Ben mi Hatalı düşünüyorum ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.497
63
41
Merhaba arkadaşlar ,
Eşimde bende çalışıyoruz. Genelde eşimin maaşı işe geçiniriz. Benimkini de ortak hesaba atar birikim yaparız. Bu ay benim doğum günümdü. Bir saat beğenmiştim ama istemedim. Eşimde o saati bana hediye olarak almış. Fiyatı 400 TL falandı. Ay sonu geldi malum. Eşimde bu ay biraz içerdeyiz ortak hesaptan 500 TL getirir misin dedi. Aldığı hediyenin Parasını istemek gibi olmamış mı ? Ben mi yanlış düşünüyorum ?

Ben İkimiz için ortak koyuyorum. Benim hesabım değil ki ikimizin hesabı

Sanırım " evlilik " bilinci yerleşmedi bende

İyi de ilişkiye yeni başlamış çift falan değilsiniz ki,evlisiniz...Senin benim hesabı olur mu böyle ? Size jest olarak almış onu,ay sonu düşündüğü gibi olmamış olabilir sizden isteyecek tabii ki başka kimden istesin ?

İkinizin hesabı sonuçta sen kazanıyorsun ben kazanıyorum değil.
Sıkışmış ki istemiş.
Napsın borç mu alsın başka birisinden

Yalnıs düsünüyorsun,ne güzel seni düsünüp almıs içeri girdi diye suçlu olmamalı

Daha burda neler okuyacağız bakalım. Zihniyete bakın allahım. Eşinize sabır dilerim. Çekilecek dert değilsiniz.

Birikim yapmak güzel tabi ama eşinin para istemesi gayet normal bence borçluyken borcu kapatmak yerine sıkıntıya girmek isterseniz siz bilirsiniz ...

Ben hatırladım konu sahibini. Daha önce eşinin evlenmeden once aldığı eve benden habersiz satilamasin diye serh koydurmak isteyen, evlenmeden once biriktirdiği parayı eşinden saklamak için ablasina emanet eden bir insan. Şöyle yapın bundan sonra sizin maasiniz harcayin eşiniz ikiniz adına maaşını biriktirsin uyar mi size? :)

Demek ikinizin degil senin hesabin diye düşünüyorsun.o yuzden de parayi senden istedi diye bozuluyorsun.eger ortak diye dusunseydin bozulmazdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…