- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Belki de rüya değildir, sizi deniyodur
burdan da sizin anladiginiz gibi görünüyor.Belki de hislerini aciklamak icin bu rüya hikayesini anlatti.
KesinlikleOturup benimle eski sevgilisi hakkında konuştuğuda oldu ailemizde böyle şeyler normal karşılanmaz pek
Eşimle kankaydik bizim de kankaligimiz onun ruyasiyla boyut değiştirdi.ruyasinda elini omzuma atmış yağmurda yürümüş uzun uzunbu rüyadan sonra 2 ay içinde nişanlandık; nisandan 6 ay sonra evlendik
Hayır olsun "hacı" dedim çok iyi hatırlıyorum.nasil davranacağını bilemedim.cunku saçmalıyordu alenen.belki kanka olduğumuz için nasıl açılacağını bilemedi.ben kendimi geri çektim.cunku kafam karıştı.sonra o çorap söküğü gibi....kararlı olunca ben de etkilendim nasipmis evlendik.kankami kaybetmekten korkardim eskiden.ama evlenince yine kaybettimBu rüyayı size anlattığında nasıl bi tepki verdiniz peki
burda herkes normal gibi yorum yapmış ben böyle yapamıcam. bizde kuzen=kardeş demek. ağzının payını çoktan vermiştim. bir daha da görüşmezdim. böyle bir rüya görsem bile utanır anlatmam bile. öyle şey mi olur.
Günaydın benim bi kuzenim var erkek 5 yaş büyük benden arada sırada görüştüğüm biri. Çoğu zaman flörtöz tavırları vardır . İyi anlaşırız benim ailem ve onla birlikte tatile gitmişliğimiz bile vardır . Şuan şehir dışında iş için bu sabah bir mesaj attı . "Gerizekalı rüyamda senle sevgiliydik beni aldatıyodun nasıl sinirlendim " bende güldüm aldatıldığın için mi üstğn açık kalmış hala etkisindesin dedim . Oda " ama çok aşığım sana bana çok sadıktın nasıl yapar bunu diye düşünüp durdum deli oldum bi türlü uyanamadım " dedi bende rüya işte dedim aynen.. dedi bu şekilde anlatması beni biraz şüphelendirip düşündürdü sizce ben mi fesatım yani anlatış şeklinden dolayı şüpheye düştüm bide siz yorumlarmısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?