ben mi fesatım?

tşk ederim ebrucum :26:

bende aşkım derimde birşeye kızdığım zaman yada kafaya taktığım zaman kesinlikle söylemem
hatta ilk ağzımdan (veya klavyemden) çıkan kelimeden eşim anlar bişeye kızıp kızmadığımı

ona göre davranır, gerçi herzaman söylüyorum eşim aşırı derecede sakin bir insan bazen kızıyorum bu huyuna, bende gaza getiriyorum onu

ben vukuatlıyım bu konuda
zamanında eşimi çok kıskandım ve o çok şımardı, cümle alem biliyor benim çok kıskanç olduğumu ve herkese söylüyor bunu ve ben rahatsız oluyorum
mesela bi oyun oynuyor pc den grup halinde bazen kızlarda katılmak istiyormuş oyuna, diğer erkek arkadaşları diyomuş kızlarda gelsin diye, eşimde onlara diyorki ben bayan girse oynamam, carrie grubuda duman eder, benide sizide, çok kıskanıyor beni diyo
kaynanam bile söylüyo, carrie dünyada en çok kamili kıskanıyor, kıskanç bi kız carrie, tabi sevdiğinden kıskanıyor

sevmiyorum böle şeyleri artık, istemiyorum bu durum beni kıskanç ve kendine güveni olmayan bi insan gibi gösteriyor
bi kusur işlediği zaman bile hemen gülmeye başlıyor eşim bişi yapamazsın ki sen beni çok seviyosunn ve kıskanıyorsun diyor, seviyorum tabi ama o anda sevmiyorum diyesim geliyor ona sırf havası sönsün diye

ve son zamanlarda bazı durumlarda kıskansam bile belli etmemeye çalışıyorum

bence eşinin aklına sokma bu konuyu kapatmış gibi yap
ama aradada yoklamayı unutma....
hayatınızın en kötü anı bu olsun...mutluluklar....

unutmuş gibi yapacam bunu, tekrar o güzelmiyim çirkinmiyim konusunu açacam ona

Aslında sakin olması bir yerde daha iyi şekerim ya daha uysal daha anlayışlı olur diye düşünüyorum Benimkide agresif bi adam canım ya acayip bir durum yani

Senin başka bir konun vardı canım yeri değil ama aklıma gelmişken sorim eşinin kız kardeşine gitme olayınız vardı eşin gitmek istiyordu kardeşi gelmenizi istemiyordu noldu o olay tatlıya bağlandımı merak ettim

evet, vardı
ben bi daha aramadım
sonra kaynanamı aradım, kapatmadan önce görümcemi sordum napıyo falan dedim, iyi dedi sabahtan konuştum onunla, bende dedim ki ben aramıyorum artık onu, bi kaç defa aradım ama o hiç aramıyor bizi dedim o yüzden rahatsız etmek istemiyorum falan dedim, kaynanamda dedi ki durumu sıkışık biraz kontörü falan yok, olmasına gerek yok zaten o beni çaldırsa ben onu arardım dedim öle kapattım konuyu. 3 gün sonra görümcem aradı napıyosun falan dedi, bende kaynanama sölediğimi onada söledim, rahatsız etmek istemedim seni dedim oda söledi müsait olduğunuz zaman bi gelin bize dedi, iyi tamam bi ara geliriz dedim, baya bi konuştu benimle yani, tekrar söledim onada, kontörün yoksa beni çaldır ben sana dönerim dedim öle kaldı

Son düzenleme:

Tam hallolmamış konu galiba canım neyse artık hayırlısı ya duruma göre ayar verirsin.
Ayy şekerim aç konu nolcak kim ne dicek sanki burda derdimizi paylaşıyoruz aman sende

Tam hallolmamış konu galiba canım neyse artık hayırlısı ya duruma göre ayar verirsin.
Ayy şekerim aç konu nolcak kim ne dicek sanki burda derdimizi paylaşıyoruz aman sende

ne bilim...utanıyorum tamam açıyorum o zaman

eşinize güveniyorsanız gerçekten,değil kuzeninin karısı,kim olursa olsun facebookta eklediği takılmayın...bahsettiğiniz kadının sulu hareketleri varsa eğer yüzüne söyleyin direk ne olursa olsun,hatta el kol haraketleri görürseniz herkesin ortasında söyleyin utansın,ama eşinize baskı yapmayın,geri teper,zaten kıskancım diyorsunuz çünkü,bi havalara girer bu durumlarda erkekler...

konun dıkkartımı cektı soyle bi okudum :) son durum nedir merak ettim acıkcası...

benımde basıma buna benzer bişey gelmıstı.. eşimin liseden sınıf arkadası vardı bayan neyse bunlar okulun profilinde bırbırlerını tanıtınca eklediler sonra birbirlerine ara sıra konusmaya basladılar.. normalde benım liseden unıvden erkek arkadaslarımı eşim ellem etti küllem etti hepsını bi guzel sildi bu arada yarısı evliydi zaten ama yınede sıldı beyfendı..bozuk atsamda sonradan amann yaa eşimden kıymetlimi dedim.. tabi onun lıstesınde onun ilkokul lise vs kız arkadasları duruyor silmedim ben.. zaten kendı hallerındeler neyse bu lisedeki arkadasıyla eskileri yad edıyorlar vs.. bende yanındayım kaymıs olan tek gozumle takıplemeye calısıyorum yandan yandan belli etmıcem ya :):) kız dıyorki ''aaa sen bosuna evlenmıssın yaa ,evde iş bölumumu olur ;kadın dediğin evi çekip cevirir ,,ben eşinin yerınde olsam herseyı onune sererdım ben olsam yok soyle yapardım yok böyle yapardım vsvs.. ama sureklı benı kotuler nıtelıkte bu arada bu bayan arkadas bekar --- işte çok talıbı varmıs ama kendısı zooor bi ınsan oldugu için ölee hemen beyenemezmiş falan filan --- acayip sınır oldum ama bellide etmek istemıyorum güya gozum tvdeymıs gibi yapıyorum :):) neyse gel zaman git zaman kız iyice zıvanadan cıkmaya basladı ... kendını yaptı bulunmaz hint kuması bende oldum copten camurdan bi işe yaramayan kadın..artık eşime soylenmeye basladım bu kızı cıkarcaksın ıstemıyorum yada engel koy dedım ,adım birden kıskanclıkte bir numaraya yukseldi!! eşimle aramız bozulma noktasına geldi..sonra benım bu salak kocam benım facemden kızı eklemiş allahım geldeeee öldürmeee bu adamıııı.. kızda kabul etti halıyle ama ben kızla hiç muhabbet etmıyorum arada oyunlarda bana hediyeler gonderıo vs okadar.. neyse gel zaman gıt zaman faceme kocaman HAMİLEYİMMMM yazdım işte kızda ozaman elini etegini kocamdan cekti..hemen kendıne bi sevgılı edınıverdı ,askerdeymıs gelınce evlenceklermiş filan... (dusuk yaptıgımda sadece belirli ark. özelden msj cektım okadar) bu arada ben o kızın eşime olan erişiminin bazılarını engelledim ister kıskanc desın isterse baska sey ,bu erkekler bizim gibi ince dusunmuyorlar canım , kız sana asılıyor diyorum kocam dıyorki ahanda kıskanclıgının doruk doktası sacmala abuk sapuk konusma dıyordu bana...

kısaca canım eşinden habersız o kadının faceden gormesını engelle bazıları.. fotolarınızı gorsun ama özellıkle bırlıkte oldugunuz fotoları.. eşinin oyun oynamasını kişisel iletilerini vs sen kafana gore ayar yap o kıza .. eşinede soyleme bosver,zaten

son olarak kıskanc olmamak adına bazı seylerı gızlı saklı yapıcaksınız...

aaz önce hatırladım da ben o kız için yasak koydum diye..eşim faceyı acar acmaz özellıkle o kızın sayfasına direk bakıyordu yok yorumlarını okuyordu vs.. bilirsin yasaklar herzaman cezbedıcıdır aklının bi kosesınde olsun.. hersey tutarli olmalı ama birde becerevbılsek keske...

gerci şimdi saldım cayıra edalarında olsamda takıpteyım caktırma :) şimdilerde asla o kızın sayfasına bakmıyor konusmuyor bile faceden... aklında olsun

vışşşşşşşşş ne kadar vıcık bir bayan
hiç sevmem öylee
nefrrreet ederimm
o ayalarrı bi karıştırayım ben iyice

zaten resimlerimizde hep ikimiz varız onları görmeside bi sakınca yok

evet yasaklanan meyve herzaman daha caziptir o yüzdende fazla üstüne düşmüyorum

Amma zilliymiş oda

bi de canım bu kız bı gun facesine aynen sunu yazmıstı kocaman bi baslıkta ; ''arkadaşlarımın eşlerı olmanız bana asılacagınız anlamına gelmıyor,lütfen bana özelden ulasmaya calısmayın''diyecek kadar edepsizin önce giden bi insanıymısssssta haberımız oldu böylelıkle

eşime dedımki aha bana savundugun arkadasına bak,edepsizlikte dizboyu..hiçbişey demedi dumur oldu o baslıgı goruncede..

kendini beğenmiş
güya dikkat çekmeye çalışıyor
konuştukça batıyo salak

eklemesin o zaman evlileri

Son düzenleme:

az bilmem ne değilmiş ya ne salaklar var eklemesin o zaman evli olanları ..böyleleri insanı dinden imandan çıkartır valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…