Ben mi fesatım kuzenim rüyasında bana aşık olduğunu söyledi ?

Kuzen kardeş gibi, yok kuzenle evlilik vs enseste girer yazanlar olmuş yani pessss. Kuzenin yabancı bir erkekten farkı yoktur İslam a göre, o sizin kardeşiniz değildir, evlenilebilir.

Peeees dini yorum yasak bu bir. Ikincisi soy ağacını halkaya cevirip çocukları sıradan engelli doğan ailelere bir sor acaba sonradan bakılınca iyi bir fikirmiydi diye.

Kuzen kardeş gibi, yok kuzenle evlilik vs enseste girer yazanlar olmuş yani pessss. Kuzenin yabancı bir erkekten farkı yoktur İslam a göre, o sizin kardeşiniz değildir, evlenilebilir.

Siz evlenin olur mu? Bana göre son derece mide bulandırıcı. AMCAMIN oğlu! Sonra ülkede neden bu kadar engelli bebek doğuyor?! Neden acaba?

Bu konuda da ailece tatile giden bir aile var. Gayet yakınlar (ki olmasalar ne olacak, kan denen bir şey var) ne hakla böyle bir şey söyler anlamak çok zor. Sapık adam.

Yaşıt kuzenlerim var hatta teyzemin biri niyeti bozmuştu... büyük konuşuyorum belki ama dünya yakışıklısı olsaydı dönüp bakmazdım midem almazdı. Kuzeniniz besbelli size yürüyor ona göre davranmanızda fayda var

Sana kesinlikle zarf atmis agzini ariyor.

Ne mi yapardim . Gulmezdim telefonu yuzune kapatirdim.

Bundan sonra ona karsi olan tavrinizi kesinlikle sertlestirin. Ne konustuguna dikkat etsin ve o konuda umitlenmesin.

Kuzen esittir kardes demeyecegim ama bana gore asla olmamasi gereken bir iliski turu.

Şimdi aklıma geldi benim çok yakın bi arkadaşımı beğendiğini söylemişti şakayla karışık bende o maddiyata çok düşkün sana bakmaz dedim oda biraz bunaltınca tersledim bana " ne oldu kıskandın mı seni mi alıyım yoksa bi işe başlayım da siz görün " demişti
Ne tatilde ne bizde kaldığında çok yalnız kaldığımız oldu ama buna yönelik bişey görmemiştim otururken sarılır eder ama eski sevgilisini unutamadığını bile anlatmıştı . Yalnız dikkatimi çeken yalnız kaldığımızda bana sarılma konusunda fln daha rahat . Bi art niyet aramadığım için bunları görmemişim ama şimşekler kafamda çakıyo birer birer resmen

Bu konuda keskin gorusumu belirttim.

Sende de biraz kipirti var sanki. Umarim yanlis dusunuyorum.

Bizde yakın komşu ile evlilik bile hoş karşılanmaz eğer sizin içinde durum böyleyse daha fazla flört etmesine izin vermeyin düşmanlık olmasın sonra

dun bu konu yyzunden bam yenildi hala ayni seyler. iki kuzen birbirine asik olabilir ne var bunda degil mi

Ya insanlar kafaya göre konuşuyor işte. Kuzenine genel olarak evlenebilir gözüyle bakıyorsan o zaman kardeşin gibi sarmaş dolaş gezdiremezsin yanında. O zaman dini alet ediyorlarsa bütün kuralları uygulasinlar. Tek işlerine gelenleri değil. Ben bu konuya dini karıştırmiyorum bile. Eşim çocuk doktoru. Engelli hastalarının çoğunun annesi babası akraba. Bazılarının birden fazla engelli çocuğu var. Izin var diye herseyi de yapmamak lazım. Yoksa bana ne kim kiminle evlenir aşık olur. Bende ban yerim büyük ihtimal ama bizim toplum bu konuda bilinçlenmesi lazım artık

İlgisi olmasa rüyasında görse bile söylemez .net ilgisi var. Dinen de hukuken de 4. Derece yakının olduğu için nikah düşüyor ama en önemlisi siz ne düşünüyorsunuz . Bi de yaş küçük gibi geldi yani 18 gibi. Küçümsemek için söylemedim ama yaşı küçükse laçka da olsa bu şekilde bi amacı olmaya bilir. Eğer büyükse kendini ifade etmek için çok yanlış bi yöntem

Ben rüyasında görme konusunda takılmadım zaten ama anlatış tarzı şaşırttı ve ne düşünceğimi bilemedim bu arada o 27 ben 22 yaşındayım

Sizdeki fesatlık değil farkına varmak. Kuzen bildiğin kurnazlık yapıp yürüyor. Rüya da bahane, belki hiç öyle bir şey görmemiş bile olabilir. Vereceğiniz tepkilere göre hareket edecek. Sonuçta rüyaymışya kızsanız da onun suçu değil oluyor. Maksat sizi sevgili olabiliriz fikrine alıştırmak.

Ben rüyasında görme konusunda takılmadım zaten ama anlatış tarzı şaşırttı ve ne düşünceğimi bilemedim bu arada o 27 ben 22 yaşındayım
27 yaşında birinin böyle bi espiri yapmış olması hiç hoş değil kendini senin aklına sokmaya çalışıyor dicem bu da hiç hoş bi yöntem değil yani kaç yaşına gelmiş adam duygularını ifade etmek için mantıklı bi yol bulamamış . Açıkçası espiri olduğunu kesinlikle düşünmüyorum 27 yaşında birinin böyle bir espiri anlayışı olmaz. Size de şaşırdım rüyaya takilmiyosunuz anlayışa takiliyosunuz ikisine de takılın bence. Eğer bu kişiye karşı hissiyatiniz yoksa hemen araya mesafe koyun

Kuzenle iliskiyi ben de dogru bulmuyorum ama bu ensest degil. Kardes cocuklarina nikah duser

Kuzen var kuzen var. Halamın oğlunu görsem asla anlatmam ama ikinci dereceden kuzenlerimle çok samimiyiz, direkt bizim kuzen grubuna yazardım "ulan x dün rüyamda evlenmiştik de aldattın beni pislik boşıycam seni" falan diye.

Aradaki ilişkiye bağlı aslında ama konu sahibi rahatsız olduğuna göre o samimiyet yok demek ki.

Sık gorusuyormussunuz aileler birlikte tatile de gitmissiniz belli ki etkilenmis. Bence uzak durun mesafe koyun. Kucukken oyun oynanir falan iyi hos ama buyuyunce taraflardan biri etkilenebiliyor. Kan deli akiyor malum

Kuzenle iliskiyi ben de dogru bulmuyorum ama bu ensest degil. Kardes cocuklarina nikah duser

Cehalet kokuyor şu yazdıklarınız!

Ensest aile içi yasak ilişkidir, aile dediğiniz de kardeş çocuklarını da kapsar. Ayrıca tıp bilimi kardeş çocuklarının evliliklerine karşı çıkar!
1500 yıllık kurallarla değil bugünün bilimsel çalışmalarının sonuçları ile hareket etmeliyiz.

Kafasında soru işareti oluştuğuna göre muallakta kalmış.
Zaten flörtöz biri olduğunu söylüyor. Kendisine karşı mı başka kızlara mı bilemedim. Hareketlerinden anlaşılır aslında ilgisi..

Benim hiç bir kuzenimle bu derece samimiyetim yoktur. Ama kardeş gibi büyümedik diye de hiç kimse birbirine o gözle bakmadı bakmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…