ben mi fesatım?

carrie sanki adamın aklına zorla sokuyon gibi geldi bana:26:

eşimde öle diyo bazen
ama ben herzaman herşeyi çok ince düşünüyorum elimde değil

ama şimdi abartmadım, sadece az önce sordum ona

Son düzenleme:
eşine değil kadına belli edersin o tür şeylerden hoşlanmadığını demek istedim..

evet, gerçi normalde kendisi düşünmeliydi bunu, yanlış anlaşılmamayı falan

neyse en azından bu konu vesilesiyle kendimi fesat olarak görmüyorum şu anda
anladım ki kim olsa benim yerimde öle düşünürdü

bence kuzenini arayıp eşin kocamı eklemiş beni eklememiş çok alındım de.yoksa dargın mı kırgın mı bana de.kocası çaresine baksın

Son düzenleme:
halbukü yüz yüze geldiğimiz zaman hep benle konuşur falan, sevmediğim tek huyu eşimle el kol şakası yapmasıdır.. bazen çimdik atıyo bazen kafasına şamar atıyor güya şakadan

Bu cümle dikkatimi çekti kadın eşinin kuzeni olsa garip gelmez belki ama kuzenin eşi olunca şaşırdım çimdik atmak falan ne kadar garip :26::26:Hiç hoşlanmam böyle şeylerden konuya gelince bence sizi kıskanıyor olabilir ben olsam bende bozulurdum herhalde:26:Mesafeli olun kesinlikle eşinide uyar o kadar yakın davranmasına izin vermesin

Son düzenleme:
kendi fikrimi söylüyorum ben olsam alırım o face.... 'u elime onu o listeden bir güzel silerim

ne münasebet canım yok çimdik bilmem ne...

bu kadar samimiyete hiç lüzum yok kaldı ki sizin yanınızda...

çok sinir bozucu...

haddini bildirin derim resmen şımarıklık....

diğer yazdığıma ek olarak şu fikir de olabilir. kocanın face. den yazabilirsin. karımı neden eklemedin?ayıp oluyor! deyip öylece kaba bi şekilde yazabilirsin...sanki kocan yazmış gibi..eşinde görsün nolcakki..bişey demiyormuş sonuçta

Son düzenleme:
Carrie bence kıskanma, eşininde umrunda değilmiş gibi geldi..Bence silmede, kadının inat alanına girmiş olursun.

Başka akrabayı eklemediğine göre bu işte var bi' bit yeniği, bence o kadın sağlam ayakkabı değil.
Eşinin listesinde var mıydı diğer akrabalar, öyle demişsin sanki. Tüm akrabaları o kadına arkadaş olarak öner. Bi' iş çeviriyorsa facebookunu kapatmak zorunda kalır. Kapattığında da herkese aramasını kapat eşinin, tekrar girse de bulamaz. Kapatmazsa da arada arkadaş önerdikten sonra arkadaş listesini de kontrol et, hala akraba yoksa sil. Sorarsa da hiç akrabayı eklememişsin fake sandım ben dersin.

Yazışmalarınız çok hoş Carriecim ya

Bak anladığım kadarıyla eşin seni çok seviyor konuşmalarından belli dikkat ettimde o aşkım diyor sen demiyorsun Carrie

Ayrıca arkadaşlara katılıyorum eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma canım, bu konuşmadan sonra eşin daha dikkatli olucaktır, sende artık facebooktan takipte ol bakalım neler olucak

bence eşinin aklına sokma bu konuyu kapatmış gibi yap
ama aradada yoklamayı unutma....
hayatınızın en kötü anı bu olsun...mutluluklar....

teşekkür ederim :26:
aslında istediği kadar baksın profile, zaten hep benimle çekilmiş resimleri var eşimin

ama silmesini istiyorum açıkçası
şimdi sil desem yine bana gülecek kıskanıyosun dicek

Yaa allah aşkına siz bu adamın eşisiniz, kıskandığınızı anlamasından niye çekiniyorsunuz ki?Anormal bir konuda da kıskançlık yapmıyorsunuz yani.Sizin kız olan kuzeninizin kocası sizle enseye şaplak modunda olsa kocanız rahat bir şekilde mi karşılar?Eğer rahatsa bile onu da alıştırın kıskanmaya, bunlar ilişki de çok sorun yaratacak şeyler değil, birbirnizin hassasiyetine biraz özen göstermek yeterli.

bence kuzenini arayıp eşin kocamı eklemiş beni eklememiş çok alındım de.yoksa dargın mı kırgın mı bana de.kocası çaresine baksın

inanırmısın 5 yıllık evliyiz ama eşiyle 2 çift laf etmemişimdir şimdiye kadar, hoşgeldiniz bile demiyor gittiğimizde, çıkmıyor daha doğrusu odadan.
beni bırak eşim bile konuşmamıştır onunla kaç yıldır

kendi kuzenleri yapmıyolar, ki aynı evde yaşıyolar hep beraber
mesela kuzenlerinden biri kapalı, sadece tokalaşıyo eşimle, diğeride sadece hoşgeldin diye yanağından öpüyor o kadar

şımarıklıkmı başka birşeymi
onlara gittiğimizde banada hep carriecim falan der
ama iş face e gelince bi tek kamil, carrie yok

yok ben istediğimi yazarım eşimin facebookundan, hiç bi zaman neden yazdın yada neden girdin demez bana
herşey serbest bana

kızın sayfasına baktım hep kendi paylaşmış sonra kendi beğenmiş paylaştıklarını

Carrie bence kıskanma, eşininde umrunda değilmiş gibi geldi..Bence silmede, kadının inat alanına girmiş olursun.

kıskanç bi yapım var, bazen abartıyorum, düşmanlarımı bile kıskanıyorum sadece benle kavga etsinler istiyorum

eşimin listesinde herkes var
amcaları, yengeleri, kuzenleri,kardeşleri falan

kk kadınlarındada ne numaralar armış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…