• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi haksızım siz olsanız ne yapardınız

ya biliyormusun hal böle olunca eşimle konuşasim anlatasim gelmiyor. bugün neler yaptığımı bile anlatmak istemiyorum bilmiyorum içime gelmiyor ya:KK43: hayatımı herşeyi sorgular oldu.. bana güvensede içimden gelmiyor. bazen anlattığıma pişman ediyor. bilmiyorum işte :(

ya biliyormusun hal böle olunca eşimle konuşasim anlatasim gelmiyor. bugün neler yaptığımı bile anlatmak istemiyorum bilmiyorum içime gelmiyor ya:KK43: hayatımı herşeyi sorgular oldu.. bana güvensede içimden gelmiyor. bazen anlattığıma pişman ediyor. bilmiyorum işte :KK43:
Kırk tane soru soruyo yani benimkide öyle geçen işyerimde işim vardı öğleden sonra çıkıp eşimlede akşam geri dönecektim öğle arası gidiyimde arkadaşımla yemek yerim dedim o kadar saat oğlan nasıl dursun 6 7 saat saçmalama dedi bebek olunca daha bi sorunlu oluyolar biz rolleri değiştik sanki o anne ben babayım

Kızlar bana bi yardım edin kafayı yiyecem artık 3 senelik evliyim, bir yaşında oğlum var, sorunum eşimle, aslında çok iyi bi baba, zamanını hep bizimle geçirir, ama bazı konularda anlaşamıyoruz nasıl bi yol izlemem lazım sizlere danışıyorum
Dün akşam annem aradı merdivenden düştüm, gelip beni bi hastaneye götürürmüsün diye ki hastane de eve 5 dk lık mesafede, daha sonra annemi götürdüm hastaneye bu sırada evde abimin eşi var o bakıyo oğluma kendi hamile bulantısı var diye hemde oğluma bakmak için gelmedi hastaneye, aradım eşimi haber verdim aradan bi saat geçti aradı kimse gelmedi mi baban geldiyse senlik bişey yok oğlan evde ne yiyo ne içiyo, abini niye çağırmamış dedi annemde duydu ve beni apar topar eve yolladı kadını o halde bırakıp eve geldim, eşim sordu işte bişey olmamış sanki bişey yapmamış gibi davrandı, annemde bugün aradı üzülmüş öyle yaptığına ama eşimin karakteri o beni o şekilde eve getirtti siz olsanız ne yapardınız evde bebeğe bkan biri varken koştura koştura gelmemi gerektirecek bişey yoktu
Eşimin genel tutumu ise sürekli gittiğin yeri haber ver bakkala bile gitsen haberim olacak, geçen markete gidiyoruz oğlanla dedim arabayla gittm akşam arabaya bindi sen arabayla mı gittin benim niye haberim yok diyo herşeyi böyle sorguluyo hayattan soğuttu beni ve çocuk var diye hiçbi yere gidemiyoruz bırakıp gitsek kırk kere bana soruyo duruyomuymuş aradın mı sordun mu diye bunaldım sanki rolleri değiştik anneliğini sorguluyo gibi geliyo
Kızlar çok parça parça yazdım ama son olarak ne yapmalıyım konuştum hiç bi ilerleme yok hiç düzelmiyo ben ne yapacam
söz konusu aile ise ne eş dinlerim ne başkasını, bana ihtyacı varmış ki çağırmış ee evde çocuğunuza göz kula olan biride var, hem insan her attığı adımı eşini söyleyemez yaaa, öyle bir durumda heleki insan telaş yapıyor karşısındaki iyi mi birşeyi var mı diye ki sizde eşinizi arayıp haberdar da etmişiniz...
ben olsam hayatta dönmezdim eve, konuyuda uzatmadan teli kapar-ararsada müsait değilim evde görürüşürz der kapardım teli...
sizde hatalısınız eşiniz eve git dedi diye neden annenizi bırakop koşa koşa eve gidiyorsunuz ki...

