Annesi aradı çağırdı canım gitmesek ayıp olur onlarda benim herşeyime geldi. Gelinde baya fena bi laf etsem bin laf yerim tecrübeyle sabitlendi.
Ben sessiz bir insanım yapım böyle bu yaşıma kadar kimseyle tartışmadım. Ailecek sessiz bir yapımız var ondan hala iletişimdeyiz. Azıcık birşeye karış bakalım ne abimi ne yeğenimi göremeyiz onlarda ailecek yırtıklar. Yapı meselesi işte ben laf yetiştiremem. Çok net konuşuyorum haklıda olsam haksız çıkarırlar iğce deliririmSizin agziniz laf yapmiyor mu? Sizde biraz yirtik olun ya. Valla sinir oluyorum. Ister gelin, ister gorumce olsun sifati fark etmez nerde boyle korkan, cekinen, o uzulur, bu huzur kacar diyen varsa sizin gibi illa O nun tepesine cikanlar oluyor. Ben bunu anladim.
Benim kalbim kiriliyorsa surekli, biyerden sonra baslarim oyle huzura diyip ben huzur kaciririm bizzat.
ben olsam ee eldivenimizi hazırladın mı bari derdimAmeliyathane önlüğü, galoş,eldiven falan da giyeyim mi derdim
bu tipler bebekken çocuktan soğutur elletmez az eline alanın burnundan getirirYaa eşinize de size de çok üzüldümDuş alın ne demek ne hadsiz kadın ya. Halalık duygularınız izin vermiyor anlıyorum ama bırakın Allah aşkına Sevmeyin yeğeninizi hatta gitmeyin bile. Deli midir nedir
gitmeyin geleceğiz diye de bekletinŞuana kadar hiç ses etmedik sanırım gene etmicez. İstemesemde 8 de gidip 9 da kalkıcaz. Yeğenimide sevmicem.Doğduğundan beri böyle ta hamileykende derdi sevdirmem ettirmem hala aynı. Sinirimden bi tur ağladım o oldu. Eşimde çok üzüldü. İşi yüzünden elleri biraz aşınmış egzama gibi olmuş durumda. Durup durup ellerine bakıyor. 1 saat sıcak suda tuttu kremledi falan çok üzüldüm istemsiz dökülüyor yaşlar gözümden. Yazıp sinirimi boşaltmak istedim.
Öyle zaten hem sevdirmiyor hemde aramıyoruz etmiyoruz diye bozuluyor neden aramıyoruz acaba..bu tipler bebekken çocuktan soğutur elletmez az eline alanın burnundan getirir
sonra gel zaman git zaman
başka bir yeğen olunca o daha çok sevilince bozulurlar
benim çocuğumu sevmiyorlar onu seviyorlar diye
iki üç sene sonra kimse çocuğu ile ilgilenmek istemeyince belki ne yaptığını anlar buldumcuk gelin
bu tiplerle tamamen koparacaksın ipleriÖyle zaten hem sevdirmiyor hemde aramıyoruz etmiyoruz diye bozuluyor neden aramıyoruz acaba..
Yeğenime kıyamıyorum yoksa koparırımbu tiplerle tamamen koparacaksın ipleri
ne yeğeninin doğumgününü bileceksin ne çocuğun başını bile sevmeyeceksin
yalnız eşinizi takdir ettim başka bir erkek olsa bir küfür sallar bunu duyunca kessen bir daha oraya gitmezdi adam daha sizi yumuşatmış
Annemde yeğenlerine kıyamadığı için koparamadı ama çok ezildi kazık yedi yeğenlerinden bile şimdi hakkını bile haram eder o kadar bıktırdılar yani yeğende bebekken sevilir ilerde o da yalanYeğenime kıyamıyorum yoksa koparırım
cidden bebek diye seviliyor sonra oda anasının karakteristik özelliklerini alırAnnemde yeğenlerine kıyamadığı için koparamadı ama çok ezildi kazık yedi yeğenlerinden bile şimdi hakkını bile haram eder o kadar bıktırdılar yani yeğende bebekken sevilir ilerde o da yalan
Kesinlikle giymez ve mesafemi koyardim. Ben temizligi cevredekilerden ogrenmiyorum. Herkez kendine gore temiz. Herkesin bebiside vok cok degerli. Ama kimseyi de bosuna kirmaya gerek yokDirek konuya giriyim. Gelinimizin kardeşinin sözü var akşam. Yeğenim konusunda aşırı hassaslar. Eyvallah herkesin kendi bebesi istediği gibi davransınlar ama arayıp davet ettiler. Öğlende arayıp banyo yapın gelmeden diyor gelin. Çocuğa mikrop bulaşırmış doktor duş alınsın ellerini yıkamayan kimseye sevdirmeyin falan demiş. Gidince sevmek isteriz diye öyle diyor. Yemin ederim kendimi okadar pis hissediyorum ki anlatamam. Halbuki ben hususi oraya gideceğiz diye sabahtan duşumu almış hazırlanıyordum aradığında. Tüm hevesim kaçtı gidesim gelmiyor kendi yeğenimden soğudum sevmek istemiyorum.
Benmi abartıyorum fesatmı düşünüyorum. Hani görümceyim ya.. yeğenim 5 aylık olacak 5 kere kucağıma almamışımdır. Birşey söylesemde kötü görümce ilan edilicem. Evinize gelen bir insana banyo yapta gel demek normal mi? Çok üzülüyorum. Gitmicem ama eşimde annemde ayıp olur davet ettiler gitmemiz lazım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?