- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Aynen ya benimde migdem bulanır böyle kuzen ile ilgili iliskilerden. Belkide beraber büyüdüğüm için kuzenlerimle ama gerçekten içim kalkiyorNe düşünüyorsunuz bilmiyorum ama yukarıda bir arkadaş yorum yapmış bence de kuzen kardeştir.
Benim yaşıt kuzenim yok, küçükler ben ablaları gibiyim hep birlikte uyuruz miniklerleAynen ya benimde migdem bulanır böyle kuzen ile ilgili iliskilerden. Belkide beraber büyüdüğüm için kuzenlerimle ama gerçekten içim kalkiyor
Artık duygularımızı ne kadar aleni yaşıyoruz dimi. Böyle bir rüyayı kuzenim görse bir daha onunla aynı ortama giremezdim ki bide üstüne laubali bi şekilde kızgınlığını dile getirmiş. Muhtemelen ben utanırdım. Sanırım toplum tarafından da bu tarz olaylar normalleştirilmiş. Kuzenin sana yürüyor kelimesi bile herşeyin kısa bir özeti aslındaPeki ya sizin bundan etkilenip konu acmaniza ne demeli? Hirsizin hic mi sucu yok?
Artık duygularımızı ne kadar aleni yaşıyoruz dimi. Böyle bir rüyayı kuzenim görse bir daha onunla aynı ortama giremezdim ki bide üstüne laubali bi şekilde kızgınlığını dile getirmiş. Muhtemelen ben utanırdım. Sanırım toplum tarafından da bu tarz olaylar normalleştirilmiş. Kuzenin sana yürüyor kelimesi bile herşeyin kısa bir özeti aslında
Doğru diyorsun çünkü gerçekten çok mantıklı gelmiyor banada. En iyisi susmakBenim kafam almiyor net. Ne zaman yazsam banlaniyorum en iyisi izlemek.
Bu flörtöz tavırlar herkese karşı mı, size de mi?....Çoğu zaman flörtöz tavırları vardır .......
Kuzen benim için kardeş gibi.. nasıl kardeşe sen rüyamda beni aldatıyordun denmezse, kuzene de denmez. Benim için son son derece iğrenç bir durum. Ben olsam böyle saçma sapan rüyaları bana anlatma kardeşim derdim.
Valla nedir ne değildir bilmem ama benim kuzenim bana böyle bişey anlatsa direk ağzına kürekle vururum. Kuzen kardeştir yaa olabilir mi böyle bişey, rüyada bile olamaz saçmalığın dik alasıGünaydın benim bi kuzenim var erkek 5 yaş büyük benden arada sırada görüştüğüm biri. Çoğu zaman flörtöz tavırları vardır . İyi anlaşırız benim ailem ve onla birlikte tatile gitmişliğimiz bile vardır . Şuan şehir dışında iş için bu sabah bir mesaj attı . "Gerizekalı rüyamda senle sevgiliydik beni aldatıyodun nasıl sinirlendim " bende güldüm aldatıldığın için mi üstğn açık kalmış hala etkisindesin dedim . Oda " ama çok aşığım sana bana çok sadıktın nasıl yapar bunu diye düşünüp durdum deli oldum bi türlü uyanamadım " dedi bende rüya işte dedim aynen.. dedi bu şekilde anlatması beni biraz şüphelendirip düşündürdü sizce ben mi fesatım yani anlatış şeklinden dolayı şüpheye düştüm bide siz yorumlarmısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?