öyle demek istemedim
yok eşime zaten hiçbirşey söylemedim
çok şımarıyor çünkü onu kıskandığım zaman
saka yaptım canım kadınız ve dogamızda var kıskanmak tabıkı bellı duzeyde ...
ne kendıne neden esıne zından etme hayatı
gerçi ben ona arkadaşlık göndermedim ama eşimin profilinde ilk benim profilim göze çarpıyor, Carrie ile evli diye, benim profili görmemiş olamaz..
üstelik profilini kimlikteki adıyla ve evlenmeden önceki soyisimle açmış, eşimde isimden tanımadığı için eklemedi. şimdi bildiğimiz isimi yazmış eşim öle kabul etmiş.
dün gecede eşimi online gördü galina saat 12 gibi, mesaj yazmış ben X diye ama eşim cevap yazmamış ona[/QUOTE Hiç sevmem o ne öyle bi kadın ne olursa olsun yok eşimnin kuzeni vs gibi kişilerle gece gece slm veremez arkadaş yanlış ters ne o öyle vıcık vıcık el kol şakasıda yaparmış bi kadına yakışırmı bunlar.
o hatun face de onlıne iken ve eşinize yazdığı bir vakit,eşinizle aranızda konuşup, chatte o hatuna selam mı der ne derse artık, selam cnm ben keri.. geçen de yazamadım ama arkadaslık teklıfını kabul ettim.. eşimden çok ben giriyorum zaten bu profıle, sen de bunu tahmın ederek bu profılı eklemiş olmalısın galıba (!) diye de iğneleyin. az yerini bilsin terbiyesiz!
o hatun face de onlıne iken ve eşinize yazdığı bir vakit,eşinizle aranızda konuşup, chatte o hatuna selam mı der ne derse artık, selam cnm ben keri.. geçen de yazamadım ama arkadaslık teklıfını kabul ettim.. eşimden çok ben giriyorum zaten bu profıle, sen de bunu tahmın ederek bu profılı eklemiş olmalısın galıba (!) diye de iğneleyin. az yerini bilsin terbiyesiz!
kadın eşini beğeniyor sanırım canım. dikkat ett.
gerçi ben ona arkadaşlık göndermedim ama eşimin profilinde ilk benim profilim göze çarpıyor, Carrie ile evli diye, benim profili görmemiş olamaz..
üstelik profilini kimlikteki adıyla ve evlenmeden önceki soyisimle açmış, eşimde isimden tanımadığı için eklemedi. şimdi bildiğimiz isimi yazmış eşim öle kabul etmiş.
dün gecede eşimi online gördü galina saat 12 gibi, mesaj yazmış ben X diye ama eşim cevap yazmamış ona[/QUOTE Hiç sevmem o ne öyle bi kadın ne olursa olsun yok eşimnin kuzeni vs gibi kişilerle gece gece slm veremez arkadaş yanlış ters ne o öyle vıcık vıcık el kol şakasıda yaparmış bi kadına yakışırmı bunlar.
banada itici geliyo vıcık insanlar
ben buz gibiyim, çok cana yakın bir insan sayılmam bu benim yapım
tamam, başka insanlar çok cana yakın olabilirler ama evli erkeklere böyle davranan bayanlardan, ve evli bayanlara böyle davranan erkeklerden hoşlanmam
tehlıke canları calıyıro carrie cunku eşinle el kol sakasıda yapıyormus ben olsam katlanmazdım ona eşimide adam ederim
eşinin kuzeninin karısı eşinize el kol şakası yapıyor..aynı şey benim başıma gelecek .büyük konuşmayayımda parçalarım öyle karıyı ..kusura bakmada eşinde n tepki olmadığı için yapar ..
bizim üst kat komşumuz bize gelmişti bebeğim küçüktü kadının eşi sigara içmek istedi eşimde söyledi çocuğun yanında içme diye
kadında eşime çak diye elini kaldırdı eşim direk benim yüzüme baktı kadının eli havada kaldı tabiki...
bi daha anladıki biz o tür şeylerden hoşlanmıyoruz yapmadı allah için..
'' alaaa, tez kellesini getirin. ''
aslında hürrem gibi entrika kursam daha iyi olur
neyse dün akşam baktım facebooka hiçbişi yazmamış
belkide ben yanlış anladım ha
en korktuğum şey bi insanın günahını almak o yüzden çoğu zaman böyle geriliyorum
Hep kazanıyor hep kazanıyor; demek ki var bir hikmet.
Bu tür eş konularında günaha girilmese gerek; sizinki koruma içgüdüsü. :)
Kaçırmış olabilirim, peki eşleriniz birbirine kayıtlı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?