hamilesin ve bi çocuğun daha var, çalışıyorsun, boşanma aşamasındasın. Ama sen hepsine göğüs gerip uğraşıyorsun.Oylemiyimdir
o zaman bebeğine odaklan kafanı yormamaya calisYo
Bbi umudum yok istegimde sadece binlerce soru isaretiyle etrafim cevrilmis bi cvb bulup yuregimi somutmak istiyorum
Tek başına mücadele veriyorsun. Eşin hanzonun önde gideni, ailen arkanda değil, hamilesin ve bi çocuğun daha var, çalışıyorsun, boşanma aşamasındasın. Ama sen hepsine göğüs gerip uğraşıyorsun.
Utanmaz adama dert olmus yollu senin numarini nerden almis demem..sana hesap vermek zorundamiyim diyor..
Sen bana balkona atilan tehdit notunun hesabini ver diyor ben iyice sok!!!
Bu adam beni tehdit etti bir ara bir kac gun sonrada balkonumda tehdit notu bulmustum polise vermistim esim surekli ben yapmadim dedi bu komsu kadin mevzu oluncada iyice aklim karisti daha once evimden buyu kagitlari falanda cikmisti bunlar tesaduf olabilr mi???
Anlattıklarınıza göre ihtimal var bence.Ama siz beden hala bebeğinizi düşünmek yerine bu Ada'mla ilgili konu açıp üzerine eşim ve ya kocam diyip duruyorsunuz çok tezat bir davranış.Ayrılacagınızı da sanmıyorum hala daha kıskanıyorsunuz.Mnür aldatmalar normaldi de buna mı ihtimal veremiyorsunuz .Fesatlık değil gayet olası bir durum bence.
aldatıldığın kişi değil aldatılmak önemli. gerisini boşver belki de bilme daha iyi
bu kadın yüzünden bu duruma gelmiş olmayasınız.Ben olsam yuvama sahip çıkarım erkekler saf oluyorlar.Eminim dolduruşa gelip üzmüştür hep .Adam umrumda bile degil boylr birsry varsa yillarca uyutulmus olmanin acisi var..ve etrafimda hic anlayamadim garip seyler olmustu eger bu kadinla bir halt yediyse zatenn sebep sonuc hersey ortaya cikcak..
Kocana bunlari anlatmak ister misin? Aslinda bu mesaji direkt ona gonder sonra ara ne dusunuyosun diyeDaha evime hic tasinmadan bu kadindan ve esinden midem bulandi ve esimi uyarmistim sakin bunlarla muhatp olma diye tabi yillar once daha ilk kizima hamileyken..bunlarin evine hic gitmedim esinede izin vermiyordum taki dogum yaptigimda firsattan istifade adam bunlarin evine gitti ve gece yarisi olmys ariyorum tekefon mesgul adam eve gelmiyor gece yarisindan sonra geldi ufak bit tartisma oldu..sonra kadin bana diyorki niye adami aradin sabaha kadar oturcaktk...daha sonra her tartismamizda esim sorunubuyuttu ve her seferindr bu igrencleri evime cagirdi..bunlarda surekli dedikodumu yapiyorlardi kadin beni asiri derecr kiskaniyordu ve arkamdan kuyumu kazmaya calisiyordu hatta oyleki esim baba o zamanlar araba alcakti kadinin en yakin arkadasindan duydum zana benden once araba alirsa seni bosarim oldururum falan demis..baska bir zamanda evine gelip durduk yere oyle laflar ettiki onu evime cagiran kadinlar benden ozur dilemisyi onun konustuklarindan dolayi..ben uzak durdukca kadin alalen ben ugrasmaya devam etti..hatta birgun esime kustum kizimida alip teyzeme gitcektim sonra vaz gecip eve dond kadin balkonda beni bekliyor kocan eve genc bir kiz aldi sen gittikten sonra dedi benim gidip donnem yarim saat is arkadasidir dedim kadinin.agzina laf vermek istemedim ama kadin surekli beni doldurusa getirmeye calisti esimin arkasindan ne laflar ne, laflar etti..surekli esimi bana kotuler benide her firsatta esime kotulermis bunlarla bes yila yakindir slm bile vermeyi kestim artik tehlikeli olmuslardi...en sonda kocam beni tehdit ettikten iki gun sonra balkonumda tehdir notu buldum kimbilir onuda bu kadin yazmistir evimden cikan buyu kagitlari falan suan tek supheli bu kadin oldu....
Bu kadar seyden sonra bu kadinin kocami numarasini bulundurmasiufak bir elektrk sorununu bahane edi aramasi normal mi ki esim sehir disinda biz bile ayda bir kac saat sncak goruyoruz bu kadin ne ara alfi numarasini
Kocana bunlari anlatmak ister misin? Aslinda bu mesaji direkt ona gonder sonra ara ne dusunuyosun diye
Birak bosver o zaman degmezBiliyor canim benim asla bu kadina kondurmadi hep beni sucladi...
Dunde yollusenin numarani nerden bulmus dedim gunahina girme kimsenin diyor...
Adam kul hskki sayan gunah dusunen bir adam oluveriyor...
Eeee yabanci kadinlari facede ekleyip muhabbet eden adam o zaman sen cahilsin anlamazsin boyle arkadasliktan diyordu...
Kadinin getirdiklerini yedirmek zorunda degilsin esine. Aksam esin evdeyken getirirse gunduz bi uyar yenmiyor tesekkur ederiz falan getirme diye. Kimseye ayip olacak diye dusunmek zorunda degilsin.Slm aranıza yeni katıldım bende de komşu sorunu var nasıl desem ki yani abartiyor muyum bilmiyorum ben bir yıldır bu apartmana taşındım karşı komsumla aram iyi hep ikramda bulunur falan benim de el lezzetim yok esimde bunun getirdiklerini bayıla bayıla yer birde ne güzel yapıyor deyince cinlerim tepeme çıkıyo bugün gittim komsuya konuştuk falan demez mi sağolsun eşin sabah ise bıraktı ne dicegimi bilemedim ama hep aklımda kaldı eşim arayinca komsudayim deyince dedi ki sabah ise giderken bıraktım onu da felan çok sinir oldum açıkçası komsumda evli ama ne bileyim ben yanında yokken ne diye onu ise bırakıyo ki böyle bir mecburiyeti mi var sanki bu yüzden ders bile çalışamadım hep kafam bu olaydaydi
Kadının kocanı aradığını sen nereden öğrendin.Kadin beni aramadiki sehir disindaki esimi aramis numarasini ne zaman niye almis nasil bir muhabbetleri var esim ayda bit gelir kimse gormezdi bile
Baska kadinlar bir tarafada ya bu kadinla aralarinda bir halt olduysa..
Aslinda suan saskin olsamda icim sogur yillardir basimiza gelen sorumlarin sorumlusu ortaya cikmis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?