- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Ben İkimiz için ortak koyuyorum. Benim hesabım değil ki ikimizin hesabıSenin, benim muhabbeti hos degil evlilikte. O biriken para, esinizin eve bakmasi sayesinde birikiyor sonucta. Iceri girildiyse verilir diye dusunuyorum.
Adam sizin kadar art niyetli dusunse "O parasini kenara koyuyor,ben niye herseyi yukleniyorum" diye dusunurdu...
Sanırım " evlilik " bilinci yerleşmedi bendeEvet çok yanlış düşünüyorsunuz hatta.
Ne ayıp.
Adam düşünmüş almış.
E şimdi belli ki zorlanmış,ne çıkar yani ortak hesaptan alsa.
Senin benim yapacaksanız işiniz zor.
'Eş' olmak ne demek yeterince fikriniz yok sanırım.
Ben İkimiz için ortak koyuyorum. Benim hesabım değil ki ikimizin hesabı
Olabilir,yeni evliyseniz...Sanırım " evlilik " bilinci yerleşmedi bende
Yalnıs düsünüyorsun,ne güzel seni düsünüp almıs içeri girdi diye suçlu olmamalıMerhaba arkadaşlar ,
Eşimde bende çalışıyoruz. Genelde eşimin maaşı işe geçiniriz. Benimkini de ortak hesaba atar birikim yaparız. Bu ay benim doğum günümdü. Bir saat beğenmiştim ama istemedim. Eşimde o saati bana hediye olarak almış. Fiyatı 400 TL falandı. Ay sonu geldi malum. Eşimde bu ay biraz içerdeyiz ortak hesaptan 500 TL getirir misin dedi. Aldığı hediyenin Parasını istemek gibi olmamış mı ? Ben mi yanlış düşünüyorum ?
Yeni evli sayılmam. Ama aynı şey birkaç kez daha tekrarladı o Yüzden olabilir.Olabilir,yeni evliyseniz...
Böyle senli benli olmak yerine "biz" olmayı öğrenmelisiniz, zamanla olur sanırım.
İyi yönünden bakın kötü düşünmeyin
Daha burda neler okuyacağız bakalım. Zihniyete bakın allahım. Eşinize sabır dilerim. Çekilecek dert değilsiniz.Merhaba arkadaşlar ,
Eşimde bende çalışıyoruz. Genelde eşimin maaşı işe geçiniriz. Benimkini de ortak hesaba atar birikim yaparız. Bu ay benim doğum günümdü. Bir saat beğenmiştim ama istemedim. Eşimde o saati bana hediye olarak almış. Fiyatı 400 TL falandı. Ay sonu geldi malum. Eşimde bu ay biraz içerdeyiz ortak hesaptan 500 TL getirir misin dedi. Aldığı hediyenin Parasını istemek gibi olmamış mı ? Ben mi yanlış düşünüyorum ?
Hakaret etmeden yorum yapamıyor musunuz ?Daha burda neler okuyacağız bakalım. Zihniyete bakın allahım. Eşinize sabır dilerim. Çekilecek dert değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?