Ben mi fesatım kuzenim rüyasında bana aşık olduğunu söyledi ?

Freud'un gözleri dolardı şimdi. Rüyalar bilincaltinin yansımasıdır der. Genellikle de doğrudur. Ben ne zaman bir şeye kafa taksam onu rüyamda bir şekilde görürüm. Kuzen niyeti bozmuş. Eğer ona karşı hissiniz yoksa kıyı kıyı uzaklaşın sonra başınız ağrır. Bence kuzenler zaten evlenmemeli de o ayrı.

İlgisi olabilir, samimiyetten de paylaşmış olabilir.
Eğer ilgisi varsa bu neredeyse enseste girer. Kuzen dediğin yarı kardeştir. Sizin de biraz olsun gönlünüz var gibi ki buraya konu açmışsınız. Dikkatli olun bence.

Aranızdaki iletişim kanka modunda, hiç bir şeyi saklamamak, her konuda konuşabilmek üzerineyse bu rüyayı anlatması pek tuhaf değil..
Direk yürüyor diyemem bu yüzden.
Ama kuzeninizi en iyi siz tanırsınız..

Eşimle ilişkimiz 1 sene aynı şirkette çalışıp hiç bir şey hissetmeden, bir gece onu yanımızda sözde sevgililerimizle (benim sevgilim yoktu onu bilmiyordum) görünce ve bunu bir kaç gün sonra benim saf gibi ona anlatmamla başlamış oldu.

Ya da bana malum oldu çünkü o ara gerçekten bir şey hissetmiyordum. Ama sonra o peşime düştü çünkü adama rüya ayağına ışık yakmış gibi oldum

Biz akraba değildik tabi..

Peki ya sizin bundan etkilenip konu acmaniza ne demeli? Hirsizin hic mi sucu yok?
Artık duygularımızı ne kadar aleni yaşıyoruz dimi. Böyle bir rüyayı kuzenim görse bir daha onunla aynı ortama giremezdim ki bide üstüne laubali bi şekilde kızgınlığını dile getirmiş. Muhtemelen ben utanırdım. Sanırım toplum tarafından da bu tarz olaylar normalleştirilmiş. Kuzenin sana yürüyor kelimesi bile herşeyin kısa bir özeti aslında

Benim kafam almiyor net. Ne zaman yazsam banlaniyorum en iyisi izlemek.

Sanırım kuzeniniz ağzınızı arıyor niyetiniz yoksa ki yoktur muhtemelen burda böyle bir konu actiginiza gore. Hayatınızda biri olduğunu yada olacağını söyleyin şöyle aşığım böyle seviyorum gibisinden. Zaten o zaman size açılmaz bu konuda kapanir

Aynen katılıyorum. Böyleleri yüzünden millet kendi ailesine dahi güvenmez oldu. Kizin babası ona oğlum gözüyle bakıyordur kesin

Valla böyle bişey görsem kabus olur ve bunu utancımdan kiöseye söylemezdim. Zira kuzen demek kardeş demek artık. Yani eskşden insanlar kuzenleriyle evleniyomuş ama artık kuzenler birlikte büyüyor ve kardeş gibi oluyorlar. Bence sizin kuzen biraz biyeti bozmul uzak durmakta fayda görüyorum.

Valla nedir ne değildir bilmem ama benim kuzenim bana böyle bişey anlatsa direk ağzına kürekle vururum. Kuzen kardeştir yaa olabilir mi böyle bişey, rüyada bile olamaz saçmalığın dik alası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…