• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi haklıyım kocam mı?

Hiç böyle yorumlar beklemiyordum. Çok şaşırdım açıkçası. Resmen nikahlıyken başka biriyle yaşamasını savunmuşsunuz. Ama burda o kadın konu açsa evli bir adamlayım diye linç ederdiniz onu. Ben karşı çıkınca suçlu muyum şimdi?

hiçbir durumda 3. kişi suçlanamaz. sadakatte, evlilik birliği de 2 kişiyi bağlar.
eşiniz zaten "seni sevmiyorum" demiş defalarca. çocuğunu özleyip geri döndü ilkinde dediniz ama gene ayrılmak istiyor. demek ki çocuğu için bile katlanacak kadar istemiyor sizi.
gerçekten bunları göremeyecek kadar mı aşıksınız adama ? yada tamamen "ben terkedilemem asla" egosu mu ?
her gün kavga edilen evde yetişecek çocuğunuz çok mu sağlıklı bir karakter olacak sizce mesela ?

iyi de bacım adam defalarca boşanmak istemiş, evli adamların genelde kızları kandırmak için kullandığı eşim boşanmıyor bahanesi sizde gerçeğe dönüşmüş , napsın adam, kendini benzin döküp yaksın mı?
Yaksın. Hayatını yaşayıp karısını ve çocuğunu hiç düşünmeyip önüne bakamaz yok böyle dünya.bir baba herşeyden önce baba olduğunu unutmamalı

Esinize eve don diye ihtar cektiniz mi? Cunku evi terk etmekten acacagim demissiniz. Ihtarlar kanit olur. Ben siddetli gecimsizlikten acmistim.

Pro
Esinize eve don diye ihtar cektiniz mi? Cunku evi terk etmekten acacagim demissiniz. Ihtarlar kanit olur. Ben siddetli gecimsizlikten acmistim.

Ben ona prosedür gereği bile olsa dön demem. 6 aydan önce dava açıldığında ihtar çekilmesi gerekiyor. 6 ay sonrası ise direk dava açabiliyosun.

Boşanmayı istiyor madem neden dava açmıyor öyle konuşarak istiyorum istemiyorum diyerek olmaz bu işler gitsin açsın davayı paşa paşa boşansın

hiçbir durumda 3. kişi suçlanamaz. sadakatte, evlilik birliği de 2 kişiyi bağlar.
eşiniz zaten "seni sevmiyorum" demiş defalarca. çocuğunu özleyip geri döndü ilkinde dediniz ama gene ayrılmak istiyor. demek ki çocuğu için bile katlanacak kadar istemiyor sizi.
gerçekten bunları göremeyecek kadar mı aşıksınız adama ? yada tamamen "ben terkedilemem asla" egosu mu ?
her gün kavga edilen evde yetişecek çocuğunuz çok mu sağlıklı bir karakter olacak sizce mesela ?
Kadınlara en büyük kötülüğü yine kadınlar yapıyor. Tabiki üçüncü kişide suclanmali. Evli bir erkeğe huzur vererek adamı evinden ocağında soğutmalı.

Kabullenemiyorsun sorunun bu. Sevmiyor adam işte, kendine sevgili de bulmuş. Bir yıldır ayrı da yaşıyor kimbilir neler yapıyor. Gururun yok mu? Beni istemeyip terkeden adamı ben de istemem. Genç kadınsın. Hayatını kur, dünyanın son adamı o değil ya. Herkesin karşısına bir nasip çıkar hayırlısıyla

Kabullenemiyorsun sorunun bu. Sevmiyor adam işte, kendine sevgili de bulmuş. Bir yıldır ayrı da yaşıyor kimbilir neler yapıyor. Gururun yok mu? Beni istemeyip terkeden adamı ben de istemem. Genç kadınsın. Hayatını kur, dünyanın son adamı o değil ya. Herkesin karşısına bir nasip çıkar hayırlısıyla
Konu evlat oldumu gurur olmaz anada. Bir anne çocuğunun herşeyi ni düşünür. Simdisini ve geleceğini. Nelere ihtiyaci olduğunu nasıl.mutlu edebilecegini. Çocuğunu nasıl güvende tutabileceğini herşeyi hesapladığı için kocasını geri istiyor ve yaptıklarını önemsemiyor. Tekrar aile olmak istiyor

