Kızlar bana bi yardım edin kafayı yiyecem artık 3 senelik evliyim, bir yaşında oğlum var, sorunum eşimle, aslında çok iyi bi baba, zamanını hep bizimle geçirir, ama bazı konularda anlaşamıyoruz nasıl bi yol izlemem lazım sizlere danışıyorum
Dün akşam annem aradı merdivenden düştüm, gelip beni bi hastaneye götürürmüsün diye ki hastane de eve 5 dk lık mesafede, daha sonra annemi götürdüm hastaneye bu sırada evde abimin eşi var o bakıyo oğluma kendi hamile bulantısı var diye hemde oğluma bakmak için gelmedi hastaneye, aradım eşimi haber verdim aradan bi saat geçti aradı kimse gelmedi mi baban geldiyse senlik bişey yok oğlan evde ne yiyo ne içiyo, abini niye çağırmamış dedi annemde duydu ve beni apar topar eve yolladı kadını o halde bırakıp eve geldim, eşim sordu işte bişey olmamış sanki bişey yapmamış gibi davrandı, annemde bugün aradı üzülmüş öyle yaptığına ama eşimin karakteri o beni o şekilde eve getirtti siz olsanız ne yapardınız evde bebeğe bkan biri varken koştura koştura gelmemi gerektirecek bişey yoktu
Eşimin genel tutumu ise sürekli gittiğin yeri haber ver bakkala bile gitsen haberim olacak, geçen markete gidiyoruz oğlanla dedim arabayla gittm akşam arabaya bindi sen arabayla mı gittin benim niye haberim yok diyo herşeyi böyle sorguluyo hayattan soğuttu beni ve çocuk var diye hiçbi yere gidemiyoruz bırakıp gitsek kırk kere bana soruyo duruyomuymuş aradın mı sordun mu diye bunaldım sanki rolleri değiştik anneliğini sorguluyo gibi geliyo
Kızlar çok parça parça yazdım ama son olarak ne yapmalıyım konuştum hiç bi ilerleme yok hiç düzelmiyo ben ne yapacam