söz konusu aile ise ne eş dinlerim ne başkasını, bana ihtyacı varmış ki çağırmış ee evde çocuğunuza göz kula olan biride var, hem insan her attığı adımı eşini söyleyemez yaaa, öyle bir durumda heleki insan telaş yapıyor karşısındaki iyi mi birşeyi var mı diye ki sizde eşinizi arayıp haberdar da etmişiniz...
ben olsam hayatta dönmezdim eve, konuyuda uzatmadan teli kapar-ararsada müsait değilim evde görürüşürz der kapardım teli...
sizde hatalısınız eşiniz eve git dedi diye neden annenizi bırakop koşa koşa eve gidiyorsunuz ki...
Yorumunda kesinlikle haklısın beni çok sindirdi önceden böyle değildim ama yıldım o kadar korkmuşumki artık ondan çenesinden hem panikle evden çıktım araba sürerken bitaraftanda haber vermeye aramaya çalışıyorum şimdi sizlerdeki yorumları gördükçe ne kadar pasif kaldığımı anladım... Bende de bi huy var söylendiği zaman asla yapmıyorum söylenmeye başladıysa bende bişmiştir bak örnek veriyim arkadaşımla sosyete pazarına gidecektik sözleştik tabi sordum bi gün önce bana orası çok uzak yakın biyere gitsen e işte oğlan o kadar saat sensiz ne yapsın rahatça dolaşamazsın dedi ve bende bitti o an ogün evden çıkmadım inatlaştım git dedi ama ne fayda gerçekten gitmemi isteyen insan uzak yada yakın demez altımda araba varken neresi uzak olabilir bana böyle oldukça soğuyorum hevesimi kırıyo bende inatlaşıp yapmıyorum belkide hastaneden o yüzden geldim ama şimdi pişmanım

Ne demek senlik bir şey yok ya, o mu karar verecek buna?
2 dk'lık yere götürmüşsünüz yabancıya da emanet etmemişsiniz, eşinizin yaptığı çok yanlış..
Anneliği sorgulayan, çocuğun ayağı takılsa düşse neden görmüyorsun diye anneye kaş çatan erkeğe uyuz oluyorum..
Çok biliyorsa rolleri değişin, o baksın çocuğa..

Ne demek senlik bir şey yok ya, o mu karar verecek buna?
2 dk'lık yere götürmüşsünüz yabancıya da emanet etmemişsiniz, eşinizin yaptığı çok yanlış..
Anneliği sorgulayan, çocuğun ayağı takılsa düşse neden görmüyorsun diye anneye kaş çatan erkeğe uyuz oluyorum..
Çok biliyorsa rolleri değişin, o baksın çocuğa..
Keşke baksa ben onada söyledim 1 saat bakamıyo ama beni sorgulamaya da bayılıyo haklısın valla

Keşke baksa ben onada söyledim 1 saat bakamıyo ama beni sorgulamaya da bayılıyo haklısın valla

Valla en tahammül edemediğim şey, öyle bir şey de olursa atarım eşimin üstüne bak derim. Bakamıyorum diye bir şe yok. Ya da yapamadığı bir şey için bilgelik taslamayacak. Bizim de var bir tane, adam sürekli baksana düşecek, koşsana, tutsana şu çocuğu böyle şey mi olur yahu? O kadına da yazık, uyumasında o zaman..:KK14:

Aynen öyle düşünüyo haber vermesem burnumdan getiriryo sen geziyosunda neden haber vermiyosun diye oğlum var yanımda her adımımı haber mı verecem bıktım artık dedim merak edemezmiyim diyo ne alakaysa
nehircim, annene cok gecmis olsun. benim kocamda seninkinin aynisi.ondan habersiz bisey yapsam,bi yere gitsem burnumdan getiriyor. onu dillendirmemek icin nereye gitsem haber veriyorum.ama boyle hastalik durumlarinda cok anlayislidir benden önce kosa kosa gelir.

nehircim, annene cok gecmis olsun. benim kocamda seninkinin aynisi.ondan habersiz bisey yapsam,bi yere gitsem burnumdan getiriyor. onu dillendirmemek icin nereye gitsem haber veriyorum.ama boyle hastalik durumlarinda cok anlayislidir benden önce kosa kosa gelir.
Çok saol canım annem iyi yumuşak doku zedelenmesi varmış çok şükür ama yaptığı çok zoruma gitti sanki kundakta bebek bıraktımda gittim şimdide geldi zatem benimle konuşmuyo yemekte yemedi konuşmuyoruz

Çok saol canım annem iyi yumuşak doku zedelenmesi varmış çok şükür ama yaptığı çok zoruma gitti sanki kundakta bebek bıraktımda gittim şimdide geldi zatem benimle konuşmuyo yemekte yemedi konuşmuyoruz
benim esimde kucuk birseyde kusup konusmuyor.nefret ediyorum bu huyundan.

benim esimde kucuk birseyde kusup konusmuyor.nefret ediyorum bu huyundan.
Biizim küslüğümüz hiç bu kadar uzun olmamıştı annem aramışya ben şikayet ettim sandı kesin aman küserse küssün napıyım zaten uyumayan beni çok üzen bi oğlum var biliyosun onla uğraşıyorum gerginim:(

Biizim küslüğümüz hiç bu kadar uzun olmamıştı annem aramışya ben şikayet ettim sandı kesin aman küserse küssün napıyım zaten uyumayan beni çok üzen bi oğlum var biliyosun onla uğraşıyorum gerginim:(
o da bence hatasini anlamisdir.kendince qurur yapiyor.

Back
X