Bizimkinin iki oglu var kaynim ve esim. Kaynimin iki kizi benim iki oglum var kizi olmadigi icin onlari seviyormus neyse sevmesin benim sevgim yeter onlaraAllah allah neden ki torunlar çok sevilir der hep annemde kv de
Bizimkinin iki oglu var kaynim ve esim. Kaynimin iki kizi benim iki oglum var kizi olmadigi icin onlari seviyormus neyse sevmesin benim sevgim yeter onlara
Şımarıklık depresyonu olur olsa olsa, Şu hayatta insanların depresyona girecek daha geçerli sebepleri var inanın.Yani gerçekten kulağa çok saçma geliyor canm ama acaba lohusa depresyonu falan olabilir mi ondan mı bu kadar abartiyor diye düşündüm
Yok canım evi temiz değil ocak yağ içinde çoğu zaman aman aman mükemmel değil bayılmaz temizlik yapmaya normal yaparObsesif olabilir gelininiz.Takintilidir elinde degildir.Evi nasil temizlik takintisi varmi kapi kulplarini tutarmi hic gozlemledinizmi.
Konu sahibi muhtemelen çoktan gitmişsindir söze konuyu okuyarak geliyorum ama bak herkes eşine nasıl sahip çıkıyor. Ben en çok eşine üzüldüm. Sana tavsiyem eşini ezdirme, saydır. O üzülmesin, bu alınmasın, şuna ayıp olur diye diye kendini ve eşini hiçe saydırıyorsun farkında değilsin. Ondan sonra herkes her lafı söyler. Ve bir olur iki olur beş olur ilerde eşin beni ailene saydırmadın der, olan senin evliliğine olur. Bir daha aklında olsun.Gelinimizi abime şikayet etmedim hiç. Zira oda karısına fazlasıyla düşkün bişey olmaz yani onu asla suçlu bulmaz
Bana kalsa zaten gitmezdim eşim ayıp olur diye gitmemiz lazım dedi. Eşimde kendi ailesine ve benim aileme çok düşkündür. Hergün annemdeyiz sürekli sorar anne bi ihtiyacın varmı diye. O üzülecek diyede kıyamaz. Oğlu sonuçta.. ama annemde eşimi oğlundan çok tutmaya başladı. Böyle böyle kendilerinden soğutacaklar bizbize kalcazKonu sahibi muhtemelen çoktan gitmişsindir söze konuyu okuyarak geliyorum ama bak herkes eşine nasıl sahip çıkıyor. Ben en çok eşine üzüldüm. Sana tavsiyem eşini ezdirme, saydır. O üzülmesin, bu alınmasın, şuna ayıp olur diye diye kendini ve eşini hiçe saydırıyorsun farkında değilsin. Ondan sonra herkes her lafı söyler. Ve bir olur iki olur beş olur ilerde eşin beni ailene saydırmadın der, olan senin evliliğine olur. Bir daha aklında olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?