Hırs yapmışsınız, battıkça dibe batarsınız bu intikam arzusuyla. Sizi yorar, yıpratır bu olumsuz duygular.
Kesin ipini nereye, kime gidiyorsa gitsin, ki zaten gitmiş..
En büyük intikam mutluluktur.
Kullanıcı adınızın hakkını verin, "piraye" gibi gururlu olun..
sizin hakkınız değil mi yeniden mutlu olmak, belki tekrar aşık olmak..
bence bir psikoloğa görünüp yardım alın, ve burda bunca kadının yazdıklarını tekrar tekrar okuyun..

Y

Yillarin emegi mi var? Hep kavgali degil miydiniz ablacim siz? Ayrica niye kadin suclu oluyor? Kocaniz cok mu hırlıydı? Evine ocagina sahip cikti da kadin mi buna engel oldu? Hala ayrilmak istemiyorum diyorsunuz. Baskasini seven, onunla sevişen bir adamin soyadi neden sizde olsun?
Tabiki sevgililigi kabul eden kadında suçlu adama huzur verip kendine bağlamasa adam evladını evini hatırlayıp bu kadar evinden uzaklasmiycakti. Kafa dinleyip tekrar ailesiyle olacaktı. Biraz kadın biraz erkek kendilerinden ödün vererek bu evlilik devam edecekti

Adam su an dava acsa kazanamaz cunku evlilik birlikteligini yikan o. Adamin acacagi dava red olacagi icin konu sahibinin acmasini bekliyor. Bu arada adam muhtemelen sevgilisiyle evi terk ettikten sonra beraber olmamis. Tahminim adamin sevgilisi evi terk etmedrn once de vardi. Adam kosullari ayarlayinca uygun vakti bulup bir kavgayi bahane edip gitti. Yani adam evi terk ettikten sonra sevgili edinmedi bence, sevgilisiyle birlikte olmak icin evi terk etti. Cunku gecinmeye gonku olan adam orta yolu bulur. Oysa bu adam gecinmemek icin her yolu denemis, bitmesi icin bence elinden geleni yapmis.
Adam da gercekten bosanmak istiyorsa bir avukatla görüşüp anlasmali boşanma protokolu oluşturabilirdi yani adamda da sorumsuzluk var ben sevmiyorum diyerek tüm sorumlulugu kadina yüklüyor
Kendi de elini tasin altina koymalı bir de esim evden kovdu diyerek de dava acabilir her zaman terk eden es kusurlu degildir, bir es digerini kovuyor ve o kovulan da evi terk ediyorsa burada kusurlu giden olmuyor kovan oluyor. Yani adam boşanmak istemekte hakli ve konu sahibinin inadı yanlış ama adam da elini taşın altina koymali
Kadınlara en büyük kötülüğü yine kadınlar yapıyor. Tabiki üçüncü kişide suclanmali. Evli bir erkeğe huzur vererek adamı evinden ocağında soğutmalı.
Evliligin sorumluluğu o imzayi atanlardir
Bırakın şu "kocami ayartti" olayini!
O koca da nefsine sahip çıkıp "ben evliyim" diyebilmeli
Aldatmanin bahanesi 3.sahislar olamaz
Zaten bir ara 3.kisilere de tazminat davasi açılabiliyordu onu kaldirdilar, evlilik birligini korumak eslerin sorumlulugu oldugu icin.

