Evet calisiyorum. Ama araba alindigi saatlerde evde oldugumu biliyorlar. Veya izinli oldugumuçalışıyor musunuz
ohooo. hem araba parasını ödemeye yardım et hem bişey yapama. olmaz öyle. acilen ehliyet alıp o ikinci anahtarı alEvet calisiyorum. Ama araba alindigi saatlerde evde oldugumu biliyorlar. Veya izinli oldugumu
+1Ehliyetin yok ,kapıda yatan arabayı napacaksin? Kim 4alıyorsa alsın ..git bir ehliyet al da söz hakkın olsun (isim var der ,vermezsin)
Bir keresinde arabayi alip bize de kendi araclarini verdiler ama o buyuk ticari oldugu icin planladigimiz yere gidememistik. Baska bir seyler yapmak.zorunda kaldikSen bir yerden bir yere
Arabayı onlar aldı diye, otobüsle gitmek zorunda kaldın mı?
Peki sizce bu kadar rahat olmalari her istediklerinde rahatlikla almalari normal mi.Arabayı kullanamayacaksaniz size sormalarini beklemek çok gereksiz bence.zaten size lazım olamayacağını biliyorlar. Çok anlamsız bir beklenti içindesiniz.
kendileri yillarca kendi anne babalariyla boyle olduklari icin boyle alismislar. Onlara normal geliyor. Bende sizin gibi dusunuyorum acikcasi. Alsinlar ama her planlarini da onunla yapmalari sacma geliyor.Siz de onların arabasını alın onlar sizinkini aldığındaşaka bir yana illa size haber vermeleri gerektiğini düşünmüyorum. Eşinize söylemeleri size de söylemek sayılır bence. Ama ben evladın da olsa ya da anne baban da olsa eşyalarını bu kadar rahatça ve zaruri olmayan durumlar için kullanmayı doğru bulmuyorum. Bence düşüncesizlik ediyorlar ama demek ki öyle bir samimiyet kurulmuş ya da tarzları öyle.
Amin benzetmesin tabi :) boyle bisey yuzunden kotu olmak istemem sadece kimseye anlatamadigimiz icimizdeki seyleri burda paylasiyoruz bende sizlerden fikir almak istedim.Ya benim bi arkadaşımın durumu bu.
Haftasonu köye gidecekler vs hep araba mevzusu olurdu.
Sonra bu konu büyüdü büyüdü , gelin tavır koydu , kayınbaba taviz vermedi derken ,
Şu an 2 yıldır küsler.
Allah sonunuzu benzetmesin :)
Not : Ehliyet almanızı öneriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?