• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi hatalıyım kızlar...

Siz birlikte girecekken planı bozup evine gitmek istese anlarım, ama bu durumda gitmek istemesi gayet normal.
Yarın görüşmezsiniz de birkaç gün sonra görüşürsünüz, nişanlısınız siz. Önünüzde birlikte geçireceğiniz uzun yıllar var. Bir iki gün için böyle kalp kırmaya hiç gerek yok.

Siz birlikte girecekken planı bozup evine gitmek istese anlarım, ama bu durumda gitmek istemesi gayet normal.
Yarın görüşmezsiniz de birkaç gün sonra görüşürsünüz, nişanlısınız siz. Önünüzde birlikte geçireceğiniz uzun yıllar var. Bir iki gün için böyle kalp kırmaya hiç gerek yok.
Gitsin gitmesine ama bazi konularda onceligi bize vermiyo ailesi bisey dediginde herseyi birakiyo o an konu biz olunca hep erteleniyoruz

Gitsin gitmesine ama bazi konularda onceligi bize vermiyo ailesi bisey dediginde herseyi birakiyo o an konu biz olunca hep erteleniyoruz
Belki genel olarak böyle bi durum vardır ve siz de bu durumdan şikayetçisinizdir; yani haklı olabilirsiniz ama şikayetçi olduğunuz duruma olan tepkinizi göstermeniz için uygun bir olay değil bu. Demek iştediğim şey şu; hoşlanmadığınız durumları konuşmak için doğru zamanı bulamazsanız bırakın çözüm üretmeyi mevcut sorunu daha çok büyütürsünüz. :) Doğru zamanda doğru noktaya değinebilmek lazım ki karşılıklı olarak birbirinizi anlayabilin.

Nisanliniz hakli. Geceyi tek gecirmek zaten onun icini burkan. Sabah gelseniz ne fayda. Annecilikle alakasi yok

Yanlış anlamadıysam yılbaşını zaten birlikte geçirmeyeceksiniz.Bence ailesiyle geçirmesinin bir mahsuru yok ki.O da insan sonuçta ailesini özleyebilir.Hemen anneci olmuyor ki bu durumda. :))
Bence dert etmeyin,boşuna aranız bozulur.

Ozur dileyip bir de ustune adami ikna edersen b8yerleri kalkar tabi. Kuserde trip de atar soguk da davranir.
Sana demeden once ailesi ile plan yapsaydi anlardim ama size soyleyen o plan yapip ettikten sonra daha degistirmeye ne gerek var. Ailesine boyle boyle diyebilirdi. Demedi keyfi bilir hafta sonu gitmezdim

ikinizde haklısınız aslında ..ikinizde birbirinize karşı anlayışsız ve düşüncesiz davranmışsınız..orta yol bulabilirdiniz.

sizinle buluş ,biraz erken ayrılarak annesiniz yanına gidebilirdi
sizde gece tek geçirme canım annenle ol diyebilirdin

anneci olmasında ne sakınca var ayrıca,neticede o kadın olmasaydı..o da olmayacaktı..olaya birde böyle bakın

Madem ailesi ile plan yapabiliyordu, önceden de yapabilirdi, siz de her zamanki gibi cuma günü görüşürdünüz.
Kendi kendine karar alıp, ısrar edip kabul ettirip sizi zor duruma sokmuş zaten.
Sonra gene kendi kendine karar alıp vazgeçmiş, bir de size suç buluyor.
Kararını değiştirmesinden, bir de üstüne bağırıp çağırmasından ben de rahatsız olurdum.

Hem beni ekecek, hem de papara kayacak. Yerinizde ben olsam karşılığını görürdü. Hiç de haksız değilsiniz.

Hatalı değilsin yapılmış bir planı bozuyor hem de gitcem diyerek.
İnsan bir utanır sıkılır. Canım plan yaptık biliyorsun ama durum böyle gelişti.
Gidesim de var hani. Senle haftasonu görüşsek ama kırılma lütfen diye gönlünü alsa tamam diyeceğim.

Ama çirkeflik etmiş. Erkeğin çirkefi de ayrı zordur.
Allah yardım etsin.

Üstüne özür dilemişsin soğuk konuşan o.
Çıkar çıkar tepene zor indirirsin sonra.

Eğer en bastan ailesiyle gecirecegini soyleseydi hakliydi ama o annesiyle konusup sonra seninle olan planini iptal edip annesinin sozunu dinlemis. Ben olsam sinirlenirdim :KK14:

Back
X