Tabiki sevgililigi kabul eden kadında suçlu adama huzur verip kendine bağlamasa adam evladını evini hatırlayıp bu kadar evinden uzaklasmiycakti. Kafa dinleyip tekrar ailesiyle olacaktı. Biraz kadın biraz erkek kendilerinden ödün vererek bu evlilik devam edecekti
Neden diger kadını sucluyorsunuz adami "baglamakla"?
Erkegin iradesi yok mu, akli yok mu da istemiyorum diyemiyor?
Gercekten yorumlarınıza bakinca ya kadini ikinci sınıf gören erkegi kadindan üstün varlik olarak görüp kendini de asagilayan birisiniz diye düşünüyorum ya da erkeksiniz!

3. Kişiye madalya takıcaksınız siz belli.
Burada başta adam hatalı . Adam sevmiyorum diyip neden dava açamıyor bunu da mı görmüyorsunuz? Bunu bilip boşanmayan kadında hatalı evli bir adama METRESLİK yapan daha bir hatalı!!
Normalleşirmeyin bunları iyice toplumun ahlakını modernleştirme adı altında bozuyor zihniyetleriniz!

Son düzenleme:
Neden diger kadını sucluyorsunuz adami "baglamakla"?
Erkegin iradesi yok mu, akli yok mu da istemiyorum diyemiyor?
Gercekten yorumlarınıza bakinca ya kadini ikinci sınıf gören erkegi kadindan üstün varlik olarak görüp kendini de asagilayan birisiniz diye düşünüyorum ya da erkeksiniz!
Erkekler iradesine kadınlar kadar hakim olamayan zayıf varlıklar. Bir kadindaki sabir veq

adamın kendi iradesi yok mu ? başkasının etkisiyle evinden kolayca ayrılabilecek bir adam gerçekten seven, dürüst, sadık bir adam mıdır ?
ha bu arada konu sahibi kendi kendine yapıyor kötülüğü bence. burada ben ve benim gibi yazan hiç kimse daha fazla zarar veremeyiz kendisine fikirlerimizle.

Konu evlat oldumu gurur olmaz anada. Bir anne çocuğunun herşeyi ni düşünür. Simdisini ve geleceğini. Nelere ihtiyaci olduğunu nasıl.mutlu edebilecegini. Çocuğunu nasıl güvende tutabileceğini herşeyi hesapladığı için kocasını geri istiyor ve yaptıklarını önemsemiyor. Tekrar aile olmak istiyor
Adam bir yıldır sevgili tutmuş keyif yapıyor. Karısını da çocuğunu da düşünse böyle yapmaz herhalde. Zorlamanın anlamı var mı? Çocuğunu bırakıp giden babadan daha aile olur mu? Çok düşünse kalırdı.

3. Kişiye madalya takıcaksınız siz belli.
Burada başta adam hatalı . Adam sevmiyorum diyip neden dava açamıyor bunu da mı görmüyorsunuz? Bunu bilip boşanmayan kadında hatalı evli bir adama METRESLİK yapan daha bir hatalı!!
Normalleşirmeyin bunları iyice toplumun ahlakını modernleştirme adı altında bozuyor zihniyetleriniz!

ben adamdan hesap sormasın demedim. 3. kişiyi rezil etmek için oturup düşünmenin mantıksız olduğunu söyledim.
metreslik yapan kadın kendi hesabını kendi ailesine vermekle yükümlüdür. adamın karısına değil.
herhangi bir normalleştirme yapmadım, ahlak bozan lafınızı da şikayet olarak iletiyorum. düşüncelerimi bu şekilde nitelendirmek sizin haddinize değil.
daha saygılı yazmayı öğrenirsiniz umarım.

adamın kendi iradesi yok mu ? başkasının etkisiyle evinden kolayca ayrılabilecek bir adam gerçekten seven, dürüst, sadık bir adam mıdır ?
ha bu arada konu sahibi kendi kendine yapıyor kötülüğü bence. burada ben ve benim gibi yazan hiç kimse daha fazla zarar veremeyiz kendisine fikirlerimizle.
Adamın karakterine düzgün demiyom.evli adamlarla görüşüp onlara huzur mutluluk verip totosunu kaldıran kadınları yargiliyorum

Back
X