Ben mi fesatım kuzenim rüyasında bana aşık olduğunu söyledi ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Günaydın benim bi kuzenim var erkek 5 yaş büyük benden arada sırada görüştüğüm biri. Çoğu zaman flörtöz tavırları vardır . İyi anlaşırız benim ailem ve onla birlikte tatile gitmişliğimiz bile vardır . Şuan şehir dışında iş için bu sabah bir mesaj attı . "Gerizekalı rüyamda senle sevgiliydik beni aldatıyodun nasıl sinirlendim " bende güldüm aldatıldığın için mi üstğn açık kalmış hala etkisindesin dedim . Oda " ama çok aşığım sana bana çok sadıktın nasıl yapar bunu diye düşünüp durdum deli oldum bi türlü uyanamadım " dedi bende rüya işte dedim aynen.. dedi bu şekilde anlatması beni biraz şüphelendirip düşündürdü sizce ben mi fesatım yani anlatış şeklinden dolayı şüpheye düştüm bide siz yorumlarmısınız ?

Güncelleme 15. Sayfada

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu rüyayı size anlattığında nasıl bi tepki verdiniz peki
Eşimle kankaydik bizim de kankaligimiz onun ruyasiyla boyut değiştirdi.ruyasinda elini omzuma atmış yağmurda yürümüş uzun uzunbu rüyadan sonra 2 ay içinde nişanlandık; nisandan 6 ay sonra evlendik

Bu rüyayı size anlattığında nasıl bi tepki verdiniz peki
Hayır olsun "hacı" dedim çok iyi hatırlıyorum.nasil davranacağını bilemedim.cunku saçmalıyordu alenen.belki kanka olduğumuz için nasıl açılacağını bilemedi.ben kendimi geri çektim.cunku kafam karıştı.sonra o çorap söküğü gibi....kararlı olunca ben de etkilendim nasipmis evlendik.kankami kaybetmekten korkardim eskiden.ama evlenince yine kaybettimes olmak başka.ama iyi ki evlenmisim

Belki de sadece gerçekten bı ruyadir,samimiyetinize güvenip yanlış anlamaz diye düşünüp anlatmıştır ne var bunda,ama siz yine de yanlış anlamissinizyada belki de cidden hoslaniyordur sizden ve hikayedir rüya meselesi bilemedim simdi,sizde onu deneyin bakalim

burda herkes normal gibi yorum yapmış ben böyle yapamıcam. bizde kuzen=kardeş demek. ağzının payını çoktan vermiştim. bir daha da görüşmezdim. böyle bir rüya görsem bile utanır anlatmam bile. öyle şey mi olur.

kesinlikle katılıyorum ne bu saçmalık çok normalmiş gibi anlatmış bide hayret bişe

Oo kuzen yürümeyi bırakmış koşmaya başlamış

Deniyor seni. Yavaştan yol yapıyor. Sevgilisi yok kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…