carrie sanki adamın aklına zorla sokuyon gibi geldi bana:26:
eşimde öle diyo bazen
ama ben herzaman herşeyi çok ince düşünüyorum elimde değil
ama şimdi abartmadım, sadece az önce sordum ona
şu anda bile kızmadım
sadece dikkatimi çekti
eşine değil kadına belli edersin o tür şeylerden hoşlanmadığını demek istedim..
halbukü yüz yüze geldiğimiz zaman hep benle konuşur falan, sevmediğim tek huyu eşimle el kol şakası yapmasıdır.. bazen çimdik atıyo bazen kafasına şamar atıyor güya şakadan
teşekkür ederim :26:
aslında istediği kadar baksın profile, zaten hep benimle çekilmiş resimleri var eşimin
ama silmesini istiyorum açıkçası
şimdi sil desem yine bana gülecek kıskanıyosun dicek
bence kuzenini arayıp eşin kocamı eklemiş beni eklememiş çok alındım de.yoksa dargın mı kırgın mı bana de.kocası çaresine baksın
Bu cümle dikkatimi çekti kadın eşinin kuzeni olsa garip gelmez belki ama kuzenin eşi olunca şaşırdım çimdik atmak falan ne kadar garip :26::26:Hiç hoşlanmam böyle şeylerden konuya gelince bence sizi kıskanıyor olabilir ben olsam bende bozulurdum herhalde:26:Mesafeli olun kesinlikle eşinide uyar o kadar yakın davranmasına izin vermesin
kendi fikrimi söylüyorum ben olsam alırım o face.... 'u elime onu o listeden bir güzel silerim
ne münasebet canım yok çimdik bilmem ne...
bu kadar samimiyete hiç lüzum yok kaldı ki sizin yanınızda...
çok sinir bozucu...
haddini bildirin derim resmen şımarıklık....
eşinizin kuzeninin karısı eşinizi facebooka eklerse ama sizi eklemezse ne düşünürsünüz?
diğer yazdığıma ek olarak şu fikir de olabilir. kocanın face. den yazabilirsin. karımı neden eklemedin?ayıp oluyor! deyip öylece kaba bi şekilde yazabilirsin...sanki kocan yazmış gibi..eşinde görsün nolcakki..bişey demiyormuş sonuçta
Carrie bence kıskanma, eşininde umrunda değilmiş gibi geldi..Bence silmede, kadının inat alanına girmiş olursun.
Başka akrabayı eklemediğine göre bu işte var bi' bit yeniği, bence o kadın sağlam ayakkabı değil.
Eşinin listesinde var mıydı diğer akrabalar, öyle demişsin sanki. Tüm akrabaları o kadına arkadaş olarak öner. Bi' iş çeviriyorsa facebookunu kapatmak zorunda kalır. Kapattığında da herkese aramasını kapat eşinin, tekrar girse de bulamaz. Kapatmazsa da arada arkadaş önerdikten sonra arkadaş listesini de kontrol et, hala akraba yoksa sil. Sorarsa da hiç akrabayı eklememişsin fake sandım ben dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?