Ben mi fesatım?

Annesi aradı çağırdı canım gitmesek ayıp olur onlarda benim herşeyime geldi. Gelinde baya fena bi laf etsem bin laf yerim tecrübeyle sabitlendi.

Sizin agziniz laf yapmiyor mu? Sizde biraz yirtik olun ya. Valla sinir oluyorum. Ister gelin, ister gorumce olsun sifati fark etmez nerde boyle korkan, cekinen, o uzulur, bu huzur kacar diyen varsa sizin gibi illa O nun tepesine cikanlar oluyor. Ben bunu anladim.
Benim kalbim kiriliyorsa surekli, biyerden sonra baslarim oyle huzura diyip ben huzur kaciririm bizzat.

Gelini psikologa goturun bence, yegeninizin ileriki yasantisinda ruh sagligini da bozar. Bebek hasta olsa, premature olsa neyse de yuh yani banyo yapin ne demek.
Benim de 4 aylik bebegim var eve gelenlere elinizi yikayin vs demiyorum, kaldi ki halasina hic diyemem. Herkes yikiyor zaten bi sekilde, kimse eskisi gibi bilincsiz degil.
Bazen sokakta sevmek isteyenler oluyor istemesem de kalp kirici bisey demiyorum. Gelininiz onlara napicak acaba, sakinan goze cop batarmis ayrica.
Uzun yillar sonucunda olan bir bebek mi? Ondan mi bu koruyucu tavri bilemedim.

Ben sessiz bir insanım yapım böyle bu yaşıma kadar kimseyle tartışmadım. Ailecek sessiz bir yapımız var ondan hala iletişimdeyiz. Azıcık birşeye karış bakalım ne abimi ne yeğenimi göremeyiz onlarda ailecek yırtıklar. Yapı meselesi işte ben laf yetiştiremem. Çok net konuşuyorum haklıda olsam haksız çıkarırlar iğce deliririm

Seen ne cevap erdin oyle diyince merak ettim ☺ ahh canim o cocugun mikrooplara karsi bagisikligi gelismezse cooooook hasta olur doktordan cikamaz aman yarabbim boyle buldumcuklarada sinir oluyorum dus al falan ne ayip bence uzuldugunu ayip ettigini soyle gittiginde . Fazlada yuz verme . Cok dusuuncesiz bi insan sevmeden once ellerinizi yikayin veya yuzunden opmeyin denebilir ama dus konusunu abartmis ve cok ayip etmis aynen boylelerinin cocuklarini sevesin gelmez sonra halasi hic sevmiyo olur bosver git ve tepkinide belli et canim uzuldugunu yani . Boyle soylersem kirilir diye dusunup icinden gecirse aranip soylenmez yanii

Yeriniz de olsam gitmezdim.Yengenize de obsesif olduğunu ve tedavi görmesi gerektiğini söylerdim..

bu tipler bebekken çocuktan soğutur elletmez az eline alanın burnundan getirir
sonra gel zaman git zaman
başka bir yeğen olunca o daha çok sevilince bozulurlar
benim çocuğumu sevmiyorlar onu seviyorlar diye
iki üç sene sonra kimse çocuğu ile ilgilenmek istemeyince belki ne yaptığını anlar buldumcuk gelin

gitmeyin geleceğiz diye de bekletin
kimsenin sizi böyle üzüp yıpratmasına izin vermeyin
gelin hanım alsın çocuğunu tekrar içine saklasın

Öyle zaten hem sevdirmiyor hemde aramıyoruz etmiyoruz diye bozuluyor neden aramıyoruz acaba..

Canım benim aynı gelinden biz de de var..yiğenim 2,5 yaşında daha kucağıma alıp sevmişliğim yok..kimseye gelip gitmez,evine davet etmez çocuğu eve kapadı resmen...hadi ben takmıyorum da annem çok üzülüyo torunumu sevdirmiyo diye...böyle tiplerin normal olmadığını düşünüyorum,bi tek onlar doğurdu ve biz hiç çocuk görmedik allah korusun bişi falan yaparız çocuğuna

Öyle zaten hem sevdirmiyor hemde aramıyoruz etmiyoruz diye bozuluyor neden aramıyoruz acaba..
bu tiplerle tamamen koparacaksın ipleri
ne yeğeninin doğumgününü bileceksin ne çocuğun başını bile sevmeyeceksin
yalnız eşinizi takdir ettim başka bir erkek olsa bir küfür sallar bunu duyunca kessen bir daha oraya gitmezdi adam daha sizi yumuşatmış

Bebeği jelatinlesinler ya da fanusa koyup uzak göstersinler müze gibi
o bebegin bağışıklığı icin mikrobada ihtiyacı olduğunu dusunuyorum.
Yoksa cok cabuk hastalaniyorlar
vücutları dirençsiz oluyor.
Sizin geline böyle bir kitap alın okusun.

Yeğenime kıyamıyorum yoksa koparırım

Hicbir sey diyemiyorsaniz bir gun gittiginizde elinize eldiven basiniza galos takin belki alinir.
Dunyada bir tek kendi dogurdu saniyor herhalde kadin. Benim de var kucuk bebegim, ne kadar sevilirse o kadar mutlu oluyorum. Sevmedigim insanlarin sevmesine bile mutlu oluyorum.

Annemde yeğenlerine kıyamadığı için koparamadı ama çok ezildi kazık yedi yeğenlerinden bile şimdi hakkını bile haram eder o kadar bıktırdılar yani yeğende bebekken sevilir ilerde o da yalan
cidden bebek diye seviliyor sonra oda anasının karakteristik özelliklerini alır
tahammül edilmez bir şey olur
en iyisi sallayıp gitmek
gider komşunun bebeğini severim gider sosyal esirgemede ki çocukları severim
sokaktaki kedi köpeği severim ama böylesinin çocuğunu sevmem

Cidden buldumcuk olmuşlar.

Kesinlikle gitmeyin annenize de söyleyin sevip koklayamadığım yeğeni niye görmeye gideyim. O daha büyük işkence.
Bu arada banyo yapınca bütün mikroplar gitseydi etrafta hastalık falan olmazdı bu nasıl zihniyet.
Doktor bence öyle bişey söylememiştir. Kendisi uydurmuştur.

Resmen pissiniz bi duş alın da gelin demiş yaa çok sinirlendim

Kesinlikle giymez ve mesafemi koyardim. Ben temizligi cevredekilerden ogrenmiyorum. Herkez kendine gore temiz. Herkesin bebiside vok cok degerli. Ama kimseyi de bosuna kirmaya gerek yok

Disardan gelenlere sigara icip gelenlere bebege dokunacaksan ellerini yika diyordum ama banyo yap agir